Henkilöstöravintola

Lounasravintola

Antell-henkilöstöravintolat tarjoavat etuja sekä työntekijälle että työnantajalle. Jokainen Antell-ravintola tarjoaa laadukasta ja monipuolista ruokaa, jonka tavoitteena on lisätä henkilöstön hyvinvointia. Terveellinen lounas auttaa työntekijää palautumaan töistä, ylläpitämään vireystilaa sekä lisäämään sosiaalista hyvinvointia. Työnantajalle nämä edut näyttäytyvät sairauspoissaolojen vähenemisenä, henkilöstötyytyväisyyden kasvamisena sekä yhteishengen paranemisena.

Antell-henkilöstöravintolan taloudelliset hyödyt

Suuren investoinnin on oltava kannattava. Henkilöstöravintolassa ruokailu säästää sekä työntekijän että työnantajan aikaa ja rahaa, tuoreesta ja itte tehdystä ruoasta tinkimättä. Laadukas henkilöstöravintola:

  • tarjoaa inspiroivaa ruokaa: virkeät ja terveet työntekijät työskentelevät tehokkaammin;
  • on muunneltavissa: henkilöstöravintoloiden tiloja voi hyödyntää lounasajan ulkopuolella;
  • houkuttelee ruokailijoita: ravintola voidaan pitää avoimena myös yrityksen ulkopuoliselle henkilöille;
  • säästää siivous- ja vuokrakuluissa: kun kahvila- ja ravintolatoiminta on keskitetty, ei joka kerroksessa tarvita erillistä kahvitilaa.

Henkilöstöravintola ratkaisee
yrityksen muutkin tarpeet

Toisinaan työntekijä ei pysty syystä tai toisesta irtautumaan työpisteiltään lounaan tai kahvitauon ajaksi, jolloin henkilöstöravintola voi tarjota kahvipalveluja ja ”kärrykioskeja” taukotiloihin tai tuotantotilojen käytäville.

Antellin henkilöstöravintolasta on vaivatonta tilata myös kokoustarjoilut. Kun tasokas tarjoilu hoidetaan talon sisällä, vältytään muun muassa kalliilta kuljetuskustannuksilta.

Henkilöstöravintolat myyvät tuotteita myös mukaan. Tutustu vietävän hyviin tuotteisiimme.

Tervetuloa lounaalle kuulemaan lisää
henkilöstöravintolapalveluistamme!

Koska henkilöstöravintolan valinta on yritykselle suuri investointi, haluamme kutsua sinut kanssamme lounaalle kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme.

Tule kanssamme lounaalle 

Lue lisää yhteistyömalleistamme

Yhteistyö

Miksi valita Antell yhteistyökumppaniksi?

Tilaa uutiskirje:

ota yhteyttä

Lataa opas