Henkilöstöravintolan hyödyt opas

Tiedätkö, miten yrityksesi voisi hyötyä henkilöstöravintolasta?

Työnantajien kannattaa olla kiinnostuneita työntekijöidensä terveydestä ja hyvinvoinnista, sillä tutkimusten mukaan työpaikan johdon kiinnostus lisää myös työntekijöiden terveellisiä elintapoja. Työntekijöiden terveelliseen ruokavalioon kannustaminen onkin yksi konkreettisimmista välittämistä osoittavista asioista.

Omasta henkilöstöravintolasta on monia suoria ja välillisiä hyötyjä yritykselle. Esimerkiksi tiukassa kilpailussa asiakkaista ja osaavasta työvoimasta, voi henkilöstöravintola tuoda kaivattua kilpailuetua muihin alalla toimijoihin nähden.

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:
  • Mitkä ovat henkilöstöravintolan hyödyt työnantajalle?
  • Mitä vaikutuksia henkilöstöravintolalla on työhyvinvointiin?
  • Miksi yrityksen tulisi investoida henkilöstöravintolaan ja työpaikkaruokailuun?

 

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

”Kun henkilöstöravintolan tarjonta on monipuolista ja jokaiselle löytyy jotain, edistää työpaikkaruokalassa ruokailu yhteishengen parantumista sekä työntekijöiden sosiaalista hyvinvointia. Tämä on selvä viesti työnantajalta työntekijöille: Olet tärkeä!”

”Oma henkilöstöravintola toimii myös yrityksen käyntikorttina asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Henkilöstöravintola parantaa yritysmielikuvaa erityisesti silloin, kun henkilöstöravintolan ruoka, palvelu ja ilme ovat kohdallaan!”

Lataa opas tästä:

Antell-konsernin tietosuojaseloste