Antell Mar­tin­ta­lo

  • Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
  • 0207702248
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8.00–14.00
  • Lunch Mon–Fri 11.00–13.00
  • Breakfast Mon–Fri 8.00–9.30

Ensuring hygiene & customer safety is our priority!

We want our patrons to be safe when visiting us. This is why our whole staff is wearing face covering and gloves. Just remember, the smiles are still there even if they're hidden behind the masks at the moment. Welcome! Best wishes from the Antell Martintalo team

Lunch – week 40

(3.-9.10.2022)

Listalla muutokset mahdollisia. Linjastolounaaseen sisältyy kahvi ja jälkiruoka tai hedelmä.

Keskiviikko 5.10.

  • Pannupihvejä pippurikastikkeessa (L, A), Keitettyjä perunoita (Veg, M, G*)
  • Sitruunaista tonnikalapastaa (L, A)
  • Chili con Härkis (Veg, M, G*, A)
  • Suklaavanukasta (L, G*, A)

Torstai 6.10.

  • Smetanassa haudutettua jauhelihakaalivuokaa (L, G*, A)
  • Leivitettyjä kalapihvejä (A), Paahdettuja perunoita (Veg, M, G*, A), Kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Massamancurrua tofulla (Veg, M, G*, A)
  • Pannukakkua (L, A), Marjahilloa (Veg, M, G*), Kermavaahtoa (L, G*, A)

Perjantai 7.10.

  • Pepperoni-pannupizzaa (L, A)
  • Mozzarella-kasvispannupizzaa (A)
  • Sitruuna posset (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Emmi  Huuskonen

Emmi Huuskonen

Restaurant manager
020 770 2248

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback

Meeting rooms and servings

Read more