Antell Acqua

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna  11.00–13.30
  • Lounas  11.00–13.30

Ravintolan terveiset

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä.

Tervetuloa nauttimaan laadukasta lounasta!

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin toivotusti ainakin hampurilainen ja ruokaisa keitto. Ruoan kanssa voi halutessaan nauttia lasin viiniä tai vaikka olutta. Saatavilla luonnollisesti myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä!

Eläkeläisalennus - 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 %. lounaan hinnasta. Tervetuloa!

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2024)

Lounaaseen sisältyy lisäkesalaatti sekä erikoiskahvi tai jälkiruoka.

Torstai 25.4.

  • Rapea kana tostada; ananasta, marinoitua kaalia, salsaa ja chipotle ranskankermaa (L, A)
  • Bouillabaisse; tomaattinen kalakeitto katkaravuilla ja aiolia (M, G*, A)
  • Hot and sour kanakeitto (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen, tsatsikia, fetaa ja marinoitua punasipulia, ranskalaiset (L, A)
  • Babi ketjap porsaanlihawokkia ja munanuudelia (M, A)
  • Vuohenjuusto salaatti, paahdettua bataattia, melonia, aurinkokuivattua tomaattia, kurkkua, balsamicoa ja hunajaa (VL, G*, A)

Perjantai 26.4.

  • Rapea kana tostada; ananasta, marinoitua kaalia, salsaa ja chipotle ranskankermaa (L, A)
  • Bouillabaisse; tomaattinen kalakeitto katkaravuilla ja aiolia (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen, tsatsikia, fetaa ja punasipulia, ranskalaiset (L, A)
  • Falafel salaatti, feta-tsatsikia, taboulleh salaattia ja pitaleipää (L, A)
  • Lehtipihvi, maustevoita, varsiparsakaalia ja lohkoperunat (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Thursday 25.4.

  • Crispy chicken tostada with pineapple, marinated cabbage, salsa and chipotle creme fraiche (L, A)
  • Bouillabaisse; fish soup with tomato and shrimps & aioli (D, G*, A)
  • Hot and sour chicken soup (D, G*, A)
  • Beef burger with tzaziki, feta cheese and marinated red onion, fries (L, A)
  • Babi ketjap pork wok with egg noodles (D, A)
  • Goats cheese salad with roasted sweet potato, melon, sun dried tomato, cucumber, balsamico and honey (LL, G*, A)

Friday 26.4.

  • Crispy chicken tostada with pineapple, marinated cabbage, salsa and chipotle creme fraiche (L, A)
  • Bouillabaisse; fish soup with tomato and shrimps & aioli (D, G*, A)
  • Beef burger with tzaziki, feta cheese and red onion, fries (L, A)
  • Falafel salad with feta cheese tzaziki, taboulleh salad and pita bread (L, A)
  • Minute steak with seasoned butter, broccolini and potato wedges (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa  Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta