Juuri nyt: Vietävän hyvää kotimyyntiä nyt tiistaisin ja perjantaisin.

Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2165
  • 6130@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.30–15.00
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40
  • Aamiainen Kahvilatuotteitamyynnissäklo 7.30alkaen.

Ravintolapäällikkö: Jussi Pietinen 020 770 2165
Asiakaspalvelupäällikkö: Virpi Järvinen p. 020 770 2166.
Keittiö: p. 020 770 2164

Ravintolan terveiset

ANTELLILTA HERKKUJA KOTIIN

Tiistai 22.9:

  • Tuoreet sämpylät 2,50 € / 5kpl
  • Bataattisosekeitto (L,G,A) 12€/9dl
  • Metsästäjän mureketta ja sienikastiketta (L,G,A) 8€ / 700g
  • Pinaattiohukaiset (L,A) 4 € / 500g
  • Mansikkarahka (L,G,A) 6€ / 500g
  • Omena-kaneli tuorepuuro 2,50€ / 200g

Perjantai 25.9:

  • Tuoreet sämpylät 2,50€/5kpl
  • Lasagne (L,A) 7€ / 700g
  • Lohikeitto (L,G,A) 12€ / n.9dl
  • Unelmatorttu 6 € / n. 450g
  • Mustikka-kinuski tuorepuuro ( L,A ) 2,50€/200g

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702166 viimeistään edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä.

Nouto Kupittaan c-talon edestä ravintolan ovelta klo 15.00-15.30. Korttimaksu (edenred, smartum, eazybreak)

Toivoisimme palautetta kotimyynnin kehittämiseksi sähköpostiin: 6130@antell.fi

Lounas – viikko 39

(21.-27.9.2020)

Tiistaisin ja perjantaisin helpotusta etätyö- ja koulupäivien muonituksiin. Päiväkohtaiset vaihtoehdot ja tilaustiedot löydät osoitteesta Antell.fi/Aino

Maanantai 21.9.

  • Bataattisosekeittoa (Veg, M, L, G*, A), Ranskankermaa (L, G*, A)
  • Chili con carnea (M, L, G*, A)
  • Kananpoika-vuohenjuustorisottoa (L, G*, A), Höyrytettyä kukkakaalia ja lehtikaalia (Veg, M, L, G*)
  • Mansikkarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 22.9.

  • Pinaattiohukaisia (L, A), Punasipulimoussea (L, G*, A)
  • Metsästäjän mureketta (M, L, G*, A), Metsäsienikastiketta (L, G*, A), Perunamuusia (L, G*, A), Uunijuureksia (Veg, M, L, G*)
  • Katkarapu-nuudeliwokkia satay-kastikkeessa (M, L, A)
  • Hedelmävalikoima (Veg, M, L, G*)

Keskiviikko 23.9.

  • Intialaista inkiväärikaalia (Veg, M, L, G*, A), Grillattua tofua (Veg, M, L, G*, A)
  • Maissipaneroitua kananpoikaa ja ananassalsaa (M, L, G*), Bearnaisekastiketta (VL, G*, A), Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Makkarakastiketta (L, A), Persiljamuusia (L, G*, A), Sinappiporkkanoita (Veg, M, G*, A)
  • Porkkana-banaani-omena-inkiväärifruitie (Veg, M, L, G*)

Torstai 24.9.

  • Lehtikaali-kasvispihvejä (Veg, M, L, G*, A), Harissakastiketta (Veg, M, L, G*, A), Tomaattia ja vehnää (Veg, M, L, A)
  • Kermaista lohikeittoa (L, G*, A)
  • Lasagnea (L, A), Valkosipulipapuja (Veg, M, L, G*)
  • Pannukakkua (L, A), Mansikkahilloa (Veg, M, L, G*)

Perjantai 25.9.

  • Härkispizzaa (L, A)
  • Paistettua kalaa (L, A), Kananmunakastiketta (L, G*, A), Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Kebab-kastiketta (M, L, G*), Valkosipulijogurttia (L, G*, A), Kesäkurpitsaa ja paprikaa grillattuna (Veg, M, L, G*)
  • Riisiunelmaa (L, G*, A), Marjakastiketta

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 21.9.

  • Pureed sweet potato soup (Veg, D, L, G*, A), Creme fraiche (L, G*, A)
  • Chili con carne (D, L, G*, A)
  • Chicken and goat cheese risoto (L, G*, A), Steamed cauliflower and leaf kale (Veg, D, L, G*)
  • Strawberry quark (L, G*, A)

Tuesday 22.9.

  • Spinach pancakes (L, A), Red onion mousse (L, G*, A)
  • Hunters meatloaf (D, L, G*, A), Mushroom sauce (L, G*, A), Mashed potatoes (L, G*, A), Roasted root vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Shrimp and noodle wokk with satay sauce (D, L, A)
  • Fruit selection (Veg, D, L, G*)

Wednesday 23.9.

  • Indian ginger kale (Veg, D, L, G*, A), Grilled tofu (Veg, D, L, G*, A)
  • Corn-crusted chicken fillet with pineapple salsa (D, L, G*), Bearnaise sauce (LL, G*, A), Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Sausage sauce (L, A), Mashed potatoes with parsley (L, G*, A), Mustard carrots (Veg, D, G*, A)
  • Carrot-banana-apple and ginger fruitie (Veg, D, L, G*)

Thursday 24.9.

  • Green kale and vegetable burgers (Veg, D, L, G*, A), Harissa sauce (Veg, D, L, G*, A), Tomatoes ang wheat (Veg, D, L, A)
  • Creamy salmon soup (L, G*, A)
  • Lasagna (L, A), Garlic beans (Veg, D, L, G*)
  • Pancakes (L, A), Strawberry jam (Veg, D, L, G*)

Friday 25.9.

  • Proad bean pizza (L, A)
  • Fried fish (L, A), Egg sauce (L, G*, A), (Veg, D, L, G*)
  • Kebab sauce (D, L, G*), Garlic yogurt (L, G*, A), Grilled zuccini and paprika (Veg, D, L, G*)
  • Rice pudding (L, G*, A), Berry sauce

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Jussi  Pietinen

Jussi Pietinen

Ravintolapäällikkö
020 770 2165

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta