Antell Acqua

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna  11.00–13.30
  • Lounas  11.00–13.30

Ravintolan terveiset

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä.

Tervetuloa nauttimaan laadukasta lounasta!

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin toivotusti ainakin hampurilainen ja ruokaisa keitto. Ruoan kanssa voi halutessaan nauttia lasin viiniä tai vaikka olutta. Saatavilla luonnollisesti myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä!

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Lounaaseen sisältyy lisäkesalaatti sekä erikoiskahvi tai jälkiruoka.

Keskiviikko 28.2.

  • Vuohenjuustopannuleipä, currypaahdettua kukkakaalia, hummusta ja pestoa (VL, A)
  • Jauhelihakeitto (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen, bbq-majoneesia, suolakurkkua, savujuustoa ja tomaattia, ranskalaiset (L, A)
  • Grillattua lohta, paahdettua perunaa ja tillikastiketta (L, G*, A)
  • Itte tehdyt kvinoa-bataatti-härkispihvit, riisiä ja tzazikia (Veg, M, G*, A)
  • Kalkkunaa kormakastikeessa, basmatiriisiä ja kurkkuraitaa (L, G*, A)

Torstai 29.2.

  • Smörrebröd paahtopaistilla, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, sinappikastiketta ja kananmunaa (M, A)
  • Bouillabaisse; tomaattinen kalakeitto katkaravuilla (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen, coleslaw, ranchkastiketta, savujuusto, ranskalaiset (L, A), saatavilla ruissämpylällä
  • Parmesankuorrutettu kana, grilliperunat ja basilika-jogurttikastiketta (L, G*, A)
  • Sitruunarisottoa ja halloumia (L, G*, A)

Perjantai 1.3.

  • Smörrebröd paahtopaistilla, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, sinappikastiketta ja kananmunaa (L, A)
  • Bouillabaisse; tomaattinen kalakeitto katkaravuilla (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen, coleslaw, ranchkastiketta, savujuusto, ranskalaiset (L, A), saatavilla ruissämpylällä
  • Naudanposkea, perunamuusia, paahdettuja juureksia ja punaviinikastiketta (L, G*, A)
  • Rapeaa tofua, belugalinssejä, varsiparsakaalia ja romescokastiketta (Veg, M, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 28.2.

  • Flat bread with goat´s cheese, curry roasted cauliflower, hummus and pesto (LL, A)
  • Minced meat soup (D, G*, A)
  • Beef burger, bbq mayo, pickles, smoked cheese and tomato, fries (L, A)
  • Grilled salmon, roasted potato and dill dressing (L, G*, A)
  • Kvinoa sweet potato härkis patties, rice and tzaziki (Veg, D, G*, A)
  • Turkey korma with basmatirice and cucumber raita (L, G*, A)

Thursday 29.2.

  • Smörrebröd with roast beef, pickles, marinated red onion, mustard dressing and egg (D, A)
  • Bouillabaisse; fish soup with tomato and shrimps (D, G*, A)
  • Beef burger with coleslaw, ranch, smoked cheese, fries (L, A), available with rye bun
  • Parmesan crusted chicken, potatoes and basil yoghurt dressing (L, G*, A)
  • Lemon risotto with halloumi (L, G*, A)

Friday 1.3.

  • Smörrebröd with roast beef, pickles, marinated red onion, mustard dressing and egg (L, A)
  • Bouillabaisse; fish soup with tomato and shrimps (D, G*, A)
  • Beef burger with coleslaw, ranch, smoked cheese, fries (L, A), available with rye bun
  • Beef cheek, mashed potatoes, roasted vegetables and red wine sauce (L, G*, A)
  • Crispy tofu, beluga lentils, broccolini and romesco sauce (Veg, D, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa  Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta