Vantaa

Lounas Vantaalla

Tule nauttimaan herkullinen Antellin lounas Vantaalla. Lounasravintoloistamme saat arkipäivisin runsaan ja ravitsevan buffet-lounaan liha- ja kasvisvaihtoehdoilla sekä monipuolisen salaatin ja tuoreet leivät.

Valmistamme maukasta ja itte tehtyä lounasruokaa kotimaisia raaka-aineita suosien. Antellin lounas syntyy laadukkaista ainesosista, jotka auttavat jaksamaan. Viihtyisissä ravintoloissamme on ilo lounastaa useamminkin kerran viikossa.

Vantaan lounasravintolat

Kaikki seitsemän Vantaan lounasravintolaamme löytyvät läheltä Kehä III:sta. Lounaan lisäksi voit tulla meille myös kahvittelemaan, ja useissa ravintoloissa on tarjolla myös buffet-aamiainen.

Jos olet lähellä Petikkoa, Vantaankoskea tai Martinlaaksoa, valitse Antell Martintalo tai Antell Kehämylly. Tikkurilassa kannattaa lounastaa upouudessa Antell Jokiniemessä, Antell Neilikassa tai Antell Värituvassa. Nelostien varrella lounasta tarjoilevat Antell Cafe 75 ja Antell Kivitasku. Vantaan uusin lounasravintolamme Antell Jokiniemi on kaikille avoin lounaspaikka STUK:in kiinteistössä.

Siirry sivulla alaspäin löytääksesi Vantaan lounasravintolat kartalta.

Lounaan lisäksi kahvit, leivät ja herkut

Tiesitkö, että monessa Antellin ravintolassa on arkisin tarjottavan lounaan lisäksi kattavat kahvilapalvelut. Nauti kahvit sopivasti työpäivän lomassa tai osta halutessasi kahvi mukaan. Kurkista kartalta, missä Vantaalla on työpaikkaasi tai kotiasi lähinnä oleva ravintolamme.

Lähes kaikista Antellin Vantaan ravintoloista on mahdollista ostaa tilaustuotteita, kuten juhlatarjoiluja ja -leivonnaisia. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisilla herkuilla voisimme kruunata juhlasi.

Take-away lounas Vantaalla

Antellin lounasravintoloista voit ostaa myös ruokaa mukaasi arkeasi helpottamaan. Meiltä saat herkullisen vaihtoehdon niin etätyöläisen lounastauolle kuin koko perheen päivälliseksi. Annosvaihtoehdot näet aina ravintolan lounaslistalta. Nappaa samalla mukaasi iltapäivän eväspatonki, kahvipöydän makeat leivonnaiset tai terveelliset välipalat!

Lounas ja kokoustilat Vantaalla

Etsitkö kokoustilaa tai koulutustilaa? Kysy Antellilta myös tiloja yrityksen kokouksille ja koulutuksille Vantaalla. Meiltä löydät sekä rauhalliset neuvottelutilat että tekniset auditoriot, joissa on uusin tekniikka ja oheispalvelut. Tilaa samalla inspiroivat tarjoilut kokouksiin ja koulutuksiin;  aamubrunsseista lounastarjoiluihin.