Antell Acqua

  • Tammasaarenkatu 1-5, 00180 Helsinki
  • 020 770 2251
  • [email]
  • Avoinna  11.00–13.30
  • Lounas  11.00–13.30

Ravintolan terveiset

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä.

Tervetuloa nauttimaan laadukasta lounasta!

Lounas tarjoillaan lautasannoksina. Tarjoamme herkullista ja kaunista ruokaa mukavan rennolla fiiliksellä. Listalta löytyy päivittäin toivotusti ainakin hampurilainen ja ruokaisa keitto. Ruoan kanssa voi halutessaan nauttia lasin viiniä tai vaikka olutta. Saatavilla luonnollisesti myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä!

Eläkeläisalennus - 10 %

Antellin eläkeläisalennus on - 10 %. lounaan hinnasta. Tervetuloa!

Lounas – viikko 25

(17.-23.6.2024)

Lounaaseen sisältyy lisäkesalaatti sekä erikoiskahvi tai jälkiruoka.

Maanantai 17.6.

  • Rapea kana soft tacot; ananasta, marinoitua kaalia, salsaa ja chipotle ranskankermaa (L, A)
  • Chorizokeitto (M, G*, A)
  • Smash naudanlihahampurilainen mozzarellalla, aurinkokuivattua tomaattia ja pestoa (L, A), ranskalaiset tai bataattiranskalaiset
  • Salaattia, lehtikaalia, kvinoaa, kananmunaa, hummusta, tomaattia, avokadoa, marinoitua punasipulia ja yrtti-kauragurttia (L, G*, A), rapeaa tofua tai yrtti-valkosipuli kalkkunaa
  • Kirjolohikiusaus ja suolakurkkua (L, G*, A)

Tiistai 18.6.

  • BBQ nyhtöpossu tacot, pikkelöityä kurkkua ja fenkolia, pico de gallo salsaa ja lime-korianteri ranskankermaa (L, A)
  • Määpähkinäinen kanakeitto (M, G*, A)
  • Smash naudanlihahampurilainen paahdettua valkosipulimajoneesia, ranskalaiset (L, A)
  • Salaattia, lehtikaalia, kvinoaa, kananmunaa, hummusta, tomaattia, avokadoa, marinoitua punasipulia ja yrtti-kauragurttia (M, G*, A), rapeaa tofua tai yrtti-valkosipuli kalkkunaa
  • Grillattua lohta, varhaisperunaa, kauden kasviksia ja tilli-kermaviilikastike (L, G*, A)

Keskiviikko 19.6.

  • Tacot papu-kasvistäytteellä, jalapenoa, salsaa ja ranskankermaa (L, G*, A)
  • Kermainen lohikeitto ja saaristolaisleipää (L, A)
  • Smash naudanlihahampurilainen, paahdettua valkosipulimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia ja paahdettua sipulia, ranskalaiset (L, A)
  • Halloumi salaatti, melonia, kurkkua, tomaattia ja mansikka-sitruunavinaigretteä (L, G*, A)
  • Teriyakikanaa, riisiä ja kauden kasviksia (L, G*, A)

Torstai 20.6.

  • Lohi ceviche tacot, wasabi kastiketta, retiisiä ja korianteria (M, A)
  • Kermainen lohikeitto ja saaristolaisleipää (L, A)
  • Kanahampurilainen, vuohenjuustoa ja paholaisen hilloa, ranskalaiset (L, A)
  • Salaattia, paahdettua bataattia, kurkkua, marinoitua punasipulia ja basilika-sitruuna vinegrette (M, G*, A), maissipaneroitua kanaa tai yrtti-valkosipulimarinoitua härkistä
  • Lehtipihvi, maustevoita, paahdettuja kasviksia ja varhaisperunaa (L, G*, A)

Perjantai 21.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 17.6.

  • Crispy chicken sotf tacos with pineapple, marinated cabbage, salsa and chipotle creme fraiche (L, A)
  • Chorizo soup (D, G*, A)
  • Smash beef Burger with mozzarella, sun dried tomato and pesto (L, A), fries or sweet potato fries
  • Salad, borecole, quinoa, egg, hummus, tomato, avocado, marinated red onion and herb oatgurt (L, G*, A), crispy tofu or herb garlic turkey
  • Potato and salmon casserole and pickle (L, G*, A)

Tuesday 18.6.

  • BBQ pulled pork taco, pickled cucumber and fennel, pico de gallo salsa and lime coriander creme fraiche (L, A)
  • Chicken soup with peanuts (D, G*, A)
  • Smash beef Burger with roasted garlic mayonnaise, fries (L, A)
  • Salad, borecole, quinoa, egg, hummus, tomato, avocado, marinated red onion and herb oatgurt (D, G*, A), crispy tofu or herb garlic turkey
  • Grilled salmon, early potatoes, seasonal vegetables and dill sour creme dressing (L, G*, A)

Wednesday 19.6.

  • Tacos with bean veggie filling, jalapeno, salsa and creme fraiche (L, G*, A)
  • Creamy salmon soup and malted bread (L, A)
  • Smash beef burger with roasted garlic mayonnaise, pickles, tomato and roasted onion, fries (L, A)
  • Halloumi salad, melon, cucumber, tomato and strawberry lemon vinaigrette (L, G*, A)
  • Teriyaki chicken, rice and seasonal vegetables (L, G*, A)

Thursday 20.6.

  • Salmon ceviche tacos, wasabi dressing, radish and coriander (D, A)
  • Creamy salmon soup and malted bread (L, A)
  • Chicken Burger, goat´s cheese and devil´s jam, fries (L, A)
  • Salad, roasted sweet potato, cucumber, marinated red onion and basil lemon vinegar (D, G*, A), corn chicken or herb garlic marinated fava bean
  • Minute steak with seasoned butter, vegetables and early potato (L, G*, A)

Friday 21.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Elisa  Huuskonen

Elisa Huuskonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2251

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta