Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 50

 

Viikolla 50 poikkeuksellisesti vain yksi kotimyyntipäivä.

Kotimyynti jää joulutauollle viikoiksi 51-1. Palaamme jälleen normaali rytmiin

9.1.2024

 

 

Tiistai 12.12

 

Itte tehdyt sämpylät 3€ / 5kpl

Juustoinen paprikakeitto (L,G,A) 12€ / 9dl

Thai maustetut kananpoijan murekepihvit (L,G,A) 12,50€ / 500g

Chilimajoneesi (L,G,A) 4,50€ / 200g

Lohikiusaus L,G,A 7,50€ / 700g

Karviaishillo tuorepuuro (L,A) 2,80€ / 200g

Salsa verde kanasalaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Luumukiisseli (L,G,A) 4,00€ / 400g

Appelsiini-karpalofruitie 3,40€ / 3dl

Piparipullat 2.40 € / kpl

 

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702165

viimeistään edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.

Nouto Antell Ainosta 14.00-14.30.

Lounas – viikko 50

(11.-17.12.2023)

Viikonlopun ruokalistat pyydettäessä keittiöltä.

Maanantai 11.12.

  • Napolin pizza (VL, A)
  • Jauhelihakastike (L, A), Perunat (Veg, M, L, G*)
  • Kananpoika-vuohenjuustorisotto (VL, G*, A), Timjamilla maustetut porkkanat (Veg, M, L, G*)
  • Tom Yam-keitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Seesam tonnikalasalaatti (M, L, G*, A)
  • Appelsiini-karpalofruitie (Veg, M, L, G*)

Tiistai 12.12.

  • Munakoiso-Soijacurry (Veg, M, L, G*, A), Riisi (Veg, M, L, G*)
  • Thai maustetut kananpojan murekepihvit (M, L, G*), Chilimajoneesi (M, L, G*, A)
  • Kirjolohikiusaus (L, G*, A), Keitetty parsakaali (Veg, M, L, G*)
  • Juustoinen paprikakeitto (L, G*, A)
  • Salsa verde kananpoika -salaatti (M, L, G*, A)
  • Luumukiisseli ja kermavaahto (L, G*, A)

Keskiviikko 13.12.

  • Satay tofu (Veg, M, L, A), Basmatiriisi (Veg, M, L, G*)
  • Possun niskaa mausteisessa kookoskastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Paholaisen kalkkunaa (M, L, G*, A), Rosmariinipunajuuria (Veg, M, L, G*)
  • Pinaattikeittoa ja kananmunaa (L, G*, A)
  • Kreikkalainen salaatti (L, G*, A)
  • Puolukka-omena kaurapaistos ja vaniljavaahto (L, G*, A)

Torstai 14.12.

  • JOULULOUNAS (L, A)

Perjantai 15.12.

  • Itte tehdyt juurespihvit (Veg, M, L, G*), Kurkkuraita (L, G*, A)
  • Valkosipulihärkä (M, L, G*, A), Paahdettuja kasviksia (Veg, M, L, G*)
  • Dijon-bearnaisekalaa (VL, G*, A), Perunat (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-tomaattikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Vuohenjuusto-salaatti (VL, G*, A)
  • Glögi pannacotta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 11.12.

  • Pizza Napolian (LL, A)
  • Minced meat sauce (L, A), Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Chicken and goat cheece risoto (LL, G*, A), Roasted carrots (Veg, D, L, G*)
  • Tom yam soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Seesam tuna salad (D, L, G*, A)
  • Orange and cranberry fruitie (Veg, D, L, G*)

Tuesday 12.12.

  • Eggplant and soya curry (Veg, D, L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*)
  • Spicy chicken burgers (D, L, G*), Chili mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Salmon and potato casserole (L, G*, A), Boiled broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Cheecy sweet paprika soup (L, G*, A)
  • Salsa verde chicken (D, L, G*, A)
  • Plum kissel and whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 13.12.

  • Satay tofu (Veg, D, L, A), Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Over night cooked pork with spicy coconut sauce (D, L, G*, A)
  • Devils turkey (D, L, G*, A), Rosemary beetroots (Veg, D, L, G*)
  • Spinach soup and boiled eggs (L, G*, A)
  • Greek salad (L, G*, A)
  • Lingonberry and apple pie (L, G*, A)

Thursday 14.12.

  • CHRISTMAS LUNCH (L, A)

Friday 15.12.

  • Home made root vegetable burgers (Veg, D, L, G*), Raita sauce (L, G*, A)
  • Garlic beef (D, L, G*, A), Roasted vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Dijon and bearnaise fish (LL, G*, A), Potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Fennel and tomato soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Goat cheece salad (LL, G*, A)
  • Pannacotta (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta