Suomen suositelluin

Suomen suositelluin henkilöstöravintola

Antell-Ravintolat on valtakunnallisessa työelämän päättäjien TEP-yrityskuvatutkimuksessa Suomen suositelluin henkilöstöravintola-alan yritys.

Mikä TEP?

TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan kahdeksaa henkilöstöruokailutoimialalla toimivaa yritystä (Antell-Ravintolat, Eurest, Fazer Food Services, ISS Palvelut, Juvenes, Leijona Catering, Palmia, Sodexo, Unicafe). Syksyllä 2017 toteutetussa kyselyssä henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi yhteensä 1863 vastaajaa.

Antellilla paras nettosuositteluindeksi

Tutkimuksessa kysyttiin halukkuutta suositella henkilöstöravintolaa. Vastauksia kerättiin vain vastaajilta, jotka tuntevat henkilöstöravintolan joko kokemuksen tai asiakassuhteen perusteella. Antell-Ravintoloiden nettosuositteluindeksi oli 19. Nettosuositteluindeksi on tärkeä onnistumisen mittari, sillä se kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluntarjoajaan. Antell haluaa olla aito kumppani, jota suositellaan mielellään.

Paras työnantajamaine

Antellilla on alan paras maine työnantajana. Strateginen tavoitteemme on olla erinomainen työyhteisö. Hyvän asiakaskokemuksen takaa löytyy aina hyvä työntekijäkokemus.

Haluatko kuulla lisää
henkilöstöravintolapalveluistamme?

Haluamme kutsua sinut kanssamme lounaalle kuulemaan lisää henkilöstöravintolapalveluistamme yrityksille. Lue lisää ja jätä yhteystietosi!

Tule kanssamme lounaalle