Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 21

 

Tiistai 20.5.

 

Itte tehdyt sämpylät 5kpl / 3€

Tomaatti-basilikakeitto (VEG,L,M,G,A) 10€ / 9dl

Tulinen Nduja-pasta (L,A) 10€ / 700g

Lihapullat tomaattikastikkeessa  (L,G,A) 12,50€ / 500g

Ahven-fenkolipihvit (L,G,A) 13,50€ / 500g

Kananmunakastike (L,G,A) 5,50€ / 400g

Janssoninkiusaus (L,G,A) 8€ / 700g

Välimeren juustosalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Fruity curd tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

 

Torstai 22.5.

 

Itte tehdyt sämpylät 5kpl / 3€

Herkkusienikeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

Grillilohi (L,A) 13,50€ / 500g

Perunamuusi (L,G,A) 5,50€ / 700g

Sitruunajogurtti (L,G,A) 4,50€ / 400g

Lasagne (L,A) 8€ / 700g

Kana-vuohenjuustorisotto (L,G,A) 9,50€ / 700g

Paahtopaistisalaatti (L,G,A) 8,50€ / n.350g

Omena-kaneli tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

Mustikka-mansikka-vadelmasmoothie 4€ / 3dl

Raparperi-murupiirakka (L,A)  13€ /n.6-8hlö

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä.

Nouto Antell Ainosta klo 14.00 – 14:30

 

Lounas – viikko 21

(19.-25.5.2025)

Viikolla 21 Vietämme Italia-viikkoa.

Perjantai 23.5.

  • Parsakaalikeittoa (Veg, M, L, G)
  • Itte tehtyä feta-pinaattilasagnea (L, A)
  • Pepperoni pizza (L, A)
  • Maissipaneroitua kananpoikaa (M, L, G), Bearnaisekastiketta (VL, G, A), Paahdetut neulapavut (Veg, M, L, G), Riisiä
  • Parsakaalikeittoa (M, L, G, A)
  • Ricotta salaattia (G, A)
  • Toscapiirakkaa (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 23.5.

  • Broccoli soup (Veg, D, L, G)
  • Spinach and cheese lasagna (L, A)
  • Pepperoni pizza (L, A)
  • Corn-breaded chicken (D, L, G), Bearnaise sauce (LL, G, A), Roasteg green beans (Veg, D, L, G), Rice
  • Broccoli soup (D, L, G, A)
  • Ricotta salad (G, A)
  • Antell´s homemade tosca cake (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta