Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064
Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 5

 

Tiistai 31.1

Tuoreet sämpylät (L,A) 2,50€ / 5kpl

Bataattikeitto (L,M,G,A,veg) 12€ / 9dl

Ruispaneroitu kananpoika (L,G,A) 2,50€ / 1kpl (n.100g)

Curry-ananasmajoneesi (L,M,G,A) 4,50€ / 200g

Savulohipasta (L,A) 7,50€ / 700g

Mustaherukka-vadelmakiisseli (L,M,G,A) 4€ / 500g

Lakritsirahka (L,G,A) 6€ / 400g

Chiavanukas, maapähkinää & banaania (L,G,A) 3€ / 200g

Chilikana-salaatti (L,G,A) 8,50€ / n.500g

Mustikka tuorepuuro (L,A) 2,80€ / 200g

Mansikka-mustikkasmoothie 3€ / 3dl

 

Torstai 2.2

Tuoreet sämpylät (L,A) 2,50€ / 5kpl

Porkkana-omenakeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

Jauheliha-spagettivuoka (L,A) 7,50€ / 700g

Briejuusto-salaatti (L,G,A) 8,50€ / n.500g

Laskiaispulla mansikkahillolla (L,A) 3,30€ / kpl

Hedelmä-riisivanukas (L,G,A) 5,50€ / 300g

Mango tuorepuuro (L,A) 2,80€ / 200g

Porkkana-omena-banaani-inkiväärifruitie 3,40€

 

Noutoajat tiistain tuotteille ovat: tiistai 14.00-14.30 ja keskiviikko 7.30-8.00. 

torstain tuotteille: torstai 14.00-14.30 ja perjantai 7.30-8.00. 

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702166

viimeistään edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.

Nouto Antell Ainosta.

Lounas – viikko 5

(30.1.-5.2.2023)

Viikonlopun ruokalistat pyydettäessä keittiöltä.

Perjantai 3.2.

  • Kasvis-cheddar hampurilainen (L, A)
  • Pulled pork - hampurilainen (L, A), Ranskalaiset (Veg, M, L, G*)
  • Kasvissosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Raejuusto salaatti (L, G*, A)
  • Toscapiirakka (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 3.2.

  • Vegetable hamburger (L, A)
  • Pulled pork hamburger (L, A), Frenc fries (Veg, D, L, G*)
  • Pureed root vegetable soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Cottage cheese (L, G*, A)
  • Mandel pie (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta