Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 28

(7.-13.7.2025)

Friday 11.7.

  • Butter tofu (L, G, A)
  • Grilled pork steaks (D, L, G, A)
  • Garlic and herb butter (L, G, A)
  • Thick cut chips (Veg, D, L, G)
  • Herb-roasted cauliflowe
  • Ice cream (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Perjantai 11.7.

  • Butter tofu (L, G, A)
  • Porsaan grillipihvejä (M, L, G, A)
  • Valkosipuli-yrttivoi (L, G, A)
  • Lankkuperunoita (Veg, M, L, G)
  • Yrttipaahdettua kukkakaalia
  • Jäätelöpuikko (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback