Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 11.00–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan itte tehtyä lounasta runsaasta buffetpöydästä klo 11-13! Katso myös toisen Paciuksenkadun Antellin lounaslista: Antell PK21.

Mikä on suosikkiruokasi?

Keräämme suosikkiruokatoiveita ravintoloissamme viikoilla 2 ja 3.

Osta mukaan

Palvelemme sinua joka arkipäivä tarjoten maukasta, keittiömme itse valmistamaa ruokaa. Meiltä myös inspiroivat kokous- ja juhlatarjoilut. Ota rohkeasti yhteyttä ravintolapäällikköön! antell.gradus@antell.fi

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Maanantai 20.1.

  • Bulgogi beef - korealaista naudalihawokkia (M, A), lime-kasvisriisiä (Veg, G*, A)
  • Savulohipastaa (L, A)
  • Kidneypapuhöystöä (Veg, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Marjakiisseliä (Veg, G*, A), kermavaahtoa (L, G*, A)

Tiistai 21.1.

  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä viherpippurikastikkeessa (L, G*, A), pottuja (Veg, G*)
  • Gratinoitua seifilettä (VL, G*, A)
  • Italialaisia kasvispyöryköitä (Veg, G*, A), yrtti-kermaviiliä (vegaanikastike keittiöstä) (L, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Banaanismoothie (L, G*, A)

Keskiviikko 22.1.

  • Riistakäristystä ja pottumuusia (L, G*, A), puolukkaa (Veg, G*)
  • Tandoorikanaa (M, G*, A), basmatiriisiä (Veg, G*)
  • Shakshuka (M, G*, A)
  • Päivän keitto (Veg, G*, A)
  • Herukkarahkaa (L, G*, A)

Torstai 23.1.

  • Ylikypsää possua hapanimeläkastikkeessa (M, G*, A), kurkumariisiä (Veg, G*)
  • Paistettuja muikkuja (L, A), tilli-kermaviiliä (L, G*, A), pottuja (Veg, G*)
  • Kasviskormaa (L, G*, A)
  • Päivän keitto (Veg, G*, A)
  • Lime-kookospannacottaa (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Itte tehtyä Kievin kanaa Antellin tapaan (L, A), paahdettuja yrttipottuja & timjamiporkkanoita (Veg, G*), remouladea (L, G*, A)
  • Melanzane - tomaattista munakoisovuokaa (VL, G*, A)
  • Valkosuklaamoussea (G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 20.1.

  • Bulgogi beef - korean beef wok (D, A), lime & vegetable rice (Veg, G*, A)
  • Smoked salmon pasta (L, A)
  • Kidney bean & vegetable stew (Veg, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Berry fool (Veg, G*, A), whipped cream (L, G*, A)

Tuesday 21.1.

  • Home made burger steak's with green pepper sauce (L, G*, A), potatoes (Veg, G*)
  • Alaskan pollock gratin (LL, G*, A)
  • Italian vegetable balls (Veg, G*, A), sour cream with herbs (vegan sauce from the kitchen) (L, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Banana smoothie (L, G*, A)

Wednesday 22.1.

  • Game stew with mashed potatoes (L, G*, A), lingonberries (Veg, G*)
  • Tandori chicken (D, G*, A), basmati rice (Veg, G*)
  • Shakshuka (D, G*, A)
  • Soup of the day (Veg, G*, A)
  • Currant quark (L, G*, A)

Thursday 23.1.

  • Braised sweet'n sour pork (D, G*, A), turmeric rice (Veg, G*)
  • Fried vendace (L, A), dill sour cream (L, G*, A), potatoes (Veg, G*)
  • Vegetable Korma (L, G*, A)
  • Soup of the day (Veg, G*, A)
  • Lime & coconut pannacotta (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Home made chicken Kiev Antell style (L, A), roasted herb potatoes & thyme carrots (Veg, G*), remoulade (L, G*, A)
  • Melanzane - aubergine casserole with tomato (LL, G*, A)
  • White chocolate mousse (G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2080

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta