Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 22

(27.5.-2.6.2024)

Monday 27.5.

  • Spanish vegetable omelette (L, G*, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
  • Smoked salmon pasta (L, A), Oven baked root vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Pureed vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Halloumi salad (L, G*, A)
  • Strawberry and melon fruitie (Veg, D, L, G*)

Tuesday 28.5.

  • Vegetarian burgers with cheddar cheese (L, A)
  • Chicken burgers with cheddar cheese (L, A)
  • Roasted pork ribs (D, L, G*, A), Grilled corncobs (Veg, D, L, G*), Thick cut chips (Veg, D, L, G*)
  • Chili and sweet pepper mayonnaise & Blue cheece mayonnaise (L, G*, A)
  • Roasted paprika soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Pulled pork salad (D, L, G*, A)
  • Ice cream buffet (L, G*, A)

Wednesday 29.5.

  • Antell´s homemade quinoa and sweet potato patties (Veg, D, L, G*, A), Lime aioli (Veg, D, L, G*, A)
  • Chorizo balls in tomato sauce (D, L, G*), Potato wedges (Veg, D, L, G*)
  • Pesto-coated rainbow trout (L, G*, A), Creamy Skåne potatoes (L, G*, A), Oven-roasted vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Sweet potato soup (L, G*, A)
  • Chicken salad (D, L, G*, A)
  • Rhubarb kissel (Veg, D, L, G*)

Thursday 30.5.

  • Proad bean and chickpea curry (Veg, D, L, G*, A), Jasmin rice (Veg, D, L, G*)
  • Ham and potato casserole (L, G*, A)
  • Blackened seasoned chicken (LL, G*, A), Chili mayonnaise (Veg, D, L, G*), Roasted carrots and onions (Veg, D, L, G*)
  • Pureed pea soup with curry (Veg, D, L, G*, A)
  • Tuna salad (D, L, G*, A)
  • Fruit salad (Veg, D, L, G*)

Friday 31.5.

  • Tofu and vegetables in a sweet-and-sour sauce (Veg, D, L, G*), Jasmin rice (Veg, D, L, G*)
  • Fish with dijon béarnaise sauce (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A), Steamed cauliflower and kale (Veg, D, L, G*)
  • Antell's homemade minced meat patties (D, L, G*, A), Onion and bacon fry (D, L, G*)
  • Blue cheese soup (L, G*, A)
  • Cheddar salad (L, G*, A)
  • Almond pie (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Tiistaina vietämme kansainvälistä hampurilaispäivää, sekä terassikauden avajaisia grilliherkkujen kera.

Maanantai 27.5.

  • Espanjalainen kasvismunakas (L, G*, A)
  • Burgundinpata (M, L, G*, A), Riisi (Veg, M, L, G*)
  • Savulohipasta (L, A), Säräjuureksia (Veg, M, L, G*)
  • Pehmeä kasvissosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Halloumisalaatti (L, G*, A)
  • Mansikka-melonifruitie (Veg, M, L, G*)

Tiistai 28.5.

  • Cheddar-kasvisburgerit (L, A)
  • Kananpoika-cheddarburgerit (L, A)
  • Paahdetut possun ribsit (M, L, G*, A), Grillattua chilimaissia (Veg, M, L, G*), Lankkuperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Chili-paprikamajoneesi & Aurajuustomajoneesi (L, G*, A)
  • Paahdettua paprikakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Pulled pork-salaatti (M, L, G*, A)
  • Jätskibuffa (L, G*, A)

Keskiviikko 29.5.

  • itte tehdyt bataatti-kvinoapihvit (Veg, M, L, G*, A), Lime-aioli (Veg, M, L, G*, A)
  • Chorizopyörykät tomaattikastikkeessa (M, L, G*), Maalaislohkoperunat (Veg, M, L, G*)
  • Pestokuorrutettua kirjolohta (L, G*, A), Skånen perunat (L, G*, A), Paahdetut kaskijuurekset (Veg, M, L, G*)
  • Samettinen bataattisosekeitto (L, G*, A)
  • Hedelmäinen kanasalaatti (M, L, G*, A)
  • Raparperikiisseli (Veg, M, L, G*)

Torstai 30.5.

  • Härkis-kikhernecurry (Veg, M, L, G*, A), Jasminriisi (Veg, M, L, G*)
  • Kinkkukiusaus (L, G*, A)
  • Blackened maustettua kananpoikaa (VL, G*, A), Chilimajoneesi (Veg, M, L, G*), Paahdettua porkkanaa ja sipulia (Veg, M, L, G*)
  • Currylla maustettua hernesosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Tonnikalasalaatti (M, L, G*, A)
  • Raikas hedelmäsalaatti (Veg, M, L, G*)
  • Kinuskinen bostonkakku 10€

Perjantai 31.5.

  • Tofua ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa (Veg, M, L, G*), Jasminriisi (Veg, M, L, G*)
  • Dijon-bearnaise kalaa (L, G*, A), Perunamuusi (L, G*, A), Höyrytettyä kukkakaalia ja paahdettua lehtikaalia (Veg, M, L, G*)
  • Itte tehdyt pannupihvit (M, L, G*, A), Sipuli-pekonipaistosta (M, L, G*)
  • Aurajuustokeitto (L, G*, A)
  • Cheddar-juustosalaatti (L, G*, A)
  • Toscapiirakka (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback