Yrityksellesi

Henkilöstöravintolapalvelut

Me räätälöimme lounaslistan juuri sinun yrityksesi henkilöstön makumieltymyksiin sopivaksi.

Antellin ammattilaiset valmistavat ruuan puhtaista, aidoista ja huolella valituista raaka-aineista keittiössä paikan päällä. Antellin itte tehty ruoka – paitsi maistuu – myös näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä.

Lue lisää

Tarjoamme lisäksi

Edustus- ja kokoustarjoilut

Edustus- ja kokoustilojen hallinnointi

Kahvilapalvelut

Aulapalvelut

Mukaan ostettavat tuotteet

Miksi juuri Antell?

Antell toteuttaa henkilöstöravintolapalveluja yksilöllisesti. Tärkein arvomme on Maku, joka takaa, että lounaasta halutaan nauttia työpaikan omassa henkilöstöravintolassa.

Kiitos Kouvolan parhaasta lounaasta päivästä toiseen. Teille voi tulla aina, ilman että edes katsoo mitä listalla on, sillä kaikki on todella hyvää ja listat on hyvin suunniteltu. Monesti olen saanut maistaa jotain uutta ruokaa, josta en ikinä ollut kuullutkaan, ja sen innoittamana olen tehnyt sitä myös kotona. Asiakaspalaute 1/2019

Taloustutkimus Oy on tutkinut työelämän päättäjien mielikuvia henkilöstöravintoloista jokavuotisessa TEP-tutkimuksessaan. Tutkimusten mukaan Antell on ylivoimaisesti Suomen suositelluin henkilöstöravintola jo vuodesta 2013. Luottamus & Maine -tutkimuksessa 2019 Antellin tuotteet ja palvelut saivat tutkituista henkilöstöravintoloista korkeimman arvosanan.

Referenssi: Lehtipiste Oy

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on Lehtipisteelle erittäin tärkeä asia ja se on jopa nostettu yhdeksi liiketoimintastrategian osa-alueeksi. Lehtipisteellä on huomattu säännöllisten taukojen ja ruokailuaikojen vaikutus hyvinvointiin.

”Henkilöstön lounasruokailu on selvästi lisääntynyt Antell Ärrävaaran myötä, mikä on tietysti heijastunut positiivisesti myös työntekijöiden jaksamiseen”, huomauttaa henkilöstöjohtaja Elisabet Forsblom.

Lue lisää

Laadukas henkilöstöravintola hyödyttää myös vuokranantajaa

Lounasravintola on toimitilojen sydänYhdessä toimitilan omistajan ja vuokraajan Kevan kanssa Antell on mukana luomassa uuden ajan inspiroivaa työympäristöä ja siihen sopivaa ravintolatarjontaa.
Antell Farmi Tampereen Hervannassa on ainutlaatuinen ravintolakonsepti ja työympäristö, joka innostaa luovaan yhdessäoloon ja viihtymiseen.

Lue lisää tästä ja muista henkilöstöravintolaan ja työhyvinvointiin liittyvistä aiheista ladattavista oppaistamme.

Lue lisää

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.