Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,50€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,50 €, aamiainen 9,50 €

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 41

(7.-13.10.2024)

Maanantai 7.10.

  • Pippurihärkää (L, G*, A)
  • Paholaisen kanaa (M, L, G*, A)
  • Basmatiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Keitettyjä perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Höyrytettyä porkkanaa (Veg, M, L, G*)
  • Kermaista lehtikaalikeittoa (L, G*, A)
  • Metsäsienikääryleitä (Veg, M, L, G*)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*)
  • Karviaisrahkaa (L, G*, A)

Tiistai 8.10.

  • Chorizopyöryköitä (M, L, G*)
  • Kevyesti savustettua kirjolohta (M, L, G*, A)
  • Chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Gratinoitua perunaa (L, G*, A)
  • Grillattua fenkolia (Veg, M, L, G*)
  • Paistettua vihannesriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua punajuurisosekeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Itte tehtyä feta-pinaattilasagnea (L, A)
  • Omenakiisseliä ja fariinikermaa (L, G*, A)

Keskiviikko 9.10.

  • Rapeaa kanaa (M, L, A)
  • Kaalikääryleitä (M, L, G*, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G*)
  • Harissa-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Batamole - mausteista bataatti-perunamuhennosta (L, G*, A)
  • Mausteista riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua punajuurta (Veg, M, L, G*)
  • Fenkoli-tomaattikeittoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Herkkusienirisottoa (L, G*, A)
  • Vaniljavanukasta ja marjakastiketta (L, G*, A)

Torstai 10.10.

  • Bratwursteja (M, L, G*)
  • Vindaloo - intialaista kalkkunacurrya (M, L, G*, A)
  • BBQ-majoneesia (M, L, G*, A)
  • Perunamuusia (L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G*)
  • Metsäsienikeittoa (L, G*, A)
  • Tofu ratatouille - kasvispaistosta (Veg, M, L, G*, A)
  • Mandariinimousse (L, G*, A)

Perjantai 11.10.

  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Rapeita kampelapaloja katkaraputäytteellä (A)
  • Kapris-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Lohkoperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua kukka- ja parsakaalta (Veg, M, L, G*)
  • Paistettua riisiä (M, L, G*, A)
  • Samettista bataattisosekeittoa (L, G*, A)
  • Punajuuripyöryköitä (Veg, M, L, G*)
  • Mustikka-kardemummapiirakkaa (M, L, A)
  • Mantelivaahtoa (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 7.10.

  • Peppered beef (L, G*, A)
  • Devil's chicken (D, L, G*, A)
  • Basmati rice (Veg, D, L, G*)
  • Boiled potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Steamed carrots (Veg, D, L, G*)
  • Creamy kale soup (L, G*, A)
  • Wild mushroom rolls (Veg, D, L, G*)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G*)
  • Gooseberry quark (L, G*, A)

Tuesday 8.10.

  • Chorizo balls (D, L, G*)
  • Lightly smoked rainbow trout (D, L, G*, A)
  • Chili mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Gratinated potato bake (L, G*, A)
  • Grilled fennel (Veg, D, L, G*)
  • Fried vegetable rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted beetroot soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Antell´s homemade feta and spinach lasagne (L, A)
  • Apple kissel with brown sugar cream (L, G*, A)

Wednesday 9.10.

  • Crispy chicken (D, L, A)
  • Cabbage rolls (D, L, G*, A)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G*)
  • Harissa and yogurt dressing (L, G*, A)
  • Batamole - sweet potato and potato bake (L, G*, A)
  • Spicy rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted beetroot (Veg, D, L, G*)
  • Fennel and tomato soup (Veg, D, L, G*, A)
  • Mushroom risotto (L, G*, A)
  • Vanilla pudding with berry sauce (L, G*, A)

Thursday 10.10.

  • Bratwursts (D, L, G*)
  • Chicken Vindaloo - Indian style chicken (D, L, G*, A)
  • BBQ mayonnaise (D, L, G*, A)
  • Mashed potatoes (L, G*, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G*)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G*)
  • Wild mushroom soup (L, G*, A)
  • Tofu ratatouille - vegetable bake (Veg, D, L, G*, A)
  • Mandarin mousse (L, G*, A)

Friday 11.10.

  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Breaded flatfish fillets with shrimp filling (A)
  • Caper and sour cream dressing (L, G*, A)
  • Potato wedges (Veg, D, L, G*)
  • Roasted cauliflower and broccoli (Veg, D, L, G*)
  • Fried rice (D, L, G*, A)
  • Pureed sweet potato soup (L, G*, A)
  • Beetroot balls (Veg, D, L, G*)
  • Blueberry and cardamom pie (D, L, A)
  • Whipped vanilla custard with almond (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta