Antell Acqua

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna  11.00–13.30
  • Lounas  11.00–13.30

Ravintolan terveiset

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Jokaiseen lounasvaihtoehtoon sisältyy lisäkesalaatti bufeesta, kahvi ja päivän jälkiruoka.

Tervetuloa nauttimaan laadukasta lounasta!

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin toivotusti ainakin hampurilainen ja ruokaisa keitto. Ruoan kanssa voi halutessaan nauttia lasin viiniä tai vaikka olutta. Saatavilla luonnollisesti myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä!

Eläkeläisalennus - 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 %. lounaan hinnasta. Tervetuloa!

Lounas – viikko 37

(9.-15.9.2024)

Lounaaseen sisältyy lisäkesalaatti buffetista sekä erikoiskahvi ja jälkiruoka.

Tiistai 10.9.

  • BBQ nyhtöpossu pehmeät tacot, pikkelöityä kurkkua ja fenkolia, pico de gallo salsaa ja lime-korianteri ranskankermaa (L, A)
  • Maapähkinäinen kanakeitto (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen mozzarellalla, aurinkokuivattua tomaattia ja pestoa, ranskalaiset (L, A), saatavilla myös ruissämpylällä
  • Parmesankuorrutettua kanaa, polentaa ja basilikakastiketta (L, A)
  • Lohikiusaus ja valkosipulisuolakurkkua (L, G*, A)

Keskiviikko 11.9.

  • Tacot papu-kasvistäytteellä, jalapenoa, salsaa ja ranskankermaa (L, G*, A)
  • Chorizokeittoa (M, G*, A)
  • Naudanlihahampurilainen, halloumijuustoa, tomaattia ja paprika-valkosipulimajoneesia, bataattiranskalaiset (L, A)
  • Teriyaki kanaa, jasmiiniriisiä ja kauden kasviksia (M, G*, A)
  • Uuniperunaa, skagentäytettä, vihersalaattia ja sinappikastiketta (L, G*, A)

Torstai 12.9.

  • Lohi ceviche pehmeät tacot, wasabi kastiketta ja korianteria (M, A)
  • Borssikeittoa ja smetanaa (L, G*, A)
  • Kanahampurilainen, vuohenjuustoa ja paholaisen hilloa, ranskalaiset (L, A)
  • Itte tehty feta-pinaattilasagne (Veg, M, G*, A)
  • Bulgogi naudanihakastike, paahdettuja kasviksia basmatiriisiä (L, G*, A)

Perjantai 13.9.

  • Lohi ceviche tacot, wasabikastike, retiisiä ja korianteria (L, A)
  • Borssikeittoa ja smetanaa (L, G*, A)
  • Kanahampurilainen, vuohenjuustoa ja paholaisen hilloa, ranskalaiset (L, A)
  • Lehtikaalia, salaattia, kvinoaa, marinoitua punasipulia, viinirypäleitä, granaattiomenaa ja sitruuna-basilika vinaigrette (L, G*, A), Fetalla tai sitruuna-timjami kanalla
  • Peruna gnochheja tomaattikastikkeessa, basilikaa ja bufala mozzarella (Veg, M, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Tuesday 10.9.

  • BBQ pulled pork soft taco, pickled cucumber and fennel, pico de gallo salsa and lime coriander creme fraiche (L, A)
  • Chicken soup with peanuts (D, G*, A)
  • Beef Burger with mozzarella, sun dried tomato and pesto, fries (L, A), also available with rye bun
  • Chicken with parmesan crusting, polenta and basil dressing (L, A)
  • Salmon potato casserole and garlic pickle (L, G*, A)

Wednesday 11.9.

  • Tacos with bean veggie filling, jalapeno, salsa and creme fraiche (L, G*, A)
  • Chorizo soup (D, G*, A)
  • Beef burger with halloumi, tomato and bell pepper and garlic mayonnaise, sweet potato fries (L, A)
  • Teriayki chicken, jasmin rice and seasonal vegetables (D, G*, A)
  • Oven baked potato, skagen filling, salad and mustard dressing (L, G*, A)

Thursday 12.9.

  • Salmon ceviche soft tacos, wasabi dressing and coriander (D, A)
  • Borscht soup and sour cream (L, G*, A)
  • Chicken Burger, goat´s cheese and devil´s jam, fries (L, A)
  • Feta spinach lasagna (Veg, D, G*, A)
  • Bulgogi beef, roasted vegetables and basmati rice (L, G*, A)

Friday 13.9.

  • Salmon ceviche tacos, wasabi dressing, radish and coriander (L, A)
  • Borscht soup and sour cream (L, G*, A)
  • Chicken Burger, goat´s cheese and devil´s jam, fries (L, A)
  • Borecole, salad, quinoa, marinated red onion, grapes, pomegranate and lemon-basil vinaigrette (L, G*, A), Feta or lemon thyme chicken
  • Potato gnocchi with tomato sauce, basil and bmozzarella (Veg, D, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa  Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta