Tule meille töihin

Julkaisemme avoimet työpaikkailmoituksemme tällä sivulla. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, jos sinua kiinnostavaa tehtävää ei juuri nyt löytynyt henkilöstöravintoloissamme avoimena olevista tehtävistä.

Tervetuloa Antellille!

Olitpa uusi tulokas alalla tai jo pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen, toivotamme sinut tervetulleeksi antellilaisten porukkaan. Meillä saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, avuksesi nykyaikaiset työkalut ja toimintakentäksesi kiinnostavan toimialan.

Antellilla palkitaan henkilöstöä monin eri tavoin. Oikeudenmukaisen palkan lisäksi meillä on koko henkilöstöä koskeva kannustinjärjestelmä. Kannustamme työntekijöitämme myös kehittämään Antellin erinomaista työyhteisöä. Maksamme työntekijöillemme rekrytointipalkkion, mikäli he suosittelevat joukkoomme uusia, ammattitaitoisia antellilaisia.

Huolehdimme henkilöstön työhyvinvoinnista. Tarjoamme kaikille lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Ravintoloiden ja kahviloiden henkilöstö on oikeutettu työkenkätukeen.

Koska maku on yksi tärkeimmistä arvoistamme, tuemme luonnollisesti henkilöstömme työpaikkaruokailua ja kahvihetkeä. Tämän lisäksi annamme muistakin tuotteista henkilöstölle alennusta.

Tiimien yhteishenkeä edesautamme tukemalla henkilöstön virkistyspäivän viettoa. Annamme antellilaisille vuosittain ammattitaitoon liittyviä tunnustuksia. Muistamme myös henkilöstöä erilaisina merkkipäivinä.

Ota some-kanavamme seurantaan!