Tule meille töihin

Meitä antellilaisia on jo yli 500 ympäri Suomen. Työskentelemme noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa. Meille hyvä maku on kaikki kaikessa – niin asiakkaan lautasella kuin toimintakulttuurissamme.

Meille kaikille yhteistä on ratkaisukeskeisyys, innostuneisuus ja toisten arvostaminen. Antellilla vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta. Meillä saat mahdollisuuden käyttää omaa ammattitaitoasi itsenäisesti ja laajasti.

Antellilaiset kertovat

“Olen työskennellyt Antellilla vuodesta 2000 lähtien yrityksen ostoreskontrassa”, kertoo Monica.

“Jo pienenä tyttönä leikin useasti toimistoleikkejä ja lasku- ja kirjoituskone sen kun sauhusivat, kun työstin tärkeitä lappuja. Taidan siis olla lapsuuteni haaveammatissa!”

“Tuoreena tradenomina olin vielä hoitovapaalla, kun ryhdyin miettimään tulevaisuuden työkuvioita. Kuulin, että Antellilla oli ostoreskontran hoitajan paikka avoinna, ja päätin ottaa yhteyttä. Oli ihan uskomattoman hieno tunne, kun silloinen esimieheni soitti kertoakseen, että hänellä olisi tarjota minulle vakituinen työ Antellilla.
Arvostan sitä, että Antellille on aina kiva tulla ja täällä on hyvä olla. Työympäristömme on minusta oikein viihtyisä ja on ihana olla töissä perheyrityksessä, jossa arvot ovat kohdallaan.”

Antellilla työntekijöiden vaihtuvuus on pientä. Meillä paitsi viihdytään, myös edetään uralla. Monet antellilaisista ovat tulleet taloon alun perin muuhun tehtävään ja osaamisen karttuessa vaihtaneet yhä haastavampiin rooleihin yrityksemme sisällä.

Ravintolapäällikön työn parasta antia ovat upeat työkaverit ja hyvän ruoan valmistaminen asiakkaillemme. Tykkään kovasti myös erilaisten tilaisuuksien ja kokoustarjoilujen järjestämisestä.

Taina, ravintolapäällikkö

Tervetuloa Antell-perheeseen!

Olitpa uusi tulokas alalla tai jo pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen, toivotamme sinut tervetulleeksi Antell-perheeseen. Meillä saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, avuksesi nykyaikaiset työkalut sekä puitteet ja toimintakentäksesi kiinnostavan toimialan.

Vieraile myös Antellin LinkedIn-sivulla.