Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,50€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 43

(21.-27.10.2024)

Torstai 24.10.

  • Possunniskaa Alabaman tyyliin (M, L, G*, A)
  • Sitruksisia kalaleikkeitä (M, L, A)
  • Inkivääri-pestokastiketta (L, G*, A)
  • Pitkäjyväistä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Lankkuperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua porkkanaa ja palsternakkaa (M, L, G*)
  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (VL, G*, A)
  • Artisokka-valkosipulipastaa (L, A)
  • Ohukaisbuffet - Itte tehtyjä ohukaisia, mansikkahilloa, kermavaahtoa, suklaakastiketta yms. (L, A)

Perjantai 25.10.

  • Karitsakoftat - marokkolaisia jauhelihapihvejä (M, L, G*, A)
  • Cheddar-kuorrutettua kanaa (G*, A)
  • Minttu-basilikajugurttikastiketta (L, G*, A)
  • Lohkoperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Karamellisoitua sipulia (L, G*, A)
  • Currylla maustettua hernesosekeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Meksikolaisia kasvispihvejä (Veg, M, L, G*)
  • Chili-suklaavanukasta (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 24.10.

  • Pork neck Alabama style (D, L, G*, A)
  • Citrus-seasoned fish cutlets (D, L, A)
  • Ginger and pesto sauce (L, G*, A)
  • Steamed long grain rice (Veg, D, L, G*)
  • Flank potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Roasted carrot and parsnip (D, L, G*)
  • Beetroot and goats cheese soup (LL, G*, A)
  • Artichoke and garlic pasta (L, A)
  • Pancake buffet - Home made crepes, strawberry jam, whipped cream, chocolate sauce etc. (L, A)

Friday 25.10.

  • Lamb koftas - Home made Maroccan minced meat patties (D, L, G*, A)
  • Fried chicken served in cheddar sauce (G*, A)
  • Basil, mint and yoghurt sauce (L, G*, A)
  • Potato wedges (Veg, D, L, G*)
  • Caramellized onions (L, G*, A)
  • Pureed pea soup seasoned with curry (Veg, D, L, G*)
  • Mexican style vegetable patties (Veg, D, L, G*)
  • Chili and chocolate pudding (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta