Right now: We will open 31.7.

Antell Tammer Brands

  • Viinikankatu 36, 33800 Tampere
  • 020 770 2126
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8.00a.m.–1.00p.m.,  
  • Café Mon–Fri 8.00a.m.–1.00p.m.,  
  • Lunch Mon–Fri 10.30a.m.–1.00p.m.
  • Breakfast Mon–Fri 8.00a.m.–10.00p.m.

Greetings from the restaurant

Antell Tammer Brands offers lunches, breakfasts, cafeteria products and meeting catering. You will find the lunch menus here starting at 31.7. Stay tuned!

Takeaway

Grab a breakfast, some warm lunch or a fresh salad, an afternoon picnic baguette or treats for your party at home. We always prepare our take-away treats using the best, seasonal ingredients that are good for you, so that you can enjoy a varied diet even on busy days.

Lunch – week 20

(13.-19.5.2024)

Maanantai 13.5.

  • Bolognesekastiketta (A, G*, L, M)
  • Chili con soya - mausteista papupataa soijarouheella (A, G*, L, M, Veg)
  • Spagettia (A, L, M)
  • Lämmin kasvis (G*, L, M, Veg)
  • Mariannerahkaa (A, G*, L)

Tiistai 14.5.

  • Itte tehtyjä ahven-fenkolimurekepihvejä (A, G*, L)
  • Remouladea (A, G*, L)
  • Italialaisia kasvispyöryköitä (G*, L, M, Veg)
  • Lohkoperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Lämmin kasvis (G*, L, M, Veg)
  • Hedelmäsalaattia (G*, L, M, Veg)
  • Itte tehtyä suklaakastiketta (G*, L, M)

Keskiviikko 15.5.

  • Maissipaneroituja kananfileitä (G*, L, M)
  • Yrtti-kermaviilikastiketta (A, G*, L)
  • Artisokka-valkosipulipastaa (A, L)
  • Keitetty riisi (G*, L, M, Veg)
  • Lämmin kasvis (G*, L, M)
  • Appelsiinikiisseliä (G*, L, M, Veg)
  • ÖÖ Vanilja-kermavaahto POISTA (A, G*, L)

Torstai 16.5.

  • Rostockin lihapataa (A, G*, L)
  • Kasvissosekeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Keitetty riisi (G*, L, M, Veg)
  • Lämmin kasvis (G*, L, M, Veg)
  • Chili-suklaavanukasta (A, G*, L)

Perjantai 17.5.

  • Possunniskaa Alabaman tyyliin (A, G*, L, M)
  • Punajuuririsottoa (A, G*, L)
  • Lämmin kasvis (A, G*, L, M)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Satu  Seppälä

Satu Seppälä

Restaurant manager
020 770 2126

Give us Feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback