Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–to 7.30–14.30, pe 7.30–14.00
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30, Hinta 13,70€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30, Hinta 9,50€

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 47

(17.-23.11.2025)

Buffetlounas 13,70€ Delisalaatti- ja keittolounas 12,90€

Keskiviikko 19.11.

  • Chorizopyöryköitä (M, L, G)
  • Kana Vindaloo - kanaa intialaisittain (M, L, G, A)
  • Paahtopaprikakastiketta (L, G, A)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G)
  • Mausteista riisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G)
  • Fenkoli-tomaattikeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Herkkusienirisottoa (L, G, A)
  • Appelsiini-riisivanukasta (L, G, A)

Torstai 20.11.

  • Maksa-pekonikastiketta (L, G, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G)
  • Itte tehtyä rapeaa kanaa (M, L, A)
  • Perunamuusia (L, G, A)
  • Basmatiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G)
  • Metsäsieni-palsternakkakeittoa (L, G, A)
  • Tofu ratatouille - kasvispaistosta (Veg, M, L, G, A)
  • Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (L, A)
  • Mansikkahillo
  • Kermavaahtoa (L, G, A)

Perjantai 21.11.

  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Antellin Kasvimpia kana-fetapihvejä (L, G, A)
  • Tzazikia (L, G, A)
  • Lohkoperunoita (Veg, M, L, G)
  • Paahdettua kukka- ja parsakaalia (Veg, M, L, G)
  • Samettista bataattisosekeittoa (L, G, A)
  • Itte tehtyä feta-pinaattilasagnea (L, A)
  • Mandariinimousse (L, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Buffet lunch 13,70€ Delisalad and soup lunch 12,90€

Wednesday 19.11.

  • Chorizo balls (D, L, G)
  • Chicken Vindaloo - Indian style chicken (D, L, G, A)
  • Roasted bell pepper sauce (L, G, A)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Spicy rice (Veg, D, L, G)
  • Roasted beetroot (Veg, D, L, G)
  • Fennel and tomato soup (Veg, D, L, G, A)
  • Mushroom risotto (L, G, A)
  • Orange rice pudding (L, G, A)

Thursday 20.11.

  • Liver and bacon sauce (L, G, A)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G)
  • Antell's homemade crispy chicken (D, L, A)
  • Mashed potatoes (L, G, A)
  • Basmati rice (Veg, D, L, G)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G)
  • Wild mushroom parsnip soup (L, G, A)
  • Tofu ratatouille - vegetable bake (Veg, D, L, G, A)
  • Antell's homemade Åland pancake (L, A)
  • Ice cream and strawberry jam
  • Whipped cream (L, G, A)

Friday 21.11.

  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Antell's veggier chicken and feta patties (L, G, A)
  • Tzaziki (L, G, A)
  • Potato wedges (Veg, D, L, G)
  • Roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, L, G)
  • Pureed sweet potato soup (L, G, A)
  • Antell's homemade feta and spinach lasagne (L, A)
  • Mandarin mousse (L, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta