Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,70€
  • Breakfast ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 18

(28.4.-4.5.2025)

Keskiviikko 30.4.

  • Yrttistä porsaankylkeä (G, L, M)
  • Chipotlemaustettua ranskankermaa (A, G, L)
  • Kalakormaa (A, G, L)
  • Kermaperunoita (A, G, L)
  • Kukkakaalia (G, L, M, Veg)
  • Riisiä (G, L, M, Veg)
  • Basilika-tomaattikeittoa (A, G, L, M, Veg)
  • Kurpitsa-linssi-tofu-kasvisrisottoa (A, G, L, M, Veg)
  • Omenakiisseliä ja fariinikermaa (A, G, L)

Torstai 1.5.

Suljettu

Perjantai 2.5.

  • Makkaramix (A, L, M)
  • Lihapyöryköitä (A, L, M)
  • Dijon-bearnaisekalaa (A, G, VL)
  • Kukka- ja lehtikaalia (G, L, M, Veg)
  • Paistettuja perunoita (G, L, M, Veg)
  • Juuresriisiä (A, G, L, M, Veg)
  • Täyteläistä porkkanasosekeittoa (A, G, L)
  • Kevätkääryleitä (A, L, M, Veg)
  • Itte tehtyä hapanimeläkastiketta (A, G, L, M, Veg)
  • Raparperi-vaniljarahkaa (A, G, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback