Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,70€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 7

(10.-16.2.2025)

Torstai 13.2.

  • Itte tehtyjä jauhemaksapihvejä (M, L, G*)
  • Sipuli-pekonipaistosta (M, L, G*)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*)
  • Bearnaise-kanaa (VL, G*, A)
  • Perunamuusia (L, G*, A)
  • Riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-munakoisopaistosta (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua tomaattikeittoa (Veg, M, L, G*)
  • Kikherne-kasvispihvejä (M, L, G*, A)
  • Tzazikia (L, G*, A)
  • Mango-piimävanukasta (L, G*, A)

Perjantai 14.2.

  • Rapeaa kanaa parmesantäytteellä (VL, G*, A)
  • Valkosipulijogurttia (L, G*, A)
  • Rostockin lihapataa (L, G*, A)
  • Mausteista riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Bataatti-tomaattivuokaa (L, G*, A)
  • Seesamsiemenillä maustettua parsakaalia (Veg, M, L, G*, A)
  • Punajuuri-vuohenjuustokeittoa (VL, G*, A)
  • Artisokka-valkosipulipastaa (L, A)
  • Marjapaistosta (M, L, A)
  • Vaniljakastiketta (G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 13.2.

  • Antell's homemade ground liver patties (D, L, G*)
  • Onion and bacon fry (D, L, G*)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G*)
  • Bearnaise chicken (LL, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Rice (Veg, D, L, G*)
  • Fennel and eggplant bake (Veg, D, L, G*)
  • Roasted tomato soup (Veg, D, L, G*)
  • Chickpea and vegetable patties (D, L, G*, A)
  • Tzaziki (L, G*, A)
  • Mango and buttermilk pudding (L, G*, A)

Friday 14.2.

  • Parmesan-filled crispy chicken (LL, G*, A)
  • Garlic yogurt (L, G*, A)
  • Beef Rostoc style (L, G*, A)
  • Spicy rice (Veg, D, L, G*)
  • Sweet potato and tomato bake (L, G*, A)
  • Sesame-seasoned broccoli (Veg, D, L, G*, A)
  • Beetroot and goat cheese soup (LL, G*, A)
  • Artichoke and garlic pasta (L, A)
  • Berry bake (D, L, A)
  • Vanilla custard (G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta