Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30,  , Lounas. 13,50€
  • Breakfast ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 25

(17.-23.6.2024)

We are closed on Thursday 20th and Friday 21st of June. We are OPEN whole summer this year, so you are warmly welcome to enjoy our lunch also in July.

Monday 17.6.

  • Chicken korma (D, L, G*, A)
  • Meatballs in sauce (D, L, G*, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted herb potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Ratatouille vegetables (Veg, D, L, G*)
  • Cauliflower soup (L, G*, A)
  • Vegetable cabbage rolls (D, L, A)
  • Lingonberries (Veg, D, L, G*)
  • Lemon quark (L, G*, A)

Tuesday 18.6.

  • Pot roast (L, A)
  • Crispy fish fillets with chili (L, A)
  • Lemon and yoghurt sauce (L, G*, A)
  • Potato bake (L, G*, A)
  • Green beans (Veg, D, L, G*)
  • Creme ninon - pureed pea soup (L, G*, A)
  • Wild mushroom risotto (LL, G*, A)
  • Fruit and rice pudding (L, G*, A)

Wednesday 19.6.

  • Creamy lemon chicken (L, G*, A)
  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Anchovys and capers seasoned butter (L, G*, A)
  • Paprika and chili mayo (D, L, G*, A)
  • Steamed potatoes with herbs (Veg, D, L, G*)
  • Rice (Veg, D, L, G*)
  • Fennel - cabbage - black bean bake (Veg, D, L, G*)
  • (L, G*, A)
  • Eggplant and quorn vegetable curry (D, L, G*, A)
  • Cranberry kisel (Veg, D, L, G*)
  • Vanilla whipped cream (L, G*, A)

Thursday 20.6.

Closed

Friday 21.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Olemme suljettuna torstaina ja perjantaina. Palvelemme teitä jälleen maanantaina 24.6.2024. Olemme avoinna koko heinäkuun. Tervetuloa lounaalle myös silloin!

Maanantai 17.6.

  • Kanakormaa (M, L, G*, A)
  • Lihapyöryköitä kastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Ratatouille - uunissa grillattuja kasviksia (Veg, M, L, G*)
  • Kukkakaalikeittoa (L, G*, A)
  • Kasviskaalikääryleitä (M, L, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*)
  • Sitruunarahkaa (L, G*, A)

Tiistai 18.6.

  • Palapaistia (L, A)
  • Rapeita chilikalafileitä (L, A)
  • Sitruuna-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Annanperunoita (L, G*, A)
  • Neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Creme ninon - hernesosekeittoa (L, G*, A)
  • Metsäsienirisottoa (VL, G*, A)
  • Hedelmä-riisivaahtoa (L, G*, A)

Keskiviikko 19.6.

  • Creamy chicken piccata - kermaista sitruunakanaa (L, G*, A)
  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Anjovis-kaprismaustevoita (L, G*, A)
  • Paprika-chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Höyrytettyä perunaa ja yrttejä (Veg, M, L, G*)
  • Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-varhaiskaali-mustapapupaistosta (Veg, M, L, G*)
  • Blue cheese soup (L, G*, A)
  • Munakoiso-quorn -currya (M, L, G*, A)
  • Karpalokiisseliä (Veg, M, L, G*)
  • Vaniljakermavaahto (L, G*, A)

Torstai 20.6.

Suljettu

Perjantai 21.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback