Aidosti hyvää -blogi

17.05.2017

Puhtautta ja aitoja makuja - Miten kotimaisuus näkyy Antellin tarjonnassa?

Kotimainen laatu yhdistyy mielikuvissamme puhtauteen, luonnonmukaisuuteen sekä luotettavuuteen. Suomalaista keittiötä kuvastavatkin hyvin puhtaat ja selkeät maut, tuoksut ja värit. Antellin keittiöissä kotimaisuus tarkoittaa sitä, että tarkasti valittujen raaka-aineiden alkuperään voi aina luottaa ja laadukkaista raaka-aineista tehty ruoka myös maistuu aidosti siltä, miltä pitääkin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

21.02.2017

Motivoitunut keittiömestari on avain iloiseen ja asiakaslähtöiseen ravintolaan

Hyvä ruoka määrittää hyvän ravintolan, mutta kuka ravintoloissa määrittää hyvän ruuan? Jokaisen annoksen takana on ravintolan henkilökunta, joka jatkuvasti etsii uusia ideoita tarjoillakseen asiakkailleen entistä parempaa ja maistuvampaa ruokaa. Henkilökunnasta keittiömestari on se asiakkaiden kanssa päivittäin keskusteleva ruokien sankari, joka valvoo, että jokainen tarjoiltava ruoka saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

10.05.2016

Mistä henkilöstöravintolan laatu koostuu?

Henkilöstöravintolan laadulla on suuri vaikutus työntekijöiden jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mutta myös ravintolan käyttöasteeseen eli syöjien määrään. Jos ravintolan tarjonnassa tai palvelun laadussa on puutteita, ei henkilöstöravintolaan ole kovin mukavaa mennä ruokailemaan ja palautumaan työnteosta.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi