Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8am–2pm
  • Lunch Mon–Fri 11am–1pm
  • Breakfast Mon–Fri 8am–10am

Greetings from the restaurant

We are opening the restaurant in October, 2022!

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 50

(11.-17.12.2023)

Tuesday 12.12.

  • Meatloaf (beef) with parsley potatoes (L, G*, A)
  • Cajun chicken with spiced rice (D, G*, A)
  • Chili con soya with spiced rice (Veg, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Apricot fool (Veg, G*, A), whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 13.12.

  • Creamy horseradish pollock with dill potatoes (L, G*, A)
  • Dillinger pasta casserole (L, A)
  • Home made spinach patties with herb sour cream & lingonberries (L, A)
  • Soup of the day (Veg, G*, A)
  • Pancake, strawberry jam & whipped cream (L, A)

Thursday 14.12.

  • Teriyaki chicken & jasmin rice (D, G*, A)
  • Slavic beef stew with potatoes (L, G*, A)
  • Shakshuka (D, G*, A)
  • Soup of the day (Veg, G*, A)
  • Whipped blueberry pudding (Veg, A)

Friday 15.12.

  • Home made pork schnitzel, rosemary potatoes & mustard carrots (glut. free pork from the kitchen) (L, A), smoked paprika mayonnaise (D, G*, A)
  • Champinjon risotto (L, G*, A)
  • Ginger bread mousse (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Tiistai 12.12.

  • Naudanjauhelihamureketta ja persiljapottuja (L, G*, A)
  • Cajun broileria ja maustettua riisiä (M, G*, A)
  • Chili con soya & maustettua riisiä (Veg, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Aprikoosikiisseliä (Veg, G*, A), kermavaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 13.12.

  • Kermaista piparjuuriseitiä ja tilliperunoita (L, G*, A)
  • Dillinger pastavuokaa (L, A)
  • Itte tehtyjä pinaattilettuja, yrttikermaviiliä ja puolukkaa (L, A)
  • Päivän keitto (Veg, G*, A)
  • Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Torstai 14.12.

  • Teriyakikanaa ja jasminriisiä (M, G*, A)
  • Slaavilaista naudanlihapataa ja pottuja (L, G*, A)
  • Shakshuka (M, G*, A)
  • Päivän keitto (Veg, G*, A)
  • Mustikkavispipuuroa (Veg, A)

Perjantai 15.12.

  • Itte tehty possunleike, rosmariinipottuja ja sinappisia porkkanoita (gluteeniton leike keittiöstä) (L, A), savupaprikamajoneesia (M, G*, A)
  • Herkkusienirisottoa (L, G*, A)
  • Piparkakkumoussea (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Restaurant manager
020 770 2080

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback