Antell Ericsson

  • Hirsalantie 11, 02420 Jorvas
  • 0207702205
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00,  
  • Kahvila Itsepalvelukassa 24/7
  • Lounas ma–pe 11.00–13.15
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 191045

InnoCafen ja ravintolan itsepalvelukassat käytössä 24/7. Tervetuloa ostoksille.

InnoCafen ja ravintolan Itsepalvelukassat palvelevat kellon ympäri 24/7. Molemmista kahvioista löydät syötävät ja juotavat välipalat nopeaan nälkään. Ympäri vuorokauden päivittäin.

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Maanantai 20.1.

  • Cajunkanaa (M, G*, A)
  • Savulohipastaa (L, A)
  • Paahdettuja kasvispihvejä (L, G*, A), Mango-chilimajoneesia (M, G*, A)
  • Paistettuja perunoita (Veg, M, L, G*)
  • Lime-kasvisriisiä (Veg, M, G*, A)
  • Porkkana-varsiselleripaistosta (Veg, M, G*, A)
  • Kukkakaalikeittoa (L, G*, A)
  • Ananasrahkaa tai hedelmä (L, G*)

Tiistai 21.1.

  • Kermaista pyttipannua (L, G*, A)
  • Rendang- kana-tofucurrya (M, G*, A)
  • Tofu-nuudeliwokkia mangolla ja kookoksella (Veg, M, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, G*)
  • Paahdettua kukka- ja parsakaalta (Veg, G*)
  • Mustajuurikeittoa (Veg, G*)
  • Mustaherukka-vadelmakiisseliä (Veg, G*)

Keskiviikko 22.1.

  • Lasagnea (L, A)
  • Lohimestarin pihvejä ja kermaista kapriskastiketta (L, G*, A)
  • Itte tehtyjä punajuuri-kvinoapihvejä (M, G*, A), Yrtti-kermaviilikastiketta (L, G*, A)
  • Keitettyjä perunoita (Veg, M, G*, A)
  • Höyrytettyä porkkanaa, parsakaalta ja papuja (Veg, M, L, G*, A)
  • Kookos-curry-perunakeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Suklaamoussea tai hedelmä (Veg, M, G*)
  • Grillattua lohta, tilliperunaa, paahdettuja kasviksia sekä sitruuna cremé fraichea (L, G*, A)

Torstai 23.1.

  • Kanaa inkivääri-ananaskastikkeessa (M, G*, A)
  • Hernekeittoa (M, G*, A)
  • Härkis-kikhernecurrya (Veg, M, L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Paahdettua porkkanaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Fenkoli-kesäkurpitsakeittoa (L, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa tai hedelmä (L, A)

Perjantai 24.1.

  • Lyonin kanaa (L, G*, A)
  • Quorn Panang curry SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ (M, G*, A)
  • Keitettyä riisiä (Veg, M, L, G*)
  • Timjamipunajuuria (Veg, M, L, G*, A)
  • Kookos-maissikeittoa (Veg, M, G*, A)
  • Mariannerahkaa tai hedelmä (L, G*)
  • Grillattua lohta, tilliperunaa, paahdettuja kasviksia sekä sitruuna cremé fraichea (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 20.1.

  • Cajun chicken (D, G*, A)
  • Smoked salmon pasta (L, A)
  • Roasted vegetable patties (L, G*, A), Mango and chili mayonnaise (D, G*, A)
  • Roasted potatoes (Veg, D, L, G*)
  • Vegetable rice seasoned with lime (Veg, D, G*, A)
  • Carrot and celery bake (Veg, D, G*, A)
  • Cauliflower soup (L, G*, A)
  • Pineapple quark or fruit (L, G*)

Tuesday 21.1.

  • Creamy potato hash (L, G*, A)
  • Rendang- chicken and tofu curry (D, G*, A)
  • Tofu and noodle wok with mango and coconut (Veg, D, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, G*)
  • Roasted cauliflower and broccoli (Veg, G*)
  • Black salsify soup (Veg, G*)
  • Black currant and raspberry coulis (Veg, G*)

Wednesday 22.1.

  • Lasagna (L, A)
  • Minced salmon patties with creamy caper sauce (L, G*, A)
  • Antells´home made beetroot and kvinoa patties (D, G*, A), Herb and sour cream sauce (L, G*, A)
  • Boiled potatoes (Veg, D, G*, A)
  • Steamed carrots, broccoli and beans (Veg, D, L, G*, A)
  • Coconut, curry and potato soup (Veg, D, G*, A)
  • Chocolate mousse or fruit (Veg, D, G*)
  • Grilled salmon with dill potatoes, roasted vegetables and lemon cremé fraiche (L, G*, A)

Thursday 23.1.

  • Chicken with ginger and pineapple sauce (D, G*, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Broad bean and chick pea curry (Veg, D, L, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, D, L, G*)
  • Roasted carrots (Veg, D, L, G*, A)
  • Fennel and zucchini soup (L, G*, A)
  • Pancakes, jam and whipped cream or fruit (L, A)

Friday 24.1.

  • Chicken Lyon (L, G*, A)
  • Quorn Panang curry CONTAINS NUTS (D, G*, A)
  • Boiled rice (Veg, D, L, G*)
  • Beetroots with thyme (Veg, D, L, G*, A)
  • Coconut and corn soup (Veg, D, G*, A)
  • Quark with Marianne candy or fruit (L, G*)
  • Grilled salmon with dill potatoes, roasted vegetables and lemon cremé fraiche (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Jorma  Pesola

Jorma Pesola

Ravintolapäällikkö
020 770 2246

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta