Right now: We will open x.x.

Antell Niittyportti

  • Niittyportti 4, 02200 Espoo
  • 020 770 2118
  • [email]
  • Open  ma–pex.xx–x.xx,  lax.xx–x.xx
  • Café  ma–lax.xx–x.xx
  • Lunch  ma–pex.xx–x.xx
  • Breakfast  ma–lax.xx–x.xx

Greetings from the restaurant

Antell XXXXX tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Tähän voit lisätä myös muuta tekstiä, joka kertoo ravintolasta, sen tarjoomasta, miljööstä ja tunnelmasta. Avaamme x.x. Pysy kuulolla!

Lunch – week 9

(26.2.-3.3.2024)

Keskiviikko 28.2.

  • Haudutettua porsaanniskaa ja tilliveloutè (L, G*, A)
  • Savulohipastaa (L, A)
  • Itte tehtyjä vuohenjuusto-punajuuri-hamppupihvejä (VL, G*, A)
  • Yrttipaahdettua perunaa (Veg, M, L, G*)
  • Mustaherukkavispipuuroa (M, L, A)
  • Kahvi tai tee (Veg, G*, A)

Torstai 29.2.

  • Mantelikalaa (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä mausteisia jauhelihapihvejä ja harissa-joguurttikastiketta (L, G*, A)
  • Vegaanista parsarisottoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Porkkanaohrattoa (L, A)
  • Pappilan hätävaraa (L, A)
  • Kahvi tai tee (Veg, G*, A)

Perjantai 1.3.

  • Itte tehtyjä wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Chipotlemaustettua ranskankermaa (L, G*, A)
  • Falafelpyöryköitä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettuja grilliperunoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Semi-kuivattuja tomaatteja (Veg, M, L, G*)
  • Antellin pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L, A)
  • Kahvi tai tee (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Raisa  Peippo

Raisa Peippo

Restaurant manager
020 770 2118

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback