Juuri nyt: Antell Prysmianin kesälounasaika 24.6.-18.8. klo: 9.30-13.00

Antell Prysmian

  • Kaapelitie 68, 02490 Kirkkonummi
  • 0207702139
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–13.30/Itsepalvelukassa24/7
  • Kahvila ma–pe 8.00–13.30
  • Lounas ma–pe 9.30–13.00

Ravintolan terveiset

24.6-18.8 lounas tarjolla 9.30-13.00

Lounas – viikko 31

(29.7.-4.8.2024)

Lounas tarjolla 24.6 - 18.8 9.30-13.00.

Maanantai 29.7.

  • Makkarakastike (L, G*, A)
  • Tempuraleivitetty turska (M, L, A), Limemajoneesi (M, L, G*, A)
  • Perunamuusi (L, G*, A)
  • Höyrytetyt vihannekset (Veg, M, L, G*)
  • Mustajuurikeitto (L, G*, A)
  • Marjajogurtti (L, G*, A)

Tiistai 30.7.

  • Chilillä maustettu meksikolainen lihapata (M, L, G*)
  • Makaronilaatikko (L, A)
  • Pinaattiriisi (Veg, M, L, G*)
  • Höyrytetyt neulapavut (Veg, M, L, G*)
  • Juustoinen paprikakeitto (L, G*, A)
  • Antellin pullavanukas (L, A)

Keskiviikko 31.7.

  • Itte tehty Kievinkana talon tapaan (L, G*, A)
  • Seifileet katkarapu-kermakastikkeessa (L, G*, A)
  • Keitetty riisi (Veg, M, L, G*)
  • Tilliperunat (Veg, M, L, G*)
  • Hunajapaahdettu lanttu (M, L, G*)
  • Inkivääri-porkkanakeitto (Veg, M, L, G*, A)
  • Mansikkakiisseli (Veg, M, L, G*), Kermavaahto (L, G*, A)

Torstai 1.8.

  • Kermassa haudutettu pyttipannu (L, G*, A)
  • Lohikeitto (L, G*, A)
  • Timjamipunajuuret (Veg, M, L, G*)
  • Perinteinen hernekeitto (M, L, G*, A), Sipuli (Veg, M, L, G*)
  • Antellin pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto (L, A)

Perjantai 2.8.

  • Mango-juustokana (L, G*, A)
  • Pepperonipizza (L, A)
  • Kurkumariisi (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettu porkkana ja ruusukaali (Veg, M, L, G*)
  • Kasvisminestronekeitto (M, L, A)
  • Ananasrahka (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch 24.6 - 18.8 between 9:30 a.m. to 1:00 p.m.

Monday 29.7.

  • Sausage sauce (L, G*, A)
  • Tempura-battered cod (D, L, A), Lime mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Steamed vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Black salsify soup (L, G*, A)
  • Berry yogurt (L, G*, A)

Tuesday 30.7.

  • Chili-spiced Mexican meat stew (D, L, G*)
  • Macaroni and minced beef bake (L, A)
  • Spinach rice (Veg, D, L, G*)
  • Steamed green beans (Veg, D, L, G*)
  • Bell pepper soup with cheese (L, G*, A)
  • Antell´s homemade bread pudding (L, A)

Wednesday 31.7.

  • Antell's homemade chicken Kiev (L, G*, A)
  • Saithe fillets in creamy shrimp sauce (L, G*, A)
  • Long-grain rice (Veg, D, L, G*)
  • Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Honey-roasted swede (D, L, G*)
  • Carrot and ginger soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Strawberry kissel (Veg, D, L, G*), Whipped cream (L, G*, A)

Thursday 1.8.

  • Cream-simmered Swedish hash (L, G*, A)
  • Salmon soup (L, G*, A)
  • Thyme-seasoned beetroots (Veg, D, L, G*)
  • Traditional pea soup (D, L, G*, A), Onion (Veg, D, L, G*)
  • Antell´s homemade pancake, strawberry jam and whipped cream (L, A)

Friday 2.8.

  • Mango and cheese chicken (L, G*, A)
  • Pepperoni pizza (L, A)
  • Turmeric rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted carrot and brussels sprouts (Veg, D, L, G*)
  • Vegetarian minestrone (D, L, A)
  • Pineapple quark (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Ravintolapäällikkö
020 770 2246

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta