Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 5

(30.1.-5.2.2023)

Friday 3.2.

  • Vegetable hamburger (L, A)
  • Pulled pork hamburger (L, A), Frenc fries (Veg, D, L, G*)
  • Pureed root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Cottage cheese (L, G*, A)
  • Mandel pie (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Viikonlopun ruokalistat pyydettäessä keittiöltä.

Perjantai 3.2.

  • Kasvis-cheddar hampurilainen (L, A)
  • Pulled pork - hampurilainen (L, A), Ranskalaiset (Veg, M, L, G*)
  • Kasvissosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Raejuusto salaatti (L, G*, A)
  • Toscapiirakka (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback