Antell Kivitasku

  • Trukkikuja 3, 01360 Vantaa
  • 0407127190
  • [email]
  • Open Mon–Fri 7.30–14.30
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13.00
  • Breakfast Mon–Fri 7.30–9.00

Eat safely at Antell Kivitasku!

Our restaurant is equipped with Genano 450 Air Decontamination Technology that kills viruses (Covid 19) and bacteria. The equipment is approved by VTT (Finnish state-owned research institution).

Lunch – week 40

(3.-9.10.2022)

Keskiviikko 5.10.

  • Peshawatin lammascurry,persiljaperunoita/täysjyväriisiä (L, VL, G*)
  • Jambalaya( chorizo&broileri ),chilimajoneesia (M, L, G*, A)
  • Fenkoli-tomaattikeittoa (L, G*)

Torstai 6.10.

  • Jauhelihamureketta,sienikastiketta,juuresmuussia (L, VL, G*, A)
  • Bouillabaisse,smetanaa (L, G*, A)
  • Kasvisminestronekeittoa (L)

Perjantai 7.10.

  • Kinkku-ananas-aurajuustopizzaa,valkosipulimurskaa (L, A)
  • Kasviskorma,vihannesriisi,höyrytettyjä kasviksia (Veg, M, L, G*, A)
  • Maa-artisokkakeitto (M, L, G*),

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Irma  Remekselä

Irma Remekselä

Restaurant manager
040 712 7190

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback