Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Lounas – viikko 31

(29.7.-4.8.2024)

Maanantai 29.7.

  • Tricolori frittata (L, G*, A)
  • Burgundin härkäpataa (M, L, G*, A), Riisiä, Rakuunaporkkanat (Veg, M, L, G*)
  • Paneroitua kampelaa (M, L, A), Tartarkastiketta (L, G*, A), Höyrytettyä perunaa (Veg, M, L, G*)
  • Linssikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Linssikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Vuohenjuustosalaatti (VL, G*, A)
  • Vihersmoothie (Veg, M, L, G*, A)

Tiistai 30.7.

  • Hummuksella täytetyt kesäkurpitsat (Veg, M, L, G*, A)
  • Häränmurekepihvit (M, L, G*, A), Kermainen pippurikastike (L, G*, A), Perunaa (Veg, M, L, G*)
  • Hapanimelää kananpoikaa (M, L, G*, A), Basmatiriisi (Veg, M, L, G*), Uunijuurekset (Veg, M, L, G*)
  • Pinaattikeitto (L, G*, A), kananmunaa (M, L, G*, A)
  • Pinaattikeitto (L, G*), kananmunaa (M, L, G*, A)
  • Katkarapu-caesarsalaatti (L, G*, A)
  • Uuniomenarahka (L, G*, A)

Keskiviikko 31.7.

  • Kantarellirisotto (VL, G*, A)
  • Porsaanniskaa juureshöystöllä (M, L, G*, A), Paahdettua perunaa (Veg, M, L, G*)
  • Kirjolohikiusaus (L, G*, A), Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G*)
  • Curry-kukkakaalikeitto (Veg, M, L, G*)
  • Curry-kukkakaalikeitto (Veg, M, L, G*)
  • Gremolata kanasalaatti (M, L, G*, A)
  • Pannacotta & mansikkamelba (L, G*, A)

Torstai 1.8.

  • Artisokka-valkosipulipasta (L, A)
  • Rapeaa kananpoikaa (M, L, A), Curry-ananasmajoneesi (L, G*, A)
  • Bulgogi beef - korealainen naudanlihakastike (M, L, A), Riisi (L, G*, A), Paahdettu kesäkurpitsa & paprika (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettu juuressosekeitto (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettu juuressosekeitto (Veg, M, L, G*)
  • Pulled pork salaatti (M, L, G*, A)
  • Suklaakiisseli (L, G*, A)

Perjantai 2.8.

  • Cheddar-kasvishampurilainen (L, A)
  • Wieninleike (M, L, A), Anjovis-maustevoi (L, G*, A), Maalaislohkoperunat (Veg, M, L, G*), Paahdetut kauden kasvikset (Veg, M, L, G*)
  • Dijon- bearnaisekalaa (VL, A)
  • Paahdettu paprikakeitto (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettu paprikakeitto (Veg, M, L, G*)
  • Mozzarellasalaatti (L, G*, A)
  • Jäätelöpuikko (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 29.7.

  • Tricolori frittata - oven-baked vegetable omelette (L, G*, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G*, A), Rice, Tarragon carrots (Veg, D, L, G*)
  • Battered flounder fillets (D, L, A), Tartar sauce (L, G*, A), Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Lentil soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Lentil soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Goat cheese salad (LL, G*, A)
  • Green smoothie (Veg, D, L, G*, A)

Tuesday 30.7.

  • Hummus-filled zucchinis (Veg, D, L, G*, A)
  • Beef meatloaf patties (D, L, G*, A), Creamy pepper sauce (L, G*, A), Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Sweet and sour chicken (D, L, G*, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*), Oven baked veggies (Veg, D, L, G*)
  • Spinach soup (L, G*, A), eggs (D, L, G*, A)
  • Spinach soup (L, G*), eggs (D, L, G*, A)
  • Shrimp caesar salad (L, G*, A)
  • Baked apple quark (L, G*, A)

Wednesday 31.7.

  • Chanterelle risotto (LL, G*, A)
  • Overnight cooked pork with root vegetable garnish (D, L, G*, A), Roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Rainbow trout casserole (L, G*, A), Roasted beets (Veg, D, L, G*)
  • Cauliflower soup with curry (Veg, D, L, G*)
  • Cauliflower soup with curry (Veg, D, L, G*)
  • Chicken gremolata salad (D, L, G*, A)
  • Pannacotta with strawberry sauce (L, G*, A)

Thursday 1.8.

  • Artichoke and garlic pasta (L, A)
  • Crispy chicken (D, L, A), Curry and pineapple mayonnaise (L, G*, A)
  • Bulgogi beef stew (D, L, A), Rice (L, G*, A), Roasted zucchini and bell pepper (Veg, D, L, G*)
  • Roasted rootvegetable soup (Veg, D, L, G*)
  • Roasted rootvegetable soup (Veg, D, L, G*)
  • Pulled pork salad (D, L, G*, A)
  • Chocolate kissel (L, G*, A)

Friday 2.8.

  • Cheddar- veggie hamburger (L, A)
  • Wiener schnitzels (D, L, A), Anchovy butter (L, G*, A), Country-style potato wedges (Veg, D, L, G*), Roasted season veggies (Veg, D, L, G*)
  • Fish with dijon béarnaise sauce (LL, A)
  • Roasted bell pepper soup (Veg, D, L, G*)
  • Roasted bell pepper soup (Veg, D, L, G*)
  • Mozzarella cheese salad (L, G*, A)
  • Ice cream (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta