Yhteistyömallit

«  Edellinen sivu

Antell-ravintolaperhe muodostuu yksilöllisistä ravintoloista, joissa palvelemme asiakkaitamme lämmöllä ja huolehtien. Lounastauko on työpäivän tärkein hengähdyshetki ja me haluamme tehdä siitä mahdollisimman virkistävän. Tarjoamalla henkilöstöllenne mahdollisuuden hyvään ja ravitsevaan lounaaseen työpäivän aikana, teette tärkeän panostuksen työntekijöidenne hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ja eri tarpeisiin vastaavia yhteistyövaihtoehtoja. Yhteistyö perustuu aina asiakkaan kanssa tehtyyn sopimukseen, joka voi koskea joko henkilöstöravintolapalvelun pitoa asiakkaan tiloissa, käyttäjäsopimusta toisaalla sijaitsevaan ravintolaan tai ruoan toimitusta toimipisteeseenne, missä ei ole omia keittiötiloja.

Oma henkilöstöravintola sopii parhaiten keskisuurille ja suurille yrityksille tai useamman yrityksen kattaville yritysyhteisöille ja -puistoille. Hyvä vaihtoehto omalle henkilöstöravintolalle on myös useamman yrityksen yhteiskäytössä oleva henkilöstöravintola. Pienille yrityksille suosittelemme ruokailusopimusta teille sijainniltaan parhaan Antell-ravintolan kanssa.

Minkä tahansa yhteistyömallin valitsettekin, on tukenanne aina asiakkuudestanne vastaava Antellin yhteyshenkilö, joka pitää huolta henkilöstönne tarpeista ja varmistaa, että arki rullaa mutkattomasti.

Yhdessä eteenpäin? Kutsumme teidät kanssamme lounaalle kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme! Voitte myös pyytää tarjousta suoraan verkkosivujemme kautta.

Tule kanssamme lounaalle