Ota yhteyttä

Vaihde

020 770 2000
arkisin 8.30-15.30
info(at)antell.fi

Ostoreskontra

020 770 2004
020 770 2005
ostoreskontra(at)antell.fi

Laskutus

020 770 2010
laskutus(at)antell.fi

Asiakkuudet

Sami Syrjälä

Myyntipäällikkö, team lead
+358 20 770 2063

Arvostan erityisesti maukasta kasvisruokaa!

Janette Havia

Myyntipäällikkö
+358 20 770 2067

Ehdottomat suosikkini ovat italialaisen keittiön pasta meren elävistä sekä vietnamilaisesta keittiöstä pho-keitto. Muuta en tarvitse, no ehkä vähän kaalikääryleitä.

Tiina Nieminen

Liiketoimintajohtaja
+358 20 770 2073

Parhaat makumuistoni liittyvät aurinkoiseen Aasiaan, joten valitsen lounasherkkujen joukosta aina curryn – merellisen tai kotkottavan.

Merja Elfvengrén

Aluepäällikkö, team lead, Tampereen ja Turun seutu, Länsi-Suomi
+358 20 770 2068

Paras mökkiherkkuni on itte ongitusta hauesta tehdyt ja avotulella paistetut haukimurekepihvit.

Marja-Liisa Vikholm

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 20 770 2116

Uunituoretta perunarieskaa ja nokare voita, kunkku juttu!

Päivi Pitkänen

Aluepäällikkö, team lead, Keski- ja Itä-Suomi
+358 20 770 2066

Lempiruokiani ovat kaikki kalaruoat - erityisesti paistetut muikut.

Anni Koskinen

Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
+358 20 770 2064

Suomen luonto tarjoaa lautaselle upeat makuyhdistelmät.

Henna Åman

Aluepäällikkö, Oulun seutu ja Pohjois-Suomi
+358 20 770 2062

Chef rôtisseurina arvostan laadukkaista aineksista valmistettua ruokaa.

Krista Wirilander

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 20 770 2093

Tuore marja kruunaa niin makeat kuin suolaiset annokset.

Tiina Kähkönen

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 020 770 2114

Aamu ei lähde käyntiin ilman kaurapuuroa!

Liiketoiminnan tuki

Tomi Lantto

Toimitusjohtaja
+358 20 770 2070

Onko parempaa, kuin itte tehdyt, pitsireunaiset pinaattilätyt?

Karoliina Hannula

Johdon assistentti
+358 20 770 2072

Oma marja mansikka, maistuu myös mustikka!

Minna Kallio-Valkama

Henkilöstö- ja työhyvinvointijohtaja
+358 20 770 2017

Suklaasta en kieltäydy koskaan!

Marjo Karppinen

va. Talous- ja tukipalvelujohtaja
+358 40 731 4811

Ari Huilaja

Järjestelmäkehityspäällikkö
+358 20 770 2021

Puikulaperunoista palak paneeriin, rönttösistä ranskalaisiin viineihin; ruoan rajattomat mahdollisuudet kiehtovat!

Vili Lappalainen

Talouspäällikkö
+358 20 770 2013

Itte tehty ruoka miehen tiellä pitää!

Kaisa Puolitaival

Laskenta- ja kehityspäällikkö
+358 20 770 2051

Rakastan raikkaita salaatteja!

Mari Kähkönen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358 20 770 2076

Olen suomalaisen järvikalan ystävä.

Meivi Pietarinen

Tuotekehitys- ja ostopäällikkö
+358 20 770 2074

Suomalaiset aidot maut saavat veden kielelle: uudet perunat, ruisleipä ja voissa paistettu ahvenfile!

Heidi Huima

Ravintoloiden assistentti
+358 20 770 2069

Metsästä itte poimittujen mustikoiden makua ei voita mikään.

Österreichisches Konsulat

Antellin pääkonttorin tiloissa Oulussa sijaitsee myös Itävallan konsulaatti.

Annukka Lantto
kunniakonsuli / Honorarkonsul
Poratie 5, 90140 Oulu
tel. +358 20 770 2312
annukka.lantto(at)antell.fi

Antell-Ravintolat Oy

Y-tunnus: 0356376-5
Poratie 5,
90140 Oulu

Sähköinen verkkolaskutus:
BAWCFI22 / 003703563765

Paperilaskuosoite:
PL 1021
00026 Basware

Antell-Kahvilat Oy

Y-tunnus: 2583053-7
Poratie 5,
90140 Oulu

Sähköinen verkkolaskutus:
BAWCFI22/003725830537

Paperilaskuosoite:
PL 1021
00026 Basware

Katri Antell Oy

Y-tunnus: 0187176-4
Poratie 5,
90140 Oulu

Sähköinen verkkolaskutus:
BAWCFI22 / 003701871764

Paperilaskuosoite:
PL 1021
00026 Basware

Oulu, pääkonttori
Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000

Pääkaupunkiseudun aluetoimisto
Jaakonkatu 2,
01620 Vantaa

Jyväskylän aluetoimisto
Yrjönkatu 42,
40100 Jyväskylä

Tampereen aluetoimisto
Vehmaistenkatu 5,
33730 Tampere