Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Lounas. 12,70€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2090.

Lounas – viikko 23

(5.-11.6.2023)

Vietämme ilmastoviikkoa 5.6. - 9.6. Löydät ruokalistalta ilmastoystävällisen lounasvaihtoehdon päivittäin.

Perjantai 9.6.

  • Porsaanniskaa paholaisenkastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Kukkoa viinissä (M, L, G*, A)
  • Höyrytettyä perunaa ja yrttejä (L, G*, A)
  • Kvinoa-riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua parsakaalia (Veg, M, L, G*)
  • Kolmen kaalin keitto (Veg, M, L, G*)
  • Bataatti-maissipihvit (M, L, G*, A)
  • Ruohosipuli-kermaviilikastike (L, G*, A)
  • Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

We are having climate week between 5.6. and 9.6. You can find climate friendly lunch option every day next week.

Friday 9.6.

  • Pork neck served in devils sauce (D, L, G*, A)
  • Coq au vin (D, L, G*, A)
  • Boiled potatoes served with fresh herbs (L, G*, A)
  • Rice and quinoa (Veg, D, L, G*)
  • Roasted broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Vegetable soup made from cabbage, savoy cabbage and cauliflower (Veg, D, L, G*)
  • Home made corn and sweet potato patties (D, L, G*, A)
  • Sour cream and chives sauce (L, G*, A)
  • Rhubarb pie and vanilla sauce (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta