Aidosti hyvää -blogi

15.05.2018

Näin laadukkaan lounaan vaikutukset näkyvät

Työkulttuurin muutoksella on ollut vaikutusta myös ruokailutottumuksiin, mikä näkyy väistämättä myös lounasravintolan toiminnassa. Itte tehdyllä ja yhdessä syödyllä lounaalla on kuitenkin edelleen paljon painoarvoa. Tässä artikkelissa kerromme, mihin kaikkiin osa-alueisiin laadukas ruokailuhetki heijastuu.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

18.10.2016

Ympäristön huomioiminen henkilöstöravintolassa

Ihmisten ajatusmaailmat ovat muuttuneet viimeisten vuosien aikana vihreämpään ja ekologisempaan suuntaan. Myös yrityksissä liiketoiminnan kestävyydestä ja yritysvastuullisuudesta on tullut osa lähes jokaisen yrityksen tavoitteita. Henkilöstöravintoloissakin toiminnan ekologisuuteen voidaan vaikuttaa monella eri tavalla.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

28.06.2016

Ruokahävikin vähentäminen henkilöstöravintolassa

Ruokahävikin vähentäminen on kansantaloudellisesti merkittävä ekologinen teko. Se on asia, joka kiinnostaa niin kuluttajia kuin yrityksiä. Kestävän kehityksen tukeminen on yrityksen maineen sekä liiketoiminnan kannalta kannattavaa. Vastuullisuuteen panostamalla saadaan aikaan kustannussäästöjä esimerkiksi energiankulutusta tai hävikkiä vähentämällä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

07.06.2016

Vastuullisuusstrategian toteuttaminen henkilöstöravintolassa

Yritystoiminnan vastuullisuus ei ole enää pitkään aikaan ollut pelkästään suurten yritysten maineen säilyttämistä sijoittajien ja kuluttajien silmissä. Yhteiskunnan taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen vastuun tukeminen ja kestävän liiketoiminnan rakentaminen kuuluu nykypäivänä yhä useamman yrityksen tavoitteisiin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi