Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.00,  , Hinta 13,50€
  • Breakfast ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Olemme avoinna koko heinäkuun! Lounas tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10.45 - 13.00 We are open on July!

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 31

(29.7.-4.8.2024)

Monday 29.7.

  • Chicken korma (D, L, G*, A)
  • Meatballs in sauce (D, L, G*, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Ratatouille - oven-baked vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Cauliflower soup (L, G*, A)
  • Vegetarian cabbage rolls (D, L, A)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G*)
  • Lemon quark (L, G*, A)

Tuesday 30.7.

  • Pot roast (L, A)
  • Crispy fish fillets with chili (L, A)
  • Lemon and yogurt dressing (L, G*, A)
  • Potato bake (L, G*, A)
  • Steamed green beans (Veg, D, L, G*)
  • Creme ninon - pea soup (L, G*, A)
  • Wild mushroom risotto (LL, G*, A)
  • Rice pudding mousse with fruit (L, G*, A)

Wednesday 31.7.

  • Chicken Piccata - creamy lemon chicken (L, G*, A)
  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Anchovys and capers seasoned butter (L, G*, A)
  • Bell pepper and chili mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Boiled potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Long grain rice (Veg, D, L, G*)
  • Fennel, cabbage and black bean bake (Veg, D, L, G*)
  • Blue cheese soup (L, G*, A)
  • Eggplant and quorn curry (D, L, G*, A)
  • Cranberry kissel (Veg, D, L, G*)
  • Vanilla whipped cream (L, G*, A)

Thursday 1.8.

  • Pork neck with root vegetable garnish (D, L, G*, A)
  • Rainbow trout and asparagus risotto (L, G*, A)
  • Dill and potato salad (Veg, D, L, G*)
  • Long grain rice (Veg, D, L, G*)
  • Herb seasoned green beans (Veg, D, L, G*)
  • Lentil and carrot soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Moroccan vegetable patties (D, L, G*, A)
  • Coriander seasoned yogurt (L, G*, A)
  • Antell´s homemade pancake (L, A)
  • Whipped cream (L, G*, A)
  • Strawberry jam

Friday 2.8.

  • Turkey in devil's sauce (D, L, G*, A)
  • Peppered beef (L, G*, A)
  • Lime and vegetable rice (Veg, D, L, G*, A)
  • Crushed potatoes with butter and spring onion (L, G*, A)
  • Fava bean and coconut soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Vegetarian moussaka (LL, G*, A)
  • Chokolate and chili pudding (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Maanantai 29.7.

  • Kanakormaa (M, L, G*, A)
  • Lihapyöryköitä kastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Ratatouille - uunissa grillattuja kasviksia (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaalikeittoa (L, G*, A)
  • Kasviskaalikääryleitä (M, L, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*)
  • Sitruunarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 30.7.

  • Palapaistia (L, A)
  • Rapeita chilikalafileitä (L, A)
  • Sitruuna-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Annanperunoita (L, G*, A)
  • Höyrytettyjä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Creme ninon - hernesosekeittoa (L, G*, A)
  • Metsäsienirisottoa (VL, G*, A)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 31.7.

  • Creamy chicken piccata - kermaista sitruunakanaa (L, G*, A)
  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Anjovis-kaprismaustevoita (L, G*, A)
  • Paprika-chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Keitettyjä perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Pitkäjyväistä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-varhaiskaali-mustapapupaistosta (Veg, M, L, G*)
  • Aurajuustokeittoa (L, G*, A)
  • Munakoiso-quorn -currya (M, L, G*, A)
  • Karpalokiisseliä (Veg, M, L, G*)
  • Vanilja-kermavaahto (L, G*, A)

Torstai 1.8.

  • Porsaanniskaa juureshöystöllä (M, L, G*, A)
  • Kirjolohi-parsarisottoa (L, G*, A)
  • Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Pitkäjyväistä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Linssi-porkkanakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Kasvispihvejä marokkolaisittain (M, L, G*, A)
  • Korianterijogurttia (L, G*, A)
  • Antellin pannukakkua (L, A)
  • Kermavaahtoa (L, G*, A)
  • Mansikkahillo

Perjantai 2.8.

  • Kalkkunaa paholaisenkastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Pippurihärkää (L, G*, A)
  • Lime-kasvisriisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Krossattua perunaa (L, G*, A)
  • Härkäpapu-kookoskeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Kasvismoussakaa (VL, G*, A)
  • Chili-suklaavanukasta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback