Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2165
  • 6130@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen Kahvilatuotteitamyynnissäklo 8.00alkaen.

Ravintolapäällikkö: Jussi Pietinen 020 770 2165
Asiakaspalvelupäällikkö: Virpi Järvinen p. 020 770 2166.
Keittiö: p. 020 770 2164

Ravintolan terveiset

Tiistaina helpotusta perheen ja läheisten arkeen Antellilta:

Huomioithan muuttuneen noutoajan iltapäivällä!

  • Tuoreet kaurasämpylät (M,L,A) 2,50€ / 5 kpl
  • Mangotuorepuuro (L,A) 2,50€ / 200g
  • Marjasmoothie 3,00€ / 3dl
  • Lohikeitto (L,G) 12€ / n. 9dl
  • Lasagne (L,A) 7€ / 700g
  • Kinkkukiusaus (L,G,A) 7€ / 700g
  • Raparperikiisseli (L,M,G) 3€ / 0,5l

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702166 viimeistään ma 1.6

Nouto tiistaina 2.6 klo 14.30-15.00 Kupittaan b-talon edestä. Korttimaksu (edenred, smartum käy myös) tai käteinen (tasaraha).

Tästä helpotusta omaan ja läheisten elämään 🙂

Myös aamunouto 8.15-8.30 on mahdollinen. HUOM! aamunoudon tilausten tulisi olla sisällä edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä milloin noudat ruoat.

Lounas – viikko 23

(1.-7.6.2020)

Maanantai 1.6.

  • Härkis-varhaiskaalilaatikkoa (Veg, M, L, G*, A), Puolukkaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Hapanimelää possua (M, L, G*), Jasminriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paistettuja muikkuja (L, A), Uutta perunaa (L, G*, A)
  • Mansikkarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 2.6.

  • Herkkusienikeittoa (L, G*, A)
  • Pannupihvejä ja haudutettua sipulia (L, G*, A), Ruskeaa kastiketta (L, A)
  • Kananpoikapastagratiinia (L, A)
  • Raparperikiisseliä (Veg, M, L, G*, A), Vaniljakastiketta (L, G*, A)

Keskiviikko 3.6.

  • Papu-kasvispihvejä (Veg, M, L, G*, A), Minttujogurttia (L, G*, A)
  • Makkarakastiketta (L, A), Sinappiporkkanoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Katkarapukalaa (L, G*, A), Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Omena-banaanifruitie (Veg, M, L, G*)

Torstai 4.6.

  • Kevätkääryleitä (VL, A), Kevätsipulikastiketta (L, G*, A)
  • Ahvenmurekepihvejä (L, G*, A), Rosmariinipunajuuria (Veg, M, L, G*)
  • Hernekeittoa (M, L, G*)
  • Pannukakkua (L, A), Mansikkahilloa (Veg, M, L, G*)

Perjantai 5.6.

  • Kesäkeittoa (L, G*, A)
  • Chipotlemarinoituja kanankoipia (M, L, G*, A), Creole tartarkastiketta (M, L, G*, A), Grillattuja maissintähkiä (Veg, M, L, G*)
  • Jauhelihapizzaa (L, A)
  • Suklaamoussea (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 1.6.

  • Broad bean and cabbage casserole (Veg, D, L, G*, A), Lingonberry (Veg, D, L, G*, A)
  • Sweet & sour pork (D, L, G*), Yasmin rice (Veg, D, L, G*)
  • Fried vendace (L, A), New potatoes (L, G*, A)
  • Strawberry quark (L, G*, A)

Tuesday 2.6.

  • Champion soup (L, G*, A)
  • Beef burgers with onion (L, G*, A), Brown sauce (L, A)
  • Chicken pasta (L, A)
  • Rhubarb kissel (Veg, D, L, G*, A), Vanilla sauce (L, G*, A)

Wednesday 3.6.

  • Bean and vegetable burgers (Veg, D, L, G*, A), Mint yoghurt (L, G*, A)
  • Sausage casserole (L, A), Mustard carrots (Veg, D, L, G*, A)
  • Fish with shrimps (L, G*, A), Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Apple and banana fruitie (Veg, D, L, G*)

Thursday 4.6.

  • Spring rolls (LL, A), Spring onion dressing (L, G*, A)
  • Perch burgers (L, G*, A), Beetroot with rosemary (Veg, D, L, G*)
  • Pea soup (D, L, G*)
  • Pancake (L, A), Strawberry jam (Veg, D, L, G*)

Friday 5.6.

  • Summer vegetable soup (L, G*, A)
  • Chipotle chicken (D, L, G*, A), Creole tartar (D, L, G*, A), Grilled corn (Veg, D, L, G*)
  • Minced meat pizza (L, A)
  • Chocolate mousse (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Jussi  Pietinen

Jussi Pietinen

Ravintolapäällikkö
020 770 2165

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta