Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–to 7.30–14.30, pe 7.30–14.00
  • Lounas ma–to 10.45–13.30, pe 10.45–13.00,  , Hinta 13,70€
  • Aamiainen kesätauolla 3.6–4.8.,  ,  ,  

Ravintola on kesätauolla 21.7.2025 - 3.8.2025. Avaamme jälleen maanantaina 4.8.

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 27

(30.6.-6.7.2025)

Perjantai 4.7.

  • Paahdettuja jauhelihapihvejä (M, L, A)
  • Paistettuja muikkuja (M, L, A)
  • Yrtti-kermaviilikastiketta (L, G, A)
  • Kermaista pippurikastiketta (L, G, A)
  • Varhaisperunaa (Veg, M, L, G, A)
  • Kukkakaali-vihreäpapu-savoijinkaalipaistosta (Veg, M, L, G, A)
  • Kasvissosekeittoa (L, G, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia (L, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G)
  • Päärynä-inkivääripiirakkaa (L, A)
  • Vaniljakastiketta (L, G)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 4.7.

  • Roasted minced meat patties (D, L, A)
  • Fried vendace (D, L, A)
  • Herb and sour cream sauce (L, G, A)
  • Creamy pepper sauce (L, G, A)
  • Early potatoes (Veg, D, L, G, A)
  • Cauliflower, green bean and savoy cabbage bake (Veg, D, L, G, A)
  • Pureed vegetable soup (L, G, A)
  • Antell's homemade spinach pancakes (L, A)
  • Lingonberries (Veg, D, L, G)
  • Pear and ginger pie (L, A)
  • Vanillasauce (L, G)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta