Itte tehty

Tiedätkö, mitä itte tehty ruoka tarkoittaa?

Tutkimusten mukaan lounasruoan laadulla on vaikutusta niin työntekijöiden terveyteen, vireystilaan kuin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinkin. Siksi henkilöstöravintolassa tarjotulla ruoalla on suuri vaikutus työntekijän arkeen sekä hyvinvointiin.

Omassa keittiössä itte tehty ruoka sekä palvelun laatu ovat vahvasti Antellin toimintaan sidottuja strategisia valintoja, jotka näkyvät kaikessa toiminnassa päivittäin.

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:
  • Mitä itte tehdyllä tarkoitetaan?
  • Miten itte tehty näkyy käytännössä?
  • Mikä vaikutus itte tehdyllä ruoalla on hyvinvointiin?

 

 

 

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

”Paitsi että itte tehty on lupaus laadukkaasta ruoasta, on se myös lupaus paremmasta palvelusta.”

”Itte tehty on vaativa konsepti, sillä se vaatii tekijöiltään vahvaa ammattitaitoa ja taitavaa suunnittelua. Toisaalta itte tehty houkuttelee juuri niitä parhaita alan ammattilaisia, jotka kaipaavat haasteita ja oman osaamisen kehittämistä valmiin ruoan lämmittämisen sijaan.”

Lataa opas tästä:

Antell-konsernin tietosuojaseloste