Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Lounas. 13,50€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2090.

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Torstai 29.2.

  • Ylikypsää inkivääri-kookospossua (M, L, A)
  • Tilli-smetana lohi (L, G*, A)
  • Tilliperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Hasselbackan perunavuokaa (VL, G*, A)
  • Yrttistä kvinoaa ja riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua parsakaalta (Veg, M, L, G*)
  • Linssi-porkkanakeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Kasvispihvejä marokkolaisittain (M, L, G*, A)
  • Korianterijogurttia (L, G*, A)
  • Antellin pannukakkua (L, A)
  • Kermavaahtoa (L, G*, A)
  • Mansikkahillo

Perjantai 1.3.

  • Kalkkunamureketta (M, L, G*, A)
  • Currykastiketta (L, G*, A)
  • Bulgogi beef - naudanlihaa korealaisittain (M, L, G*, A)
  • Lime-kasvisriisiä (Veg, M, L, G*, A)
  • Hunaja-rakuunabataattia (M, L, G*)
  • Härkäpapu-kookoskeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Kasvismoussakaa (VL, A)
  • Chili-suklaavanukasta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 29.2.

  • Over cooked ginger and coconut pork (D, L, A)
  • Dill and sour cream salmon (L, G*, A)
  • Dill potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Hasselback potato bake (LL, G*, A)
  • Rice, herbs and quinoa (Veg, D, L, G*)
  • Roasted broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Lentil and carrot soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Moroccan style vegetable patties (D, L, G*, A)
  • Coriander yoghurt (L, G*, A)
  • Home made pan cake (L, A)
  • Whipped cream (L, G*, A)
  • Strawberry jam

Friday 1.3.

  • Turkey loaf (D, L, G*, A)
  • Curry sauce (L, G*, A)
  • Bulgogi beef (D, L, G*, A)
  • Lime and vegetable rice (Veg, D, L, G*, A)
  • Honey and tarragon sweet potatoes (D, L, G*)
  • Broad bean and coconut soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Vegetable moussaka (LL, A)
  • Chili and chocolate pudding (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta