Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 7

Tiistai 11.2.

Itte tehdyt sämpylät 5kpl / 3€

Tom Yam-keitto (VEG,L,M,G,A) 12€ / 9dl

Thai maustetut kananmurekepihvit (L,G,A) 12,50€ / 500g

Kananpoikaa Butter chicken-kastikkeessa (L,G,A) 12,50€ / 500g

Piparjuuri-smetanakirjolohi (L,G,A) 15,50€ / 500g

Perunamuusi (L,G,A) 5,50€ / 700g

Inkivääri kalkkuna-salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Puolukka-kinuski tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

Mansikka-päärynäfruitie (VEG,L,M,G) 4€ / 3dl

Mango sticky rice (L,G,A) 6€ /300g

Torstai 13.2.

Itte tehdyt sämpylät 5kpl / 3€

Bataattisosekeitto (VEG,L,M,G,A) 12€ / n.9dl

Pinaattikeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl

Itte tehdyt lohimurekepihvit (L,A) 13,50€ / 500g

Perunamuusi (L,G,A) 5,50€ / 700g

Kananmunakastike (L,G,A) 4,50€ / 400g

Säräjuurekset (VEG,L,M,G) 4,50€ /300g

Slaavilainen kananpoika 12,50€ / 500g

Tonnikalasalaatti (L,G,A) 8,50€ / n.350g

Omena-kaneli tuorepuuro (L,A) 3,20€ / 190g

Mango-mansikka-passionsmoothie 4€ / 3dl

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä.

Nouto Antell Ainosta klo 14 – 14:3

Lounas – viikko 7

(10.-16.2.2025)

Viikolla 7 vietämme Antell Ainossa Aasia-teemaviikkoa.

Torstai 13.2.

  • Bataattisosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Kolmen kaalin gratiini (L, G*, A)
  • Itte tehdyt lohimurekepihvit (L, G*, A), Kananmunakastike (L, G*, A), Säräjuureksia (Veg, M, L, G*, A), Perunamuusi (L, G*, A)
  • Kananpoika Adobo (M, L, A), Tamarindi-limeriisi (Veg, M, L, G*), Mustapippuridippiä (L, G*, A)
  • Bataattisosekeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Tonnikalasalaatti (M, L, G*, A)
  • Lime-kookosjogurtti (L, G*, A)

Perjantai 14.2.

  • Miso keitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Napolin pizza (L, A)
  • Ylikypsää possua ramen-liemessä (M, L, G*, A), Basmatiriisi (Veg, M, L, G*), Valkosipulipapuja (Veg, M, L, G*)
  • Tempura turska (M, L, A), Chili-inkivääridippi (L, G*, A)
  • Misokeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Sushi salaatti (M, L, G*, A)
  • Mokkapalat (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 13.2.

  • Pureed sweet potato soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Three-cabbage gratin (L, G*, A)
  • Antell's homemade salmon loaf patties (L, G*, A), Egg sauce (L, G*, A), Oven-baked vegetables (Veg, D, L, G*, A), Mashed potatose (L, G*, A)
  • Chicken adobo (D, L, A), Tamarind and lime-seasoned rice (Veg, D, L, G*), Black pepper sauce (L, G*, A)
  • Pureed sweet potato soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Tuna salad (D, L, G*, A)
  • Lime and coconut yogurt (L, G*, A)

Friday 14.2.

  • Miso soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Napolitan pizza (L, A)
  • Slow-cooked pork in ramen broth (D, L, G*, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*), Garlic beans (Veg, D, L, G*)
  • Tempura-battered cod (D, L, A), Red chili and ginger dip (L, G*, A)
  • Miso soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Sushi salad (D, L, G*, A)
  • Antell´s homemade brownies (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta