Aidosti hyvää -blogi

05.12.2018

Syö aamiaista – nukut paremmin

Vaikka aamiaisen hyödyt ovat monille tuttuja, jättävät monet aamupalan kokonaan syömättä. Uusimpien tutkimusten mukaan aamupala ei vaikuta ainoastaan päivän jaksamiseen vaan sillä on myös muita hyötyjä terveydelle. 

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

06.09.2017

Eväät hyvään työntekijäkokemukseen tehdään yhdessä

Hyvästä asiakaskokemuksesta puhutaan paljon, mutta vain työelämän todelliset edelläkävijät huomaavat sen taustavaikuttajan - erinomaisen työntekijäkokemuksen. Digitalisaation myötä muuttuvat työn tekemisen käytännöt määrittelevät osaltaan työntekijäkokemusta uudelleen. Tämä vaikuttaa koko organisaatioon työntekijöistä johtoportaaseen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

17.08.2017

Aamiainen antaa suuntaa työpäivään

Näin kesän loppupuolella on hyvä suunnata katse jo tulevaan syksyyn ja monilla lomalaisilla koittavaan töihin paluuseen ja työssä jaksamiseen. Arjen peruspilarit syntyvät hyvin pienistä asioista. Yksi näistä on ravitseva aamiainen, joka auttaa jaksamaan raskaankin työpäivän.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

Aidosti hyvää

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.

Tilaa uutiskirje: