Aidosti hyvää -blogi

13.07.2018

Hyvä työympäristö tukee koko yhteisön tavoitteita

Työpaikka on yhä enemmän tila, jossa ollaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Käytännössä tällä tarkoitetaan yrityksissä ja organisaatioissa tiedon jakamista ja työssä oppimista. Lisäksi yhä useammissa työyhteisöissä korostuu yhteisöllisyys, sosiaaliset tarpeet sekä tiimityö ja yhdessä tekeminen. Kuinka hyvä työympäristö rakentuu, miten sillä voidaan tukea työhön liittyvää vuorovaikutusta, ja millainen vaikutus tällä on työhyvinvointiin?

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.03.2018

Lounasravintola tukee arjen tärkeintä rutiinia

Hyvä lounas voi olla päivän ensimmäinen lämmin ruoka, joka auttaa jaksamaan iltaan saakka. Sopivan annoskoon ja lautasmallin lisäksi hyvään lounastaukoon kuuluu myös paljon muuta - tässä artikkelissa kerromme, mistä erinomainen lounastauko on tehty!

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

09.01.2018

Tulevaisuuden työympäristö tarjoaa tilan yhteisille ideoille ja uusille innovaatioille

Hyvinvoivalla toimintakulttuurilla voidaan vahvistaa työhön sitoutumista ja itseohjautuvuutta sekä lisätä luovuutta ja positiivisuutta. Toistaiseksi vähemmän kuitenkin puhutaan siitä, miten työympäristö itsessään voisi tukea työssä jaksamista ja kehittymistä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

05.10.2017

Antellin aamiaisseminaari tarjosi eväitä muuttuvaan työelämään

Työelämän nopea murros koskettaa meitä jokaista. Työnteon irtautuessa totutuista rakenteista, ajasta ja paikasta, täytyy myös johtamisen ja työhyvinvoinnin mittaamisen muuttua. Syyskuussa järjestetyissä Antellin aamiaisseminaareissa asiantuntijat johdattivat osallistujat pohtimaan työelämän muutoksia. Aamun aikana kotimaisista raaka-aineista valmistetun runsaan brunssin äärellä syntyi uusia oivalluksia – ei valmiita vastauksia.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi