Tule meille töihin

Monien mahdollisuuksien Antell

Antell tekee aidosti hyvää! Tarjoamme herkullisia makunautintoja noin 60:ssä lounas- ja henkilöstöravintolassa ympäri Suomen. Arjen iloisten lounashetkien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ihania makuja ja elämyksiä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Antellilla on ainoana Suomessa Joutsenmerkittyjä henkilöstöravintoloita. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.

Olitpa uusi alalla tai jo pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen, toivotamme sinut tervetulleeksi antellilaisten porukkaan. Monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi saat tueksesi lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön sekä tietysti mukavat asiakkaat. Innostumme teknologioista, jotka auttavat arjessamme, joten saat ammattitaitosi rinnalle myös nykyaikaiset työkalut. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen päivätyön herkullisia makunautintoja hakevien asiakkaiden parissa
  • osaamisen ja tehtävänmukaisen palkan, palkitsemme myös onnistumisista
  • liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontaedun
  •  lakisääteistä laajemman työterveyshuollon 24/7
  • työvaatteet ja työkenkätuen
  • mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin

Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa, ja siksi tuemme myös henkilöstömme lounasta ja aamiaista.  Tapaamme välillä yhteisillä virkistyspäivillä ja muistamme erilaisina merkkipäivinä ja juhlistamme pitkiä työuria. Erinomainen työyhteisö ja henkilöstömme tyytyväisyys on meille sydämen asia. Meillä työsuhteet ovat pääasiassa toistaiseksi voimassaolevia ja kokoaikaisia, mutta huomioimme myös työntekijöiden toiveet osa-aikaisuudesta.

Julkaisemme avoimet työpaikkailmoituksemme tällä sivulla. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, jos sinua kiinnostavaa tehtävää ei juuri nyt löytynyt henkilöstöravintoloissamme avoimena olevista tehtävistä.