Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 11.00–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan itte tehtyä lounasta runsaasta buffetpöydästä klo 11-13! Katso myös toisen Paciuksenkadun Antellin lounaslista: Antell PK21.

Osta mukaan

Palvelemme sinua joka arkipäivä tarjoten maukasta, keittiömme itse valmistamaa ruokaa. Meiltä myös inspiroivat kokous- ja juhlatarjoilut. Ota rohkeasti yhteyttä ravintolapäällikköön! antell.gradus@antell.fi

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Keskiviikko 28.2.

  • Vindaloo kanaa ja basmatiriisiä (M, G*, A)
  • Perinteistä naudanjauhelihakastiketta ja pottuja (L, A)
  • Juusto-pinaattilasagnettea (L, A)
  • Päivän keitto (Veg, G*, A)
  • Kookos-jogurttihyydykettä ja mansikkakastiketta (L, G*, A)

Torstai 29.2.

  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä, pottu-porkkanamuusia ja tilli-kurkkukermaviiliä (L, G*, A)
  • Chilipossua ja täysjyväriisiä (M, G*, A)
  • Sambar linssipataa (Veg, G*, A)
  • Päivän keitto (L, G*, A)
  • Ruusunmarjakiisseliä (Veg, G*), kermavaahtoa (L, G*, A)

Perjantai 1.3.

  • Rapeaksi paistettua kanaa (M, A), srirachamajoneesia, paahdettua fenkolia ja pottuja (M, G*, A)
  • Panang currya ja lime-kasvisriisiä (M, A)
  • Mansikkajäätelöä (vegaanijäätelö keittiöstä) (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 28.2.

  • Chicken Vindaloo with basmati rice (D, G*, A)
  • Brown sauce with minced beef & potatoes (L, A)
  • Cheese & spinach lasagnette (L, A)
  • Soup of the day (Veg, G*, A)
  • Coconut & yogut jelly with strawberry sauce (L, G*, A)

Thursday 29.2.

  • Home made salmon burger steak's, carrot & potato mash and dill sour cream (L, G*, A)
  • Chili pork with full grain rice (D, G*, A)
  • Sambar lentil stew (Veg, G*, A)
  • Soup of the day (L, G*, A)
  • Rose hip fool (Veg, G*), whipped cream (L, G*, A)

Friday 1.3.

  • Crispy fried chicken (D, A), sriracha mayonnaise, roasted fennel & potatoes (D, G*, A)
  • Panang curry with vegetable & lime rice (D, A)
  • Strawberry ice cream (vegan ice cream from the kitchen) (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2080

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta