Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 40

(3.-9.10.2022)

Wednesday 5.10.

  • Roasted root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Panang curry (Veg, D, L, G*, A), Red rice (Veg, D, L, G*)
  • (L, G*, A), Dill sauce (L, G*, A), Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Minced meat pasta bake (L, A), Tarragon carrots (Veg, D, L, G*)
  • Fruitie (Veg, D, L, G*)

Thursday 6.10.

  • Corn soup (L, G*, A)
  • Feta and spinach pie (L, A)
  • Salmon soup (L, G*, A)
  • Meatballs wit tomato sauce (D, L, G*, A), Spagetti (Veg, D, L, A), Garlic beans (Veg, D, L, G*)
  • Pancakes and berry jam (L, A)

Friday 7.10.

  • Pureed black salsify soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Beetroot and halloum burgers (L, G*, A), Sour cream sauce with pesto (L, G*, A)
  • Overcooked japanese pork (D, L, G*, A), Miso and wasabi mayonnaise (D, L, G*, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Smoked salmon pasta (L, A), Grilled paprika and eggplant (Veg, D, L, G*)
  • Apple pie (L, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Viikonlopun ruokalistat pyydettäessä keittiöltä.

Keskiviikko 5.10.

  • Paahdettu juuressosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Panang curry tofulla (Veg, M, L, G*, A), Tomaattiriisi (Veg, M, L, G*)
  • Ahvenmurekepihvit (L, G*, A), Tilli-kermaviilikastike (L, G*, A), Keitetyt perunat (Veg, M, L, G*)
  • Makaronilaatikko (L, A), Hunajaiset rakuunaporkkanat (Veg, M, L, G*)
  • Hedelmäfruitie (Veg, M, L, G*)

Torstai 6.10.

  • Maissikeitto (L, G*, A)
  • Feta-pinaattipiirakka (L, A)
  • Lohikeitto (L, G*, A)
  • Italialaiset lihapullat tomaattikastikeessa (M, L, G*, A), Spagetti (Veg, M, L, A), Valkosipulipavut (Veg, M, L, G*)
  • Pannukakku ja marjahillo (L, A)

Perjantai 7.10.

  • Mustajuurisosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Punajuuri - halloumpihvit (L, G*, A), Pesto-kermaviilikastike (L, G*, A)
  • Ylikypsää japanilaista possua (M, L, G*, A), Miso-wasabimajoneesi (M, L, G*, A), Basmatiriisi (Veg, M, L, G*)
  • Savulohipasta (L, A), Paahdettua paprikaa ja munakoisoa (Veg, M, L, G*)
  • Omenapiirakkaa (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback