Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 657138 Lue lisää

Antell Mar­tin­ta­lo

  • Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa
  • 0207702248
  • [email]
  • Avoinna ma–peklo 8.30–14.00
  • Kahvila klo 8.00–14.00
  • Lounas klo 11.00–13.00
  • Aamiainen klo 8.00–9.30

Lounas – viikko 49

(5.-11.12.2022)

Listalla muutokset mahdollisia. Linjastolounaaseen sisältyy kahvi ja jälkiruoka tai hedelmä.

Keskiviikko 7.12.

  • Bulgogihärkää (M, A), Kurkumariisiä (Veg, M, G*)
  • Kalkkunaa tuorejuustokastikkeessa (L, G*, A)
  • Palak paneer luomutofulla (Veg, M, G*, A)
  • Pannacottaa ja marjakastiketta (L, G*, A)

Torstai 8.12.

  • Karamellisoitua possunkylkeä (M, G*, A), Paahdettuja perunoita (Veg, M, G*)
  • Itte tehtyä mantelikalaa (L, G*, A)
  • Metsäsienikääryleitä (Veg, M, G*, A), Puolukkaa (Veg, M, G*)
  • Pannukakkua (L, A), Hilloa ja kermavaahtoa (L, G*, A)

Perjantai 9.12.

  • Fajita maustettua broileria ja sipuli-paprikapaistosta (M, G*, A), Tortilloja, salsaa, cremé fraichea ja cheddar-kastiketta (L, A)
  • Härkis- nachovuokaa (Veg, M, G*, A)
  • Pullaa (A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Emmi  Huuskonen

Emmi Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2248

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää