Aidosti hyvää -blogi

05.12.2018

Syö aamiaista – nukut paremmin

Vaikka aamiaisen hyödyt ovat monille tuttuja, jättävät monet aamupalan kokonaan syömättä. Uusimpien tutkimusten mukaan aamupala ei vaikuta ainoastaan päivän jaksamiseen vaan sillä on myös muita hyötyjä terveydelle. 

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

26.06.2018

Aloita loma puhtaalta työpöydältä

Lähtölaskenta kesälomaan on alkanut monilla työpaikoilla. Koska työelämän muutokset ovat kasvattaneet työntekoon liittyviä vaatimuksia, on lomalla tärkeää keskittyä mieluisiin askareisiin ja lepoon. Onneksi Työterveyslaitoksen mukaan stressi ja työasiat haihtuvat mielestä jo kolmen viikon yhtäjaksoisen loman aikana. Miksi lomailu on nykypäivänä erityisen tärkeää, ja miten varmistaa palauttava loma? Kokosimme tähän artikkeliin parhaat vinkkimme lomaan valmistautumiseen, ole hyvä!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

15.05.2018

Näin laadukkaan lounaan vaikutukset näkyvät

Työkulttuurin muutoksella on ollut vaikutusta myös ruokailutottumuksiin, mikä näkyy väistämättä myös lounasravintolan toiminnassa. Itte tehdyllä ja yhdessä syödyllä lounaalla on kuitenkin edelleen paljon painoarvoa. Tässä artikkelissa kerromme, mihin kaikkiin osa-alueisiin laadukas ruokailuhetki heijastuu.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.03.2018

Lounasravintola tukee arjen tärkeintä rutiinia

Hyvä lounas voi olla päivän ensimmäinen lämmin ruoka, joka auttaa jaksamaan iltaan saakka. Sopivan annoskoon ja lautasmallin lisäksi hyvään lounastaukoon kuuluu myös paljon muuta - tässä artikkelissa kerromme, mistä erinomainen lounastauko on tehty!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

09.01.2018

Tulevaisuuden työympäristö tarjoaa tilan yhteisille ideoille ja uusille innovaatioille

Hyvinvoivalla toimintakulttuurilla voidaan vahvistaa työhön sitoutumista ja itseohjautuvuutta sekä lisätä luovuutta ja positiivisuutta. Toistaiseksi vähemmän kuitenkin puhutaan siitä, miten työympäristö itsessään voisi tukea työssä jaksamista ja kehittymistä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi