Aidosti hyvää -blogi

05.06.2018

Kuinka huomioida laatutekijät johtamisessa?

Oman perustehtävän tunteminen on tärkeä työn tulosten, päämäärän ja itsensä johtamisen kannalta. Perustehtävät kuitenkin muuttuvat nyt nopeammin kuin aiemmin, haastaen henkilöitä kasvamaan tehtävän mukana. Millainen johtamisen rooli on tässä, ja kuinka johtamisen perustehtävä on muuttunut työelämän murroksen myötä?

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

25.04.2018

Johtaminen ja tulevaisuuden työelämä

Työn määrittelyt ovat tulevaisuudessa monimuotoisempia kuin nyt, yhdessäkään tulevaisuuden skenaariossa työ ei tule katoamaan kokonaan. Sen sijaan muutoksen alla ovat itse työpaikat ja organisaatiot. Miten tämä tulisi huomioida jo tämän päivän johtamisessa? Demos Helsinki tarjosi muun muassa tähän aiheeseen pohdittavaksi uusia näkökulmia Antellin viimesyksyisessä aamiaisseminaarissa. Koostimme tähän blogiartikkeliin parhaat palat Aleksi Neuvosen puheenvuorosta, ole hyvä!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

30.11.2016

Siivet - Johtaminen Antellilla

Esimiestyöllä on suuri vaikutus paitsi työntekijän tehokkuuteen ja ammatilliseen kehittymiseen, mutta myös hänen arkeensa ja hyvinvointiinsa. Jokaisella meistä on luontainen halu oppia uutta ja ymmärtää ympärillämme tapahtuvia asioita. Onnistumiset luovat iloa ja hyvinvointia ympärillemme, mikä parhaimmassa tapauksessa näkyy positiivisesti myös yrityksen tuloksessa. Toisaalta myös epäonnistumiset kasvattavat ja niiltä ei voi täysin välttyä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

Aidosti hyvää

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.

Tilaa uutiskirje: