Aidosti hyvää -blogi

15.05.2018

Näin laadukkaan lounaan vaikutukset näkyvät

Työkulttuurin muutoksella on ollut vaikutusta myös ruokailutottumuksiin, mikä näkyy väistämättä myös lounasravintolan toiminnassa. Itte tehdyllä ja yhdessä syödyllä lounaalla on kuitenkin edelleen paljon painoarvoa. Tässä artikkelissa kerromme, mihin kaikkiin osa-alueisiin laadukas ruokailuhetki heijastuu.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.03.2018

Lounasravintola tukee arjen tärkeintä rutiinia

Hyvä lounas voi olla päivän ensimmäinen lämmin ruoka, joka auttaa jaksamaan iltaan saakka. Sopivan annoskoon ja lautasmallin lisäksi hyvään lounastaukoon kuuluu myös paljon muuta - tässä artikkelissa kerromme, mistä erinomainen lounastauko on tehty!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

16.06.2017

Miten ravintolapalvelu voi lisätä kiinteistön imua?

Työelämä ja työn tekotavat muuttuvat hurjaa vauhtia. Työelämän muutoksen taustalla on useita seikkoja, kuten uudistuneet työnteon tavat, 2000-luvun yrityskulttuurin kehitys sekä pitkään jatkunut talouden laskusuhdanne. Yksi työelämän murroksen seurauksista on yritysten toimitilatarpeiden muutos.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.03.2016

Työpaikkaruokailun vaikutus työhyvinvointiin

Työhyvinvointi puhututtaa työelämää - onhan sillä vaikutusta niin yrityksen kilpailukykyyn ja taloudelliseen tulokseen kuin imagoon ja työnantajamielikuvaan. Aiheen ajankohtaisuuteen vaikuttavat myös kiristynyt kilpailutilanne markkinoilla sekä suunnitellut työajan ja eläkeiän nostot.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

27.01.2016

Henkilöstöravintolan vaikutus työnantajamielikuvaan

Henkilöstöravintolalla on suuri vaikutus yrityksen työnantajamielikuvaan. Tämän päivän työntekijät tuntevat arvonsa ja osaavat vaatia työnantajiltaan henkilöstön työhyvinvointiin panostamista ihan eri tavalla kuin ennen. Työntekijöiden terveelliseen ruokavalioon ja ruokailurytmiin kannustaminen onkin yksi konkreettisimmista välittämistä osoittavista keinoista.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi