Antell Prysmian
- Open Mon–Fri 8.00–13.30
- Café Mon–Fri 8.00–13.30
- Lunch Mon–Fri 9.30–13.00
- Breakfast Mon–Fri 8.00–9.00
Lunch – week 25
(16.-22.6.2025)
Tuesday 17.6.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Roasted ground meat patties (D, L, A), Creamy pepper sauce (L, G, A)
- Smoked salmon casserole (L, G, A)
- Warm Side Dishes
- Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
- Thyme-seasoned carrots (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Pureed leek and potato soup (L, G, A)
- Dessert
- Coconut and yogurt jelly with strawberry sauce (L, G, A)
Wednesday 18.6.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Chicken in creamy orange sauce (L, G, A)
- Veggier minced meat lasagnette (L, A)
- Warm Side Dishes
- Long-grain rice (Veg, D, L, G)
- Steamed vegetables (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Kesäkeitto - Finnish vegetable soup (L, G, A)
- Dessert
- Rhubarb and strawberry whipped porridge (Veg, D, L, A)
Thursday 19.6.
- Lunch buffet 8,60/10,70 €
- Babi ketjap - Indonesian pork wok (D, L, A)
- Pesto and parmesan coated chicken (L, G, A)
- Warm Side Dishes
- Noodles (D, L, A)
- Long-grain rice (Veg, D, L, G)
- Gardener's grilled vegetables (Veg, D, L, G)
- Soup lunch 8,60/9,80 €
- Pea soup (D, L, G, A), Onion (Veg, D, L, G)
- Dessert
- Antell´s homemade pancake, strawberry jam and whipped ctream (L, A)
Friday 20.6.
Closed
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Tiistai 17.6.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Paahdetut jauhelihapihvit (M, L, A), Kermainen pippurikastike (L, G, A)
- Savulohikiusaus (L, G, A)
- Lämmin lisäke
- Paahdetut yrttiperunat (Veg, M, L, G)
- Timjamilla maustettu porkkana (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Purjo-perunasosekeitto (L, G, A)
- Jälkiruoka
- Kookos-jogurttihyytelö ja mansikkakastike (L, G, A)
Keskiviikko 18.6.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Kana kermaisessa appelsiinikastikkeessa (L, G, A)
- Kasvimpi jauhelihalasagnette (L, A)
- Lämmin lisäke
- Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
- Höyrytetty vihannessekoitus (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Kesäkeitto (L, G, A)
- Jälkiruoka
- Raparperi-mansikkavispipuuro (Veg, M, L, A)
Torstai 19.6.
- Lounasbuffet 8,60/10,70 €
- Babi ketjap - indonesialainen porsaanlihawokki (M, L, A)
- Pesto-parmesankuorrutettu kana (L, G, A)
- Lämmin lisäke
- Keitetty nuudeli (M, L, A)
- Keitetty pitkäjyväinen riisi (Veg, M, L, G)
- Puutarhurin grillatut kasvikset (Veg, M, L, G)
- Keittolounas 8,60/9,80 €
- Perinteinen hernekeitto (M, L, G, A), Sipulikuutio (Veg, M, L, G)
- Jälkiruoka
- Antellin pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto (L, A)
Perjantai 20.6.
Suljettu
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Give us feedback
We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.
Give us feedbackSubscribe to our lunch menu newsletter
You will receive our lunch menu weekly.