Aidosti hyvää -blogi

29.03.2018

Lounasravintola tukee arjen tärkeintä rutiinia

Hyvä lounas voi olla päivän ensimmäinen lämmin ruoka, joka auttaa jaksamaan iltaan saakka. Sopivan annoskoon ja lautasmallin lisäksi hyvään lounastaukoon kuuluu myös paljon muuta - tässä artikkelissa kerromme, mistä erinomainen lounastauko on tehty!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

13.10.2017

Muistilista unohtumattoman tapahtuman järjestämiseen

Onko vastuullasi järjestää aamiaistilaisuus, konferenssi, palaveri tai muu vastaava tapahtuma? Vai aiheuttaako päänvaivaa lähestyvä pikkujoulukausi? Tapahtuman järjestäminen on jännittävä kokemus, jonka suunnitteluhetkiin on mukava panostaa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

17.08.2017

Aamiainen antaa suuntaa työpäivään

Näin kesän loppupuolella on hyvä suunnata katse jo tulevaan syksyyn ja monilla lomalaisilla koittavaan töihin paluuseen ja työssä jaksamiseen. Arjen peruspilarit syntyvät hyvin pienistä asioista. Yksi näistä on ravitseva aamiainen, joka auttaa jaksamaan raskaankin työpäivän.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

16.06.2017

Miten ravintolapalvelu voi lisätä kiinteistön imua?

Työelämä ja työn tekotavat muuttuvat hurjaa vauhtia. Työelämän muutoksen taustalla on useita seikkoja, kuten uudistuneet työnteon tavat, 2000-luvun yrityskulttuurin kehitys sekä pitkään jatkunut talouden laskusuhdanne. Yksi työelämän murroksen seurauksista on yritysten toimitilatarpeiden muutos.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

30.05.2017

Miten henkilöstöravintolan ruokalistat syntyvät?

Antellin ravintoloissa on tarjolla yli sata erilaista lounaslistaa joka päivä. Koska toiminta perustuu avoimuuteen ja läheiseen kumppanuuteen asiakasyritysten kanssa, ei ravintoloiden toimintaa haluta myöskään rajoittaa tiukoilla konsepteilla, vaan tarjoama toteutetaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Arjen päätökset ravintoloissa tekevätkin juuri ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi