Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 950579 Lue lisää

Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 0207702166
  • 6130@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Virpi Järvinen p. 020 770 2166
Vuoroesimies/keittiö: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

ANTELLILTA HERKKUJA KOTIIN

Tiistai 21.9:

  • Tuoreet sämpylät 2,50 € / 5kpl
  • Metsäsienikeitto (L,G,A) 12 € / 9dl
  • Lihapullat ruskeassakastikkeessa (L,A) 9,50€ / 500g
  • Haukiräiskäleet (L,A) 8€ / 400g
  • Sitruuna-jogurttikastike (L,G,A) 3,50€ / 200g
  • Perunamuusi (L,G,A) 3,50€ / 700 g
  • Mangorahka (L,G,A) 6 € / 500g
  • Mustikka tuorepuuro 2,50€ / 200g

 

Torstai 23.9:

  • Tuoreet sämpylät 2,50€ / 5 kpl
  • Pinaattikeitto (L,G,A) 12€ /9dl
  • Porkkanaohukaiset (L,A) 5,50€ / 500g
  • Persiljamousse (L,G,A) 4 €/ 200g
  • Tonnikalapastavuoka (L,A) 7,50 € / 700g
  • Gruusialainen liha-kaalilaatikko (L,G,A) 7,50€ / 700g
  • Raparperi tuorepuuro ( L,A ) 2,50€ / 200g

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702166 viimeistään edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.

Nouto Kupittaan c-talon edestä ravintolan ovelta klo 14.00-14.30 tai seuraavana päivänä aamulla 7.30-8.00.

Korttimaksu (edenred, smartum, eazybreak)

Lounas – viikko 37

(13.-19.9.2021)

Perjantai 17.9.

  • Feta-kasvispiirakkaa (L, A)
  • Mantelikalaa (L, A), Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Kebabia tomaattikastikkeessa (M, L, G*), Valkosipulijogurttia (L, G*, A), Maalaisranskalaisia (Veg, M, L, G*)
  • Riisiunelmaa (L, G*, A), Marjamelbaa (Veg, M, L, G*)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 17.9.

  • Feta and vegetable pie (L, A)
  • Mandel fish (L, A), Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Kebab in tomato sauce (D, L, G*), Garlic yoghurt (L, G*, A), French fries (Veg, D, L, G*)
  • Rice pudding (L, G*, A), Berry sauce (Veg, D, L, G*)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Virpi  Vikman

Virpi Vikman

Ravintolapäällikkö
0207702166

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta