Antell Ericsson

  • Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
  • 0207702205
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8.00–14.00,  
  • Café Mon–Fri 8.00–14.00
  • Lunch Mon–Fri 11.00–13.30

Greetings from the restaurant

Our lunch menu is AI-optimized – we hope that you enjoy your lunch!!

Let us know how we succeeded today: give us feedback.

Welcome!

Our homemade lunch can be enjoyed at the restaurant or you can buy takeaway.

Lunch – week 27

(4.-10.7.2022)

Restaurant open for now 8:00-13:00, lunch 11-13:00. Our menu is AI-optimized - we hope that you enjoy your lunch!

Wednesday 6.7.

  • Pasta Carbonara (LL, A)
  • Bean-vegetable tacos and ranch-sour cream (L, G*, A), Boiled rice (Veg, D, L, G*, A), Mustard carrots (Veg, D, L, G*, A)
  • Daily fruit (Veg, D, L, G*, A)

Thursday 7.7.

  • Karelian stew (D, L, G*, A)
  • Home made spinach crepes and lingonberry jam (L, A), Mashed potatoes (L, G*, A), Roasted carrots (Veg, D, L, G*, A)
  • Rhubarb-strawberry curd (L, G*, A)

Friday 8.7.

  • BBQ-chicken pan pizza (L, A)
  • Feta-broccoli-spinach pan pizza (L, A), Fried onion and sweet peppers (Veg, D, L, G*, A)
  • Vanilla ice cream and chocolate sauce (L, G*, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintola avoinna 8:00-13:00, lounas 11:00-13:00. Itsepalvelukassa tuotteineen palvelee ravintolassa 24/7 viikon jokaisena päivänä. Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima– annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Keskiviikko 6.7.

  • Pasta Carbonara (VL, A)
  • Papu-kasvistacot ja ranch-kastiketta (L, G*, A), Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*, A), Sinappisia porkkanoita (Veg, M, L, G*, A)
  • Päivän hedelmä (Veg, M, L, G*, A)

Torstai 7.7.

  • Karjalanpaisti (M, L, G*, A)
  • Itte tehtyjä pinaattiohukaisia ja puolukkahilloa (L, A), Perunamuusia (L, G*, A), Paahdettua porkkanaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Raparperi-mansikkarahka (L, G*, A)

Perjantai 8.7.

  • BBQ-kanapannupizza (L, A)
  • Feta-parsakaali-pinaatti pannupizza (L, A), Sipuli-paprikapaistos (Veg, M, L, G*, A)
  • Vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Restaurant manager
020 770 2246

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback