Antell Jokiniemi
- Open Mon–Fri 8.00–14.00
- Lunch Mon–Fri 10.30–13.30

Antell Jokiniemi Lunch Restaurant
Welcome to enjoy at delicious lunch!
Lunch – week 20
(12.-18.5.2025)
Monday 12.5.
- Lunch buffet
- Peppered beef (A, G, L)
- Harissa and yogurt dressing (A, G, L)
- Mexican vegetable patties (G, L, D, Veg)
- Mushroom and parsnip soup (G, L, D, Veg)
- Warm side
- Turmeric rice (G, L, D, Veg)
- Steamed carrot (G, L, D, Veg)
- Dessert
- Cinnamon-spiced apple yogurt (A, G, L)
- Coffee (A, G, L)
Tuesday 13.5.
- Lunch buffet
- Pasta carbonara (A, L)
- Feta tzaziki (A, G, L)
- Carrot pancakes (A, L)
- Arabian lentil soup (A, G, L, D, Veg)
- Warm side
- Gratinated potato bake (A, G, L)
- Honey-roasted swede (G, L, D)
- Dessert
- Whipped blackcurrant semolina porridge (A, L, D, Veg)
- Coffee (A, G, L)
Wednesday 14.5.
- Lunch buffet
- Limoncello chicken (A, G, L)
- Tikka Masala tofu (A, L, D, Veg)
- Sweet potato soup (A, G, L, D, Veg)
- Warm side
- Dirty rice (A, G, L, D, Veg)
- Thyme-seasoned beetroots (G, L, D, Veg)
- Dessert
- Coconut and yogurt jelly with strawberry sauce (A, G, L)
- Coffee (A, G, L)
Thursday 15.5.
- Lunch buffet
- Caramelized pork belly (A, G, L, D)
- Bbq mayonnaise (A, G, L, D)
- Chanterelle risotto (A, G, LL)
- Fennel soup (G, L, D, Veg)
- Warm side
- Spice-roasted potatoes (G, L, D, Veg)
- Grilled tomatoes (G, L, D, Veg)
- Dessert
- Eton mess (A, L)
- Coffee (A, G, L)
Friday 16.5.
- Lunch buffet
- Parmesan-breaded chicken (A, L)
- curry mayonnaise (A, G, L, D)
- Vegetarian korma (A, G, L)
- Roasted beet root soup (A, G, L, D, Veg)
- Warm side
- Batamole - sweet potato and potato bake (A, G, L)
- Roasted cauliflower and broccoli (G, L, D, Veg)
- Dessert
- Antell´s homemade pancake (A, L)
- Whipped cream (A, G, L)
- Berry jam
- Coffee (A, G, L)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Maanantai 12.5.
- Lounasbuffet
- Pippurihärkää (A, G, L)
- Harissa-jogurttikastiketta (A, G, L)
- Meksikolaisia kasvispihvejä (G, L, M, Veg)
- Sieni-palsternakkakeittoa (G, L, M, Veg)
- Lämmin lisäke
- Kurkumariisiä (G, L, M, Veg)
- Höyrytettyä porkkanaa (G, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Kanelista omenajogurttia (A, G, L)
- Kahvi lisukkeineen (A, G, L)
Tiistai 13.5.
- Lounasbuffet
- Pasta Carbonara - kinkkupastaa (A, L)
- Feta-tzazikia (A, G, L)
- Porkkanaohukaisia (A, L)
- Arabialaista linssikeittoa (A, G, L, M, Veg)
- Lämmin lisäke
- Gratinoitua perunaa (A, G, L)
- Hunajapaahdettua lanttua (G, L, M)
- Jälkiruoka
- Mustaherukkavispipuuroa (A, L, M, Veg)
- Kahvi lisukkeineen (A, G, L)
Keskiviikko 14.5.
- Lounasbuffet
- Limoncello-kanaa (A, G, L)
- Tikka masala -tofua luomutofusta (A, L, M, Veg)
- Bataattisosekeittoa (A, G, L, M, Veg)
- Lämmin lisäke
- Dirty rice - vihannesriisiä (A, G, L, M, Veg)
- Timjamipunajuuria (G, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Kookos-jogurttihyytelöä ja mansikkakastiketta (A, G, L)
- Kahvi lisukkeineen (A, G, L)
Torstai 15.5.
- Lounasbuffet
- Karamellisoitua possunkylkeä (A, G, L, M)
- BBQ-majoneesia (A, G, L, M)
- Kantarellirisottoa (A, G, VL)
- Fenkolikeittoa (G, L, M, Veg)
- Lämmin lisäke
- Maustepaahdettuja perunoita (G, L, M, Veg)
- Grillitomaatteja (G, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Pappilan hätävaraa (A, L)
- Kahvi lisukkeineen (A, G, L)
Perjantai 16.5.
- Lounasbuffet
- Parmesankuorrutettua kanaa (A, L)
- Currymajoneesia (A, G, L, M)
- Kasviskormaa (A, G, L)
- Paahdettua punajuurisosekeittoa (A, G, L, M, Veg)
- Lämmin lisäke
- Batamole - mausteista bataatti-perunamuhennosta (A, G, L)
- Paahdettua kukka- ja parsakaalia (G, L, M, Veg)
- Jälkiruoka
- Antellin pannukakkua (A, L)
- Kermavaahtoa (A, G, L)
- Marjahillo
- Kahvi lisukkeineen (A, G, L)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Subscribe to our lunch menu newsletter
You will receive our lunch menu weekly.