Tule meille töihin

Meitä antellilaisia on jo yli 500 ympäri Suomen. Työskentelemme noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa. Meille hyvä maku on kaikki kaikessa – niin asiakkaan lautasella kuin toimintakulttuurissamme. Meille kaikille yhteistä on ratkaisukeskeisyys, innostuneisuus ja toisten arvostaminen.

Tervetuloa Antell-perheeseen!

Olitpa uusi tulokas alalla tai jo pitkän työkokemuksen omaava ammattilainen, toivotamme sinut tervetulleeksi Antell-perheeseen. Meillä saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, avuksesi nykyaikaiset työkalut ja toimintakentäksesi kiinnostavan toimialan.

Antellilla palkitaan henkilöstöä monin eri tavoin. Oikeudenmukaisen palkan lisäksi meillä on koko henkilöstöä koskeva kannustinjärjestelmä.

Huolehdimme henkilöstön työhyvinvoinnista. Tarjoamme kaikille lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Ravintoloiden ja kahviloiden henkilöstö on oikeutettu työkenkätukeen. Voit saada liikunta/kulttuurietua tai työmatkaetua valintasi mukaan.

Koska maku on meille arvo, tuemme luonnollisesti henkilöstömme työpaikkaruokailua ja kahvihetkeä. Tämän lisäksi annamme muistakin tuotteista henkilöstölle alennusta.

Tiimien yhteishenkeä edesautamme tukemalla henkilöstön virkistyspäivän viettoa. Annamme antellilaisille vuosittain ammattitaitoon liittyviä tunnustuksia. Muistamme myös henkilöstöä erilaisina merkkipäivinä.

Vieraile myös Antellin LinkedIn-sivulla.

Ravintolapäällikön työn parasta antia ovat upeat työkaverit ja hyvän ruoan valmistaminen asiakkaillemme. Tykkään kovasti myös erilaisten tilaisuuksien ja kokoustarjoilujen järjestämisestä.

Taina, ravintolapäällikkö