Right now: We will open x.x.

Antell Lars

  • Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo
  • 020 770 2147
  • [email]
  • Open  ma–pex.xx–x.xx,  lax.xx–x.xx
  • Café  ma–lax.xx–x.xx
  • Lunch  ma–pex.xx–x.xx
  • Breakfast  ma–lax.xx–x.xx

Greetings from the restaurant

Antell XXXXX tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket. Tähän voit lisätä myös muuta tekstiä, joka kertoo ravintolasta, sen tarjoomasta, miljööstä ja tunnelmasta. Avaamme x.x. Pysy kuulolla!

Lunch – week 7

(10.-16.2.2025)

Torstai 13.2.

  • Hot and sour -kanakeittoa (M, L, G*, A)
  • Pannupizzapohja GN
  • Kylmäsavukirjolohiviipale
  • Smetana, laktoositon
  • Tilli, tuore
  • Marinoitua punasipulia (Veg, M, L, G*, A)
  • Katkarapu, kuorittu, pa
  • Grilliburgeri espanjalaisittain (L, A)
  • Herkkusienipastaa (L, A)
  • Halloumi, laktoositon
  • Tumma balsamicokastike
  • Kana-avocadotäytettä (M, L, G*, A)
  • Uuniperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Karamellisoitua possunkylkeä (M, L, G*, A)
  • Palsternakkapyree (L, G*, A)
  • Myskikurpitsapyree (L, G*, A)
  • Punaviinikastiketta (M, L, G*, A)
  • Raitajuuri
  • Antellin pannukakkua (L, A)

Perjantai 14.2.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback