Antell Prysmian

  • Kaapelitie 68, 02490 Kirkkonummi
  • 0207702139
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8.00–13.30
  • Café Mon–Fri 8.00–13.30
  • Lunch Mon–Fri 9.30–13.00
  • Breakfast Mon–Fri 8.00–9.00

Lunch – week 25

(16.-22.6.2025)

Tuesday 17.6.

  • Roasted ground meat patties (D, L, A), Creamy pepper sauce (L, G, A)
  • Smoked salmon casserole (L, G, A)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Thyme-seasoned carrots (Veg, D, L, G)
  • Pureed leek and potato soup (L, G, A)
  • Coconut and yogurt jelly with strawberry sauce (L, G, A)

Wednesday 18.6.

  • Chicken in creamy orange sauce (L, G, A)
  • Veggier minced meat lasagnette (L, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G)
  • Steamed vegetables (Veg, D, L, G)
  • Kesäkeitto - Finnish vegetable soup (L, G, A)
  • Rhubarb and strawberry whipped porridge (Veg, D, L, A)

Thursday 19.6.

  • Babi ketjap - Indonesian pork wok (D, L, A)
  • Pesto and parmesan coated chicken (L, G, A)
  • Noodles (D, L, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G)
  • Gardener's grilled vegetables (Veg, D, L, G)
  • Pea soup (D, L, G, A), Onion (Veg, D, L, G)
  • Antell´s homemade pancake, strawberry jam and whipped ctream (L, A)

Friday 20.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Tiistai 17.6.

  • Paahdetut jauhelihapihvit (M, L, A), Kermainen pippurikastike (L, G, A)
  • Savulohikiusaus (L, G, A)
  • Paahdetut yrttiperunat (Veg, M, L, G)
  • Timjamilla maustettu porkkana (Veg, M, L, G)
  • Purjo-perunasosekeitto (L, G, A)
  • Kookos-jogurttihyytelö ja mansikkakastike (L, G, A)

Keskiviikko 18.6.

  • Kana kermaisessa appelsiinikastikkeessa (L, G, A)
  • Kasvimpi jauhelihalasagnette (L, A)
  • Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
  • Höyrytetty vihannessekoitus (Veg, M, L, G)
  • Kesäkeitto (L, G, A)
  • Raparperi-mansikkavispipuuro (Veg, M, L, A)

Torstai 19.6.

  • Babi ketjap - indonesialainen porsaanlihawokki (M, L, A)
  • Pesto-parmesankuorrutettu kana (L, G, A)
  • Keitetty nuudeli (M, L, A)
  • Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
  • Puutarhurin grillatut kasvikset (Veg, M, L, G)
  • Perinteinen hernekeitto (M, L, G, A), Sipulikuutio (Veg, M, L, G)
  • Antellin pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto (L, A)

Perjantai 20.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Restaurant manager
020 770 2246

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback