Antell Stella

  • Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo
  • 020 770 2145 (sali)
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30,  
  • Kahvila ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Ravintolan terveiset

Antell Stella tarjoaa maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta ja aamiaista sekä inspiroivia kokoustarjoiluja. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket.

puh. keittiö 020 770 2146 | ravintolapäällikkö 020 770 2090

Lounaan hinta 13,70 €

Aasia-teemaviikko

Tervetuloa nauttimaan Antellin aasialaisia reseptejä 10.-14.2. Katso tarkemmat päivät lounaslistalta.

Antellin take away on Vietävän hyvää

Antell Stellasta voit ostaa myös lounaan tai herkullisia vitriinituotteita mukaan. Kysy lisätietoja ravintolastasi.

Lounas – viikko 7

(10.-16.2.2025)

Torstai 13.2.

  • Antellin lasagnea (A, L)
  • Tempuraleivitettyä turskaa (A, L, M)
  • Limejogurttia (A, G*, L)
  • Lohkoperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Kukkakaalia (G*, L, M, Veg)
  • Perinteistä hernekeittoa (A, G*, L, M)
  • Portugalilaista kikherne-kasvispataa (G*, L, M, Veg)
  • Antellin pannukakkua (A, L)

Perjantai 14.2.

  • Itte tehtyjä porsaanleikkeitä (A, L)
  • Anjovis-kaprismaustevoita (A, G*, L)
  • Szechuan-kana-nuudeliwokkia (A, L, M)
  • Lohkoperunoita (G*, L, M, Veg)
  • Paahdettua porkkana-kesäkurpitsapaistosta (G*, L, M, Veg)
  • Kidneypapukeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Papu-kasvisratatouillea (A, G*, L, M, Veg)
  • Mango-piimävanukasta (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
020 770 2090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta