Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.00–15.00
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30

Lunch – week 13

(25.-31.3.2024)

Thursday 28.3.

  • Mushroom lasagna (L, A), Steamed cauliflower (Veg, D, L, G*)
  • Chicken Kiev (L, A), Curry and pineapple mayonnaise (D, L, G*, A), Creamy garlic potatoes (L, G*, A)
  • Bouillabaisse (D, L, G*, A)
  • Easter Lemoncake (L, G*, A)

Friday 29.3.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Torstai 28.3.

  • Metsäsienilasagne (L, A), Höyrytettyä kukkakaalia (Veg, M, L, G*)
  • Kievin kanaa (L, A), Curry-ananasmajoneesi (M, L, G*, A), Valkosipuli-kermaperunat (L, G*, A)
  • Bouillabaisse (M, L, G*, A)
  • Pääsiäisen sitruunamisu (L, G*, A)

Perjantai 29.3.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Restaurant manager
0207702064

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback