Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 50

(11.-17.12.2023)

Tuesday 12.12.

  • Eggplant and soya curry (Veg, D, L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
  • Spicy chicken burgers (D, L, G*), Chili mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Salmon and potato casserole (L, G*, A), Boiled broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Cheecy sweet paprika soup (L, G*, A)
  • Salsa verde chicken (D, L, G*, A)
  • Plum kissel and whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 13.12.

  • Satay tofu (Veg, D, L, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Over night cooked pork with spicy coconut sauce (D, L, G*, A)
  • Devils turkey (D, L, G*, A), Rosemary beetroots (Veg, D, L, G*)
  • Spinach soup and boiled eggs (L, G*, A)
  • Greek salad (L, G*, A)
  • Lingonberry and apple pie (L, G*, A)

Thursday 14.12.

  • CHRISTMAS LUNCH (L, A)

Friday 15.12.

  • Home made root vegetable burgers (Veg, D, L, G*), Raita sauce (L, G*, A)
  • Garlic beef (D, L, G*, A), Roasted vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Dijon and bearnaise fish (LL, G*, A), Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Fennel and tomato soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Goat cheece salad (LL, G*, A)
  • Pannacotta (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Viikonlopun ruokalistat pyydettäessä keittiöltä.

Tiistai 12.12.

  • Munakoiso-Soijacurry (Veg, M, L, G*, A), Riisi (Veg, M, L, G*)
  • Thai maustetut kananpojan murekepihvit (M, L, G*), Chilimajoneesi (M, L, G*, A)
  • Kirjolohikiusaus (L, G*, A), Keitetty parsakaali (Veg, M, L, G*)
  • Juustoinen paprikakeitto (L, G*, A)
  • Salsa verde kananpoika -salaatti (M, L, G*, A)
  • Luumukiisseli ja kermavaahto (L, G*, A)

Keskiviikko 13.12.

  • Satay tofu (Veg, M, L, A), Basmatiriisi (Veg, M, L, G*)
  • Possun niskaa mausteisessa kookoskastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Paholaisen kalkkunaa (M, L, G*, A), Rosmariinipunajuuria (Veg, M, L, G*)
  • Pinaattikeittoa ja kananmunaa (L, G*, A)
  • Kreikkalainen salaatti (L, G*, A)
  • Puolukka-omena kaurapaistos ja vaniljavaahto (L, G*, A)

Torstai 14.12.

  • JOULULOUNAS (L, A)

Perjantai 15.12.

  • Itte tehdyt juurespihvit (Veg, M, L, G*), Kurkkuraita (L, G*, A)
  • Valkosipulihärkä (M, L, G*, A), Paahdettuja kasviksia (Veg, M, L, G*)
  • Dijon-bearnaisekalaa (VL, G*, A), Perunat (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-tomaattikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Vuohenjuusto-salaatti (VL, G*, A)
  • Glögi pannacotta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback