Miksi Antell?

«  Edellinen sivu

Miksi Antell?

Antell on perheyritys, jossa vaalitaan yli sata vuotta kantaneita arvoja: herkullisuutta, aitoutta, yksilöllisyyttä ja asiakkaan kuuntelemista.

Antellin ruoka on itte tehtyä: lounaslistamme eivät ole ketjun määrittelemiä, vaan kukin ravintolapäällikkö suunnittelee ruokalistat yrityksen tarpeita ja mieltymyksiä kunnioittaen. Antellin henkilöstöravintoloissa ei tarjota lämmitettyä einesruokaa, vaan laadukasta ja aidoista raaka-aineista käsityönä valmistettua ruokaa.

Itte tehty ruoka on paitsi terveellistä, myös taloudellista. Aidot raaka-aineet laskevat ravintolan raaka-ainekustannuksia ja eivätkä ne sisällä epäterveellisiä lisäaineita.

Haluatko kuulla lisää henkilöstöravintolapalveluistamme? Jätä yhteystietosi, niin kutsumme sinut kanssamme lounaalle!

Antell panostaa yksilölliseen palveluun

Yhteistyö ja kumppanuus ovat Antellin liiketoiminnan avaintekijöitä. Päätöksiä tekevät ne ihmiset, jotka ovat päivittäin tekemisissä asiakkaan kanssa. Turhat välikädet poistamalla yhteistyö on läpinäkyvää ja asiakkaan muuttuviin toiveisiin pystytään reagoimaan ripeästi.

Antell-henkilöstöravintolat tekevät läheistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa. Tällä tavalla pystytään tukemaan paikallista yritystoimintaa. Ruoan alkuperästä viestiminen lisää tuotetietoutta ja valikoiman houkuttelevuutta.

Antell seuraa aktiivisesti niin kotimaassa kuin maailmalla vallitsevia ruokatrendejä. Lähiruoka, katuruoka-vaikutteet, sekä vegaaniset vaihtoehdot huomioidaan ravintoloiden valikoimissa perinneherkkujen rinnalla.

Antellin henkilöstöravintola on
laadukas valinta

  • Antell on tutkitusti yritysasiakkaiden mielestä Suomen paras henkilöstöravintola-alan yritys
  • Antellin tuotteiden laatu, asiakaspalvelu, toiminnan kehittäminen ja työnantajamaine on alan muita toimijoita parempi
  • Antellin toiminta perustuu avoimeen ja läheiseen kumppanuuteen asiakasyrityksen kanssa
  • Ei rajoittavia konsepteja: Arjen päätökset tekevät ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa
  • Antellin tarjoama toteutetaan yksilöllisesti asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi. Antellilla on sata erilaista lounaslistaa päivittäin.

Tule kuulemaan lisää
henkilöstöravintolapalveluistamme

Me Antellilla tiedämme, että henkilöstöravintolan valinta on yritykselle suuri investointi. Siksi haluammekin kutsua sinut kanssamme lounaalle kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme.

Tule kanssamme lounaalle