Osta mukaan

Takeaway-ruokaa Antellin ravintoloista

Antellin lounasravintoloista voit ostaa ruokaa mukaan arkeasi helpottamaan. Meiltä saat herkullisen vaihtoehdon niin etätyöläisen lounastauolle kuin koko perheen päivälliseksi.  Vaihtoehdot vaihtelevat ravintolan lounaslistan ja ravintolan muun tarjonnan mukaan. Nappaa samalla mukaasi iltapäivän eväspatonki, kahvipöydän makeat leivonnaiset tai terveelliset välipalat!

Tutustu lähimmän ravintolasi Vietävän hyvää -tarjontaan ja tule ostoksille!

Etsi lähin ravintola

Juhlatarjoilut helposti Antellilta

Voit tilata meiltä suussa sulavat juhlaherkut leivonnaisista ja pikkusuolaisista laajempiinkin menukokonaisuuksiin. Ammattitaitoiset tekijämme loihtivat toiveittesi mukaiset tarjoilut kaikkiin elämäsi juhliin ja tilaisuuksiin.

Kun haluat helpotusta juhlahumun keskelle, ota yhteyttä ja tilaa tarjottavasi Antellilta. Näin voit itse keskittyä rauhassa olennaiseen.

Lähetä tarjouspyyntö

Päivän jokaiseen nälkään

Aamupala

Kaikista ravintoloistamme löydät maukkaita aamiaistuotteita ostettavaksi mukaan. Vaikka kiire yllättäisikin, älä skippaa yhtä päivän tärkeimmistä aterioista!

Lounas

Jos et tänään ehdi istahtaa alas, nappaa meiltä mukaasi lämmin lounas tai raikas salaatti.

Välipala

Meiltä saat näppärät ja terveelliset välipalat mukaasi. Säännöllinen ateriarytmi, johon myös välipalat kuuluvat, auttaa pitämään vireystilan korkealla ja työtehon hyvänä koko päivän!

Ruokaa kotiin koko perheelle

Rauhoita arki-illan kiire ja osta valmista ruokaa illaksi kotiin!

Juhlat

Tilaa ihanat tarjottavat Antellilta. Sinä saat helpotusta juhlavalmisteluihin ja voit keskittyä olennaiseen, perheen ja ystävien seurasta nauttimiseen.

Lähetä tarjouspyyntö