Aidosti hyvää -blogi

05.12.2018

Syö aamiaista – nukut paremmin

Vaikka aamiaisen hyödyt ovat monille tuttuja, jättävät monet aamupalan kokonaan syömättä. Uusimpien tutkimusten mukaan aamupala ei vaikuta ainoastaan päivän jaksamiseen vaan sillä on myös muita hyötyjä terveydelle. 

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

13.07.2018

Hyvä työympäristö tukee koko yhteisön tavoitteita

Työpaikka on yhä enemmän tila, jossa ollaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Käytännössä tällä tarkoitetaan yrityksissä ja organisaatioissa tiedon jakamista ja työssä oppimista. Lisäksi yhä useammissa työyhteisöissä korostuu yhteisöllisyys, sosiaaliset tarpeet sekä tiimityö ja yhdessä tekeminen. Kuinka hyvä työympäristö rakentuu, miten sillä voidaan tukea työhön liittyvää vuorovaikutusta, ja millainen vaikutus tällä on työhyvinvointiin?

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

26.06.2018

Aloita loma puhtaalta työpöydältä

Lähtölaskenta kesälomaan on alkanut monilla työpaikoilla. Koska työelämän muutokset ovat kasvattaneet työntekoon liittyviä vaatimuksia, on lomalla tärkeää keskittyä mieluisiin askareisiin ja lepoon. Onneksi Työterveyslaitoksen mukaan stressi ja työasiat haihtuvat mielestä jo kolmen viikon yhtäjaksoisen loman aikana. Miksi lomailu on nykypäivänä erityisen tärkeää, ja miten varmistaa palauttava loma? Kokosimme tähän artikkeliin parhaat vinkkimme lomaan valmistautumiseen, ole hyvä!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

05.06.2018

Kuinka huomioida laatutekijät johtamisessa?

Oman perustehtävän tunteminen on tärkeä työn tulosten, päämäärän ja itsensä johtamisen kannalta. Perustehtävät kuitenkin muuttuvat nyt nopeammin kuin aiemmin, haastaen henkilöitä kasvamaan tehtävän mukana. Millainen johtamisen rooli on tässä, ja kuinka johtamisen perustehtävä on muuttunut työelämän murroksen myötä?

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

15.05.2018

Näin laadukkaan lounaan vaikutukset näkyvät

Työkulttuurin muutoksella on ollut vaikutusta myös ruokailutottumuksiin, mikä näkyy väistämättä myös lounasravintolan toiminnassa. Itte tehdyllä ja yhdessä syödyllä lounaalla on kuitenkin edelleen paljon painoarvoa. Tässä artikkelissa kerromme, mihin kaikkiin osa-alueisiin laadukas ruokailuhetki heijastuu.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi