Ota yhteyttä

Vaihde

020 770 2000
arkisin 8.30-15.30
info(at)antell.fi

Ostoreskontra

020 770 2004
020 770 2005
ostoreskontra(at)antell.fi

Laskutus

020 770 2010
laskutus(at)antell.fi

Asiakkuudet

Sami Syrjälä

Asiakkuuspäällikkö
+358 20 770 2063

Arvostan erityisesti maukasta kasvisruokaa!

Tiina Nieminen

Liiketoimintajohtaja
+358 20 770 2073

Parhaat makumuistoni liittyvät aurinkoiseen Aasiaan, joten valitsen lounasherkkujen joukosta aina curryn – merellisen tai kotkottavan.

Merja Elfvengrén

Aluepäällikkö, team lead, Tampereen ja Turun seutu, Länsi-Suomi
+358 20 770 2068

Paras mökkiherkkuni on itte ongitusta hauesta tehdyt ja avotulella paistetut haukimurekepihvit.

Marja-Liisa Vikholm

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 20 770 2116

Uunituoretta perunarieskaa ja nokare voita, kunkku juttu!

Päivi Pitkänen

Aluepäällikkö, team lead, Keski- ja Itä-Suomi
+358 20 770 2066

Lempiruokiani ovat kaikki kalaruoat - erityisesti paistetut muikut.

Anni Koskinen

Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
+358 20 770 2064

Suomen luonto tarjoaa lautaselle upeat makuyhdistelmät.

Henna Åman

Aluepäällikkö, Oulun seutu ja Pohjois-Suomi
+358 20 770 2062

Chef rôtisseurina arvostan laadukkaista aineksista valmistettua ruokaa.

Krista Wirilander

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 20 770 2093

Tuore marja kruunaa niin makeat kuin suolaiset annokset.

Tiina Kähkönen

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 020 770 2114

Aamu ei lähde käyntiin ilman kaurapuuroa!

Liiketoiminnan tuki

Tomi Lantto

Toimitusjohtaja
+358 20 770 2070

Onko parempaa, kuin itte tehdyt, pitsireunaiset pinaattilätyt?

Karoliina Hannula

Johdon assistentti
+358 20 770 2072

Oma marja mansikka, maistuu myös mustikka!

Minna Kallio-Valkama

Henkilöstö ja työhyvinvointijohtaja
+358 20 770 2017

Suklaasta en kieltäydy koskaan!

Marika Heikkala

Talous- ja tukipalvelujohtaja
+358 20 770 2018

Ruokapöydän lämpimät kasvikset ilahduttavat minua.

Ari Huilaja

Järjestelmäkehityspäällikkö
+358 20 770 2021

Puikulaperunoista palak paneeriin, rönttösistä ranskalaisiin viineihin; ruoan rajattomat mahdollisuudet kiehtovat!

Vili Lappalainen

Talouspäällikkö
+358 20 770 2013

Itte tehty ruoka miehen tiellä pitää!

Kaisa Puolitaival

Laskenta- ja kehityspäällikkö
+358 20 770 2051

Rakastan raikkaita salaatteja!

Mari Kähkönen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358 20 770 2076

Olen suomalaisen järvikalan ystävä.

Meivi Pietarinen

Tuotekehitys- ja ostopäällikkö
+358 20 770 2074

Suomalaiset aidot maut saavat veden kielelle: uudet perunat, ruisleipä ja voissa paistettu ahvenfile!

Heidi Huima

Ravintoloiden assistentti
+358 20 770 2069

Metsästä itte poimittujen mustikoiden makua ei voita mikään.

Österreichisches Konsulat

Antellin pääkonttorin tiloissa Oulussa sijaitsee myös Itävallan konsulaatti.

Annukka Lantto
kunniakonsuli / Honorarkonsul
Poratie 5, 90140 Oulu
tel. +358 20 770 2312
annukka.lantto(at)antell.fi

Antell-Ravintolat Oy

Y-tunnus: 0356376-5
Poratie 5,
90140 Oulu

Sähköinen verkkolaskutus:
BAWCFI22 / 003703563765

Paperilaskuosoite:
PL 1021
00026 Basware

Antell-Kahvilat Oy

Y-tunnus: 2583053-7
Poratie 5,
90140 Oulu

Sähköinen verkkolaskutus:
BAWCFI22/003725830537

Paperilaskuosoite:
PL 1021
00026 Basware

Katri Antell Oy

Y-tunnus: 0187176-4
Poratie 5,
90140 Oulu

Sähköinen verkkolaskutus:
BAWCFI22 / 003701871764

Paperilaskuosoite:
PL 1021
00026 Basware

Oulu, pääkonttori
Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000

Helsingin aluetoimisto
Lemuntie 3-5 B,
00510 Helsinki

Jyväskylän aluetoimisto
Ylistönmäentie 26,
40500 Jyväskylä

Tampereen aluetoimisto
Vehmaistenkatu 5,
33730 Tampere