Antell Aino

  • Kalevantie 3, 20520 Turku
  • 020 770 2164
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.30–13.40

Ravintolapäällikkö: Kati Hyyryläinen p. 020 770 2064 Keittiömestari: Jenni Piilikangas p. 020 770 2165.

Ravintolan terveiset

Kotimyynti vko 24

 

Tiistai 11.6.

Itte tehdyt sämpylät 3€ / 5kpl

Kukkakaalisosekeitto (VEG,L,M,G,A) 12€ / 9dl

Candy pork – porsaanniskaa (L,M,G,A)  14,50€ / 500g

Sitruunarisotto (L,G,A) 8€ / 700g

Savukirjolohipasta (L,A) 10,50€ / 700g

Itte tehty ahven-fenkoli murekepihvit (L,,G,A) 13,50€ / 500g

Kananmunakastike (L,A) 4,50€ / 300g

Chorizo salaatti (L,A) 8,50€ / n.350g

Mango-piimävanukas (L,G,A) 5,50€ / 400g

Raparperi tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Mango-mansikkasmoothie  (L,M,G) 3,95€ / 3dl

Voisilmäpulla (L,A) 2,90€ / kpl tai 10,50€ / 4 kpl

 

Torstai 13.6.

Itte tehdyt sämpylät 3€ / 5kpl

Italialainen valkopapukeitto (VEG,L,M,G) 12€ / n.9dl

Kasvismoussaka (VL,G,A)  10€ / 700g

Itte tehdyt punajuuri-halloumpihvit (VL,G,A) 12.50€ / 500g

Kevyesti savustettua lohta (L,M,G,A) 14,50€ / 500g

Skånen perunat (L,G,A) 6,50€ / 700g

Lasagne (L,A) 8€ / 700g

Sitruuna-timjami kananpoika-salaatti (L,G,A) 8,50€ / n.350g

Kinuskinen Monkey bread -pullavuoka 9,50€

Appelsiinikiisseli (VEG,L,M,G) 5,50€ / n.400g

Mustikka-kinuski tuorepuuro (L,A) 3,10€ / 190g

Mansikka-banaanifruitie 3,95€

 

Tilaukset sähköpostilla 6130@antell.fi tai puhelimitse 0207702166

viimeistään edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.

Nouto Antell Ainosta.

Lounas – viikko 25

(17.-23.6.2024)

Rentouttavaa juhannusta toivottaa Ainon väki ❤

Maanantai 17.6.

  • Arabialainen linssikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Tricolori frittata - Italialainen munakas (L, G*, A)
  • Burgundinpata (M, L, G*, A), Riisi (Veg, M, L), Paahdettua porkkanaa ja punajuurta (Veg, M, L, G*)
  • Paistettua kampelaa (M, L, A), Kermaviili-kapriskastike (Veg, M, L, G*), Varhaisperunat (Veg, M, L, G*)
  • Arabialainen linssikeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Paahtopaisti salaatti (M, L, G*)
  • Mango-ananas-banaanifruitie (Veg, M, L, G*)

Tiistai 18.6.

  • Kermainen sieni-palsternakkakeitto (L, G*, A)
  • Hummuksella täytetyt kesäkurpitsat (Veg, M, L, G*, A), Provencen uunikasvikset (Veg, M, L, G*)
  • Juustoinen lihamureke (L, G*, A), Pippurikastike (L, G*, A), Varhaisperunat (Veg, M, L, G*)
  • Hapanimelä kananpoikaa (M, L, G*, A), Mausteinen riisi (Veg, M, L, G*)
  • Kermainen sieni-palsternakkakeitto (L, G*, A)
  • Katkarapu caesar-salaatti (L, G*, A)
  • Mansikkakiisseli ja kermavaahto (L, G*, A)

Keskiviikko 19.6.

  • Itämainen kikhernesosekeitto (Veg, M, L, G*)
  • Itte tehdyt porkkanaohukaiset (L, A), Persiljamousse (L, G*, A)
  • Tonnikalalasagne (L, A), Grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa (Veg, M, L, G*)
  • Possunniskaa juurespedillä (M, L, G*, A), Paahdetut yrttiperunat (Veg, M, L, G*)
  • Itämainen kikhernesosekeitto (Veg, M, L, G*)
  • Paneer-juusto salaatti (G*, A)
  • Ananasrahka (L, G*, A)

Torstai 20.6.

  • Kesäkeitto (L, G*, A)
  • Parsarisotto (Veg, M, L, G*, A)
  • Parmesantäytteistä kananpoikaa (L, G*, A), Riisi (Veg, M, L, G*), Tsatsiki (L, G*, A)
  • Grillattua kirjolohta (M, L, G*, A), Varhaisperunaa, voisulaa ja tilliä (L, G*, A), Paahdettua parsakaali (Veg, M, L, G*)
  • Raparperipiirakka (L, A)

Perjantai 21.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 17.6.

  • Arabian lentil soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Tricolori frittata - oven-baked vegetable omelette (L, G*, A)
  • Burgundy beef stew (D, L, G*, A), Rice (Veg, D, L), Roasted carrot and beetroot (Veg, D, L, G*)
  • Breaded plaice fillets (D, L, A), Caper and sour cream dressing (Veg, D, L, G*), New potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Arabian lentil soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Roasted beef salad (D, L, G*)
  • Mango, pineapple and banana fruitie (Veg, D, L, G*)

Tuesday 18.6.

  • Creamy mushroom and parsnip soup (L, G*, A)
  • Hummus-filled zucchinis (Veg, D, L, G*, A), Oven-baked vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Cheesy minced meat loaf (L, G*, A), Creamy pepper sauce (L, G*, A), Steamed new potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Sweet and sour chicken (D, L, G*, A), Spicy rice (Veg, D, L, G*)
  • Creamy mushroom and parsnip soup (L, G*, A)
  • Shrimp caesar salad (L, G*, A)
  • Strawberry kissel and whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 19.6.

  • Oriental pureed chick pea soup (Veg, D, L, G*)
  • Antell's homemade carrot pancakes (L, A), Parsley mousse (L, G*, A)
  • Antell´s homemade tuna lasagne (L, A), Grilled zucchini and bell pepper (Veg, D, L, G*)
  • Pork neck with root vegetable garnish (D, L, G*, A), Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Oriental pureed chick pea soup (Veg, D, L, G*)
  • Paneer cheece salad (G*, A)
  • Pineapple quark (L, G*, A)

Thursday 20.6.

  • Kesäkeitto - Finnish vegetable soup (L, G*, A)
  • Asparagus risotto (Veg, D, L, G*, A)
  • Parmesan-filled crispy chicken (L, G*, A), Rice (Veg, D, L, G*), Tzatsiki (L, G*, A)
  • Grilled rainbow trout (D, L, G*, A), Steamed new potatoes with dill and butter (L, G*, A), Roasted broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Antell´s homemade rhubarb pie (L, A)

Friday 21.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati  Hyyryläinen

Kati Hyyryläinen

Ravintolapäällikkö
0207702064

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta