Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Open ma–pe 7.30–14.30,  
  • Café ma–pe 7.30–14.30
  • Lunch ma–pe 10.45–13.30
  • Breakfast ma–pe 7.30–9.30

Olemme auki koko kesän! Tervetuloa lounaalle arkisin klo 10.45 - 13.30 myös heinäkuussa.

See you at lunch in Stella Business Park!

Lunch – week 28

(7.-13.7.2025)

Keskiviikko 9.7.

  • Itte tehtyjä jauhelihapihvejä (A, G, L, M)
  • Kermaista viherpippurikastiketta (A, G, L)
  • Uunijuureksia (G, L, M)
  • Kermaperunoita (A, G, L)
  • Täyteläistä mustajuurikeittoa (A, G, L)
  • Kasviskormaa (A, G, L)
  • Passionpannacotta ja mangosalaatti (A, G, L)

Torstai 10.7.

  • Smetanahärkää (A, G, L)
  • Maustepaahdettuja perunoita (G, L, M, Veg)
  • Paistettua maissia (G, L, M, Veg)
  • Perinteistä hernekeittoa (A, G, L, M)
  • Itte tehtyjä pähkinäisiä lehtikaalipihvejä (A, G, L, M, Veg)
  • Aiolia (A, G, L, M)
  • Itte tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua (A, L)

Perjantai 11.7.

  • Paistettuja muikkuja (A, L)
  • Tartarkastiketta (A, G, L)
  • Perunamuusia (A, G, L)
  • Sipuli-paprikapaistosta (G, L, M, Veg)
  • Kukkakaalikeittoa (A, G, L)
  • Sitruunarisottoa (A, G, VL)
  • Puolukkaherkkua (A, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Give us feedback