Aidosti hyvää -blogi

15.05.2018

Näin laadukkaan lounaan vaikutukset näkyvät

Työkulttuurin muutoksella on ollut vaikutusta myös ruokailutottumuksiin, mikä näkyy väistämättä myös lounasravintolan toiminnassa. Itte tehdyllä ja yhdessä syödyllä lounaalla on kuitenkin edelleen paljon painoarvoa. Tässä artikkelissa kerromme, mihin kaikkiin osa-alueisiin laadukas ruokailuhetki heijastuu.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

20.12.2017

Antellin jouluterveiset - Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuoden 2017 lähestyessä loppuaan on hyvä aika katsoa menneeseen ja raottaa hieman, mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

15.12.2017

Kuinka nauttia vuoden viimeisistä viikoista? 3 vinkkiä rauhallisempaan joulunodotukseen

Jouluun valmistautuminen voi tuntua loputtomalta tehtävälistalta - ensin joululahjat, sitten siivous, koristelut ja kaiken päälle vielä jouluruoat.Vaikka joulupuuhastelu olisikin mieluisaa, voi kaiken tekemisen keskellä olla vaikea rauhoittua nauttimaan hetkestä. Listasimme tähän artikkeliin kolme konstia, joilla ennätät vielä varmistaa itsellesi levollisemman joulunodotuksen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

14.12.2016

Itte tehty - trendi jo vuodesta 1880

Antellin itte tehty tarkoittaa puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä. Kun ruoka on omassa keittiössä itte tehty, tiedämme mistä se on peräisin sekä miten ja kuka sen on valmistanut.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

27.04.2016

Itte tehty - mitä se on?

Itte tehty ruoka sekä ruoan ja palvelun laatu ovat vahvasti Antellin toimintaan sidottuja strategisia valintoja. Itte tehty tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista tehtyä laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi