Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 9

 

Tiistai 27.2.

 

Itte tehdyt sämpylät 3€ / 5kpl

Arabialainen linssikeitto (VEG,L,M,G) 12€ / 9dl

Minttu-hernesosekeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Mausteinen kookoskana (L,M,G) 12,50€ / 700g

Jauhelihamureke ja ruskea kastike (L,A) 12,50€ / 700g

Kauraleivitetyt silakkapihvit (L,M,A) 12,50€ / 500g

Kapris -kermaviilikastike (L,G,A) 5€ / 200g

Mango-tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Lämminsavulohi-salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Mariannerahka (L,G,A) 6€ / 400g

Mustikka-vadelma smoothie 3,95€ / 3dl

Rahkapullat (L,A)  2,90€ / kpl            10,50€ / 4kpl

 

Torstai 29.2.

 

Itte tehdyt sämpylät 3€ / 5kpl

Pinaattikeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Perinteinen hernekeitto (L,M,G,A) 12€ / 9dl

Tonnikala lasagne (VL,A) 8€ / 700g

Karamellisoitua possua (L,M,G,A) 14,50€ / 700g

Itte tehty porkkanaletut (L,A) 6€ / 500g

Basilika jogurttikastike 5€ / 200g

Brie-juusto salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Omenakiisseli (L,G,A) 5€ / 400g

Pannukakku (L,G,A) 5€ / n.300g

Mango-päärynä fruitie 3,95€ / 3dl

Marja-kinuski tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.

Nouto Antell Ainosta 14.00-14.30.

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

TULOSSA maaliskuussa: Suosikkiruokaviikko. Keräämme tämän viikon ajan asiakkaidemme suosikkiruokia. Kirjoita toiveesi suosikkiruokajulisteeseen ravintolassamme tai vinkkaa henkilökunnallemme toiveesta!

Keskiviikko 28.2.

  • Itte tehdyt porkkanaletut (L, A), Basilika-jogurttikastike (L, G*, A)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (M, L, G*, A), Paahdetut yrttiperunat (Veg, M, L, G*), Porkkanaa ja ruusukaalia (Veg, M, L, G*)
  • Talon tonnikalalasagne (L, A), Paahdetut ruusukaalit (Veg, M, L, G*)
  • Palsternakkakeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Taco jauhelihasalaatti (M, L, G*, A)
  • Omenakiisseliä & fariinikermaa (L, G*, A)

Torstai 29.2.

  • Sloppy Joe härkiksestä (L, A)
  • Pesto-parmesankuorrutettua kananpoikaa (L, G*, A), Valkosipulikermaperunat (L, G*, A), Täysjyväriisiä (Veg, M, L, G*), Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (Veg, M, L, G*)
  • Perinteistä hernekeittoa (M, L, G*, A)
  • Pinaattikeittoa ja kananmunaa (L, G*, A)
  • Briejuustosalaatti (L, G*, A)
  • Pannukakkua luomujauhoista, hilloa & kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 1.3.

  • Papu-kasvis-nachopelti (Veg, M, L, G*, A)
  • Porsaan grillipihvit (M, L, G*, A), Choronkastike (VL, G*, A)
  • Rapeat kalaleikkeet (L, A), Aioli (M, L, G*, A), Ranskalaiset perunat (Veg, M, L, G*), Paahdetut neulapavut (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettu paprikakeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Kana caesar-salaatti (L, G*, A)
  • Pappilan hätävara (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 28.2.

  • Home made thin carrot pancakes (L, A), Yogurt sauce with basil (L, G*, A)
  • Caramelized pork belly (D, L, G*, A), Roasted potatoes (Veg, D, L, G*), Carrots and brussels sprouts (Veg, D, L, G*)
  • Home made tuna lasagna (L, A), Roasted Brussels sprouts (Veg, D, L, G*)
  • Parsnip soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Taco minced meat salad (D, L, G*, A)
  • Apple kissel with whipped cream (L, G*, A)

Thursday 29.2.

  • Veggie Sloppy Joe (L, A)
  • Pesto and parmesan gratinated chicken (L, G*, A), Cream potatoes with garlic (L, G*, A), Whole wheat rice (Veg, D, L, G*), Grilled veggies (Veg, D, L, G*)
  • Traditional Finnish pea soup (D, L, G*, A)
  • Spinach soup with eggs (L, G*, A)
  • Brie cheese salad (L, G*, A)
  • Pancakes, jam & whipped cream (L, A)

Friday 1.3.

  • Veggie nacho plate with beans (Veg, D, L, G*, A)
  • Pork grill steak (D, L, G*, A), Choron sauce (LL, G*, A)
  • Crispy fish fillets (L, A), Garlic mayo (D, L, G*, A), Fries (Veg, D, L, G*), Roasted green beans (Veg, D, L, G*)
  • Roasted bell pepper soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Chicken caesar salad (L, G*, A)
  • Lingonberry trifle (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta