Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 11.00–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan itte tehtyä lounasta klo 11-13!

Lounas – viikko 40

(2.-8.10.2023)

Maanantai 2.10.

  • Caesarbroileria (L, G*, A)
  • Paistettuja silakoita ja pottuja (M, A), tillikermaviiliä (L, G*, A)
  • Peshawarin tofucurrya ja basmatiriisiä (L, G*, A)
  • Päivän keitto (Veg, G*, A)
  • Kirsikkarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 3.10.

  • Maksa-pekonikastiketta ja pottuja (L, G*, A)
  • Seesampaahdettua kananpoikaa (M, G*, A), chili-limejogurttia (L, G*, A), jasminriisiä (Veg, G*)
  • Chili con Härkis (Veg, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Hedelmäkiisseliä (Veg, G*), kermavaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 4.10.

  • Dijon-bearnaisekalaa ja ruohosipulipottuja (VL, G*, A)
  • Pyttipannua ja paistettua kananmunaa (M, G*, A)
  • Metsäsienikääryleitä ja puolukkaa (Veg, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Ruis-puolukkapaistosta (Veg, G*, A), vaniljavaahtoa (L, G*, A)

Torstai 5.10.

  • Tortillatorstai: jauhelihatäytettä, kanatäytettä, tuoretomaattisalsaa ja jalapenoja (M, G*, A), avokado-ranskankermaa (L, G*, A)
  • Kasvistortillat, tuoretomaattisalsaa ja jalapenoja (Veg, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Banaani-minttusmoothie (L, G*, A)

Perjantai 6.10.

  • Pitkään haudutettua possua BBQ kastikkeessa, paahdettua bataattia ja porkkanaa (M, A)
  • Hummustäytteiset kesäkurpitsat (Veg, G*, A)
  • Jäätelöä ja kinuskikastiketta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 2.10.

  • Caesar chicken (L, G*, A)
  • Fried Baltic herring & potatoes (D, A), sour cream with dill (L, G*, A)
  • Peshawari tofu curry with basmati rice (L, G*, A)
  • Soup of the day (Veg, G*, A)
  • Cherry quark (L, G*, A)

Tuesday 3.10.

  • Bacon & liver sauce with potatoes (L, G*, A)
  • Sesame roasted chicken (D, G*, A), chili & lime yogurt (L, G*, A), jasmin rice (Veg, G*)
  • Chili con Härkis (Veg, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Fruit fool (Veg, G*), whipped cream (L, G*, A)

Wednesday 4.10.

  • Dijon & bearnaise fish with chives potatoes (LL, G*, A)
  • Sausage & potato hash with fried eggs (D, G*, A)
  • Forrest mushroom & cabbage roll's with lingonberries (Veg, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Lingonberry & rye crumble (Veg, G*, A), whipped vanilla sauce (L, G*, A)

Thursday 5.10.

  • Tortilla Thursday with chicken & minced meat, fresh tomato salsa & jalapeno (D, G*, A), avocado fraiché (L, G*, A)
  • Vegetable tortillas, fresh tomato salsa & jalapeno (Veg, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Banana & mint smoothie (L, G*, A)

Friday 6.10.

  • Braised pork with BBQ sauce, roasted sweet potato & carrot (D, A)
  • Hummus filled zcuhccini (Veg, G*, A)
  • Ice cream with caramel sauce (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2080

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta