Ota yhteyttä

Vaihde

020 770 2000
arkisin 8.30-15.30
info(at)antell.fi

Ostoreskontra

020 770 2004
020 770 2005
Tarkemmat ravintolakohtaiset laskutustiedot voit pyytää sähköpostitse osoitteesta ostoreskontra(at)antell.fi

Laskutus

020 770 2010
laskutus(at)antell.fi

Asiakkuudet

Sami Syrjälä

Myyntipäällikkö, team lead
+358 20 770 2063

Arvostan erityisesti maukasta kasvisruokaa!

Janette Havia

Myyntipäällikkö
+358 20 770 2067

Ehdottomat suosikkini ovat italialaisen keittiön pasta meren elävistä sekä vietnamilaisesta keittiöstä pho-keitto. Muuta en tarvitse, no ehkä vähän kaalikääryleitä.

Merja Elfvengrén

Aluejohtaja
+358 20 770 2068

Paras mökkiherkkuni on itte ongitusta hauesta tehdyt ja avotulella paistetut haukimurekepihvit.

Päivi Pitkänen

Aluejohtaja
+358 20 770 2066

Lempiruokiani ovat kaikki kalaruoat - erityisesti paistetut muikut.

Marja-Liisa Vikholm

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja Turun seutu
+358 20 770 2116

Uunituoretta perunarieskaa ja nokare voita, kunkku juttu!

Anni Koskinen

Aluepäällikkö, Etelä- ja Kaakkois-Suomi
+358 20 770 2064

Suomen luonto tarjoaa lautaselle upeat makuyhdistelmät.

Henna Åman

Aluepäällikkö, Pohjois-Suomi, Oulun ja Vaasan seutu
+358 20 770 2062

Chef rôtisseurina arvostan laadukkaista aineksista valmistettua ruokaa.

Krista Wirilander

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 20 770 2093

Tuore marja kruunaa niin makeat kuin suolaiset annokset.

Tiina Kähkönen

Aluepäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
+358 020 770 2114

Aamu ei lähde käyntiin ilman kaurapuuroa!

Liiketoiminnan tuki

Tomi Lantto

Toimitusjohtaja
+358 20 770 2070

Onko parempaa, kuin itte tehdyt, pitsireunaiset pinaattilätyt?

Varpu Salovaara

Assistentti
+35820 770 2081

Monipuolinen ja maukas lounas kruunaa työpäivän.

Minna Kallio-Valkama

Henkilöstö- ja työhyvinvointijohtaja
+358 20 770 2017

Suklaasta en kieltäydy koskaan!

Vili Lappalainen

Va. talousjohtaja
+358 20 770 2013

Itte tehty ruoka miehen tiellä pitää!

Mari Kähkönen

Kaupallinen johtaja
+358 20 770 2076

Olen suomalaisen järvikalan ystävä.

Meivi Pietarinen

Tuotekehitys- ja ostopäällikkö
+358 20 770 2074

Suomalaiset aidot maut saavat veden kielelle: uudet perunat, ruisleipä ja voissa paistettu ahvenfile!

Heidi Huima

Ravintoloiden assistentti
+358 20 770 2069

Metsästä itte poimittujen mustikoiden makua ei voita mikään.


Österreichisches Konsulat

Antellin pääkonttorin tiloissa Oulussa sijaitsee myös Itävallan konsulaatti.

Annukka Lantto
kunniakonsuli / Honorarkonsul
Poratie 5, 90140 Oulu
tel. +358 20 770 2312
annukka.lantto(at)antell.fi

Oulu, pääkonttori
Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000

Pääkaupunkiseudun aluetoimisto
Jaakonkatu 2,
01620 Vantaa

Jyväskylän aluetoimisto
Yrjönkatu 42,
40100 Jyväskylä

Tampereen aluetoimisto
Vehmaistenkatu 5,
33730 Tampere