Aidosti hyvää -blogi

11.04.2018

Näin valitset toimivan kokoustilan

Kokouksen, palaverin tai seminaarin suunnittelu on mielenkiintoista ja jännittävää, mutta käytännön järjestelyt tuottavat toisinaan päänvaivaa. Usein itse ohjelmaan ja sisältöön liittyy paljon pohdittavaa, jolloin etukäteen hoidettavista järjestelyistä kannattaa tehdä mahdollisimman vaivattomat. Kokosimme tähän blogiartikkeliin hyödyllistä tietoa kokoustiloista, jonka avulla varmistat onnistuneen tilaisuuden sekä järjestäjätaholle että osallistujille.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

13.10.2017

Muistilista unohtumattoman tapahtuman järjestämiseen

Onko vastuullasi järjestää aamiaistilaisuus, konferenssi, palaveri tai muu vastaava tapahtuma? Vai aiheuttaako päänvaivaa lähestyvä pikkujoulukausi? Tapahtuman järjestäminen on jännittävä kokemus, jonka suunnitteluhetkiin on mukava panostaa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

31.01.2017

Edustustarjoilut auttavat tekemään lähtemättömän vaikutuksen

Tapahtumatarjoilut jäävät perinteisesti kaikkien vieraiden mieleen. Vaikuttavat tarjoilut auttavat varmistamaan, että tilaisuudesta jää osallistujille positiivinen mielikuva. Ruoka sen kaikissa muodoissaan on lähellä ihmisten sydämiä ja siten myös hyvä kanava yrityksille tehdä lähtemätön vaikutus. Tarjoilut ovat tehokas ja vaikuttava keino tuoda sidosryhmät lähemmäksi sekä yritystänne että arvojanne.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

Aidosti hyvää

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.

Tilaa uutiskirje: