Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 40

 

Tiistai 1.10.

 

Itte tehdyt sämpylät 5kpl / 3€

Paahdettu juuressosekeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Maa-artisokkarisotto (L,G,A) 10€ / 700g

Kananpoikaa tikka masala-kastikkeessa (L,G,A) 12,50€ / 500g

Savulohisalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Porkkanahillo tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Mansikka-päärynäfruitie  (L,M,G) 3,95€ / 3dl

 

Torstai 3.10.

 

Itte tehdyt sämpylät 5kpl / 3€

Paahdettu valkosipulikeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

Kukkakaalisosekeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

Wienin leike ja anjovis&kapris maustevoi (L,A) 1kpl / 3,50€

Ylikypsää porsaanniskaa ja oluessa haudutettua sipulia (L,A) 12,50 € / 500g

Krossattua perunaa (L,G,A) 5€ / 700g

Juustoinen pinaattipiirakka (L,A) 14,50 €

Sitruuna-kananpoikasalaatti (L,G,A) 8,50€ / n.350g

Korvapuusti tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Mango-mansikka-passionsmoothie 3,95€

Korvapuustipitko 6€ / kpl

Korvapuustit 2,50€ / kpl tai 8€ / 4 kpl

 

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä.

Nouto Antell Ainosta.

Lounas – viikko 41

(7.-13.10.2024)

Maanantai 7.10.

  • Palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Punajuuririsottoa (L, G*, A)
  • Maissipaneroitua kananpoikaa (M, L, G*), Curry-paprikakastiketta (L, G*, A), Lime-kasvisriisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Paahdettua parsakaalta (Veg, M, L, G*)
  • Riistakäristystä (L, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A)
  • Palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Leipäjuustosalaattia (L, G*, A)
  • Persikka-ruusunmarjarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 8.10.

  • Intialainen linssikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Kasvisgratiinia (L, A)
  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (M, L, G*, A), Suppilovahverokastiketta (L, G*, A), Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G*)
  • Kevyesti savustettua kirjolohta (M, L, G*, A), Kermaviilikastiketta (L, G*, A), Perunamuusia ranskankermalla ja ruohosipulilla (L, G*, A)
  • Intialaista linssikeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Vindaloo kalkkunasalaattia (M, L, G*, A)
  • Mustaherukkavispipuuroa (M, L, A)

Keskiviikko 9.10.

  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (VL, G*, A)
  • Itte tehtyjä Härkis-kasvispihvejä (Veg, M, L, G*, A), Limeaiolia (Veg, M, L, G*, A)
  • Slaavilaista kananpoikaa (L, G*, A), Höyrytettyä kukkakaalta ja paahdettua lehtikaalta (Veg, M, L, G*), Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Perinteistä liha-kaalilaatikkoa (M, L, G*), Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*, A)
  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (VL, G*, A)
  • Paahtopaisti-salaattia (M, L, G*, A)
  • Kerroskiisseliä (L, G*, A)

Torstai 10.10.

  • Bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Massaman curry tofulla (Veg, M, L, A), Jasminriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä (L, G*, A), Kananmunakastiketta (L, G*, A), Säräjuureksia (Veg, M, L, G*)
  • Emmental-kirsikkatomaattiuunimakkaraa (L, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A)
  • Bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Caesar kananpoika salaatti (L, G*, A)
  • Amerikkalaista pannukakkua ja vaahterasiirappia (L, A)

Perjantai 11.10.

  • Borssikeittoa (Veg, M, L, G*), Smetanaa (L, G*, A)
  • Napolin pizzaa (VL, A)
  • Savulohi-rucolapizzaa (L, A)
  • Ylikypsää possua japanilaisittain (M, L, A)
  • Wasabimajoneesia (M, L, G*, A), Valkosipulipapuja (Veg, M, L, G*), Basmatiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Borssikeittoa (Veg, M, L, G*, A), Smetanaa (L, G*, A)
  • Kaura-omenapaistosta (L, G*, A), Vaniljavaahtoa (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 7.10.

  • Pureed parsnip soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Beetroot risoto (L, G*, A)
  • Corn-breaded chicken (D, L, G*), Curry and bell pepper sauce (L, G*, A), Lime and vegetable rice (Veg, D, L, G*, A)
  • Roasted broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Sautéed game (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Pureed parsnip soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Squeeky cheese salad (L, G*, A)
  • (L, G*, A)

Tuesday 8.10.

  • Indian lentil soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Vegetable gratin L (L, A)
  • Antell's homemade minced meat patties (D, L, G*, A), Yellow foot mushroom sauce (L, G*, A), Roasted beetroot (Veg, D, L, G*)
  • Lightly smoked rainbow trout (D, L, G*, A), Sour cream sauce (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • (Veg, D, L, G*, A)
  • Vindaloo turkey salad (D, L, G*, A)
  • Whipped blackcurrant semolina porridge (D, L, A)

Wednesday 9.10.

  • Beetroot and goat cheese soup (LL, G*, A)
  • Antell´s homemade Härkis fava bean and vagetable patties (Veg, D, L, G*, A), Lime aioli (Veg, D, L, G*, A)
  • Slavic chicken (L, G*, A), Steamed cauliflower and kale (Veg, D, L, G*), Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Meat and cabbage bake (D, L, G*), Lingonberry jam (Veg, D, L, G*, A)
  • Beetroot and goat cheese soup (LL, G*, A)
  • Roast beef (D, L, G*, A)
  • Berry and vanilla kissel (L, G*, A)

Thursday 10.10.

  • Pureed sweet potato soup (L, G*, A)
  • Tofu massaman curry (Veg, D, L, A), Jasmine rice (Veg, D, L, G*)
  • (L, G*, A), Egg sauce (L, G*, A), Roasted root vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Oven-baked sausages with Emmental and cherry tomatoes (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A)
  • (L, G*, A)
  • Chicken caesar salad (L, G*, A)
  • American pancakes and mapple syrup (L, A)

Friday 11.10.

  • Vegetable Borscht (Veg, D, L, G*), Smetana (L, G*, A)
  • Neapolitan pizza (LL, A)
  • Smoked salmon and rucola pizza (L, A)
  • Slow-cooked pork Japanese style (D, L, A)
  • Wasabi mayonnaise (D, L, G*, A), Garlic beans (Veg, D, L, G*), Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Vegetable Borscht (Veg, D, L, G*, A), Smetana (L, G*, A)
  • Oat and apple bake (L, G*, A), Whipped vanilla sauce (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta