Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30,  
  • Café ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30
  • Breakfast ma–pe 7.30–9.30

See you at lunch in Stella Business Park!

Lunch – week 18

(28.4.-4.5.2025)

Keskiviikko 30.4.

  • Kampela meuniere - rapeaa kampelaa kaprisvoilla (A, L)
  • Kalkkunaa Napolin tapaan (A, G, L)
  • Sitruunaruoho-kermaviilikastike (A, G, L)
  • Lime-kasvisriisiä (A, G, L, M, Veg)
  • Kukkakaali-papulisäkettä (G, L, M, Veg)
  • Porkkana-omenakeittoa (A, G, L)
  • Itte tehtyjä punajuuri-kvinoapihvejä (A, G, L, M)
  • Vaniljavanukasta ja marjakastiketta (A, G, L)

Torstai 1.5.

Suljettu

Perjantai 2.5.

  • Chili-mangokanaa (G, L, M)
  • Itte tehtyjä lohimurekepihvejä (A, G, L)
  • Pekoni-perunamuusia (A, G, L)
  • Puutarhurin grillattuja kasviksia (G, L, M, Veg)
  • Basmatiriisiä (G, L, M, Veg)
  • Mulligatawny - intialaista kasviskeittoa (A, G, L)
  • Kasvispihvejä (A, G, L)
  • Mustikka-kardemummapiirakkaa (A, L, M)
  • Mantelivaahtoa (A, G, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback