Yrityksellesi

Suomen herkullisimmat lounasravintolapalvelut

Antellin lounasravintolat ympäri maan tarjoavat laadukkaan lounaan lisäksi myös kattavat lisäpalvelut räätälöityinä yrityksesi tarpeisiin. Avullamme järjestyvät monipuoliset edustus- ja kokoustarjoilut sekä tilojen hallinnointi- ja aulapalvelut.

 Ammattilaisemme valmistavat ruoan puhtaista, huolella valituista raaka-aineista paikan päällä ravintoloissamme. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Antell tekee aidosti hyvää.

Katso asiakasreferenssimme > 

Hyvän lounasravintolan 10 tärkeintä ominaisuutta

Lue lisää

Lounasravintolan kilpailutus

Lue lisää

Ajankohtaista: Antell tutkitusti suositelluin henkilöstöravintola

Antell nousi tuoreessa Taloustutkimus Oy:n toteuttamassa Työelämän päättäjät TEP-tutkimuksen nettosuositteluindeksissä (NPS) toimialansa kirkkaaksi ykköseksi eli suositelluimmaksi henkilöstöravintolaksi.

Tutustu tarkemmin!

Monipuolinen kumppani

Antell on pitkään ravintola-alalla toiminut suomalainen perheyritys. Meille on kunnia-asia olla yrityskumppaneillemme luotettava partneri, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja palvelu korkealaatuista.

Antellin tärkein arvo on hyvä maku. Se ohjaa tekemistämme niin keittiössä kuin asiakaspalvelussakin. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus ja erinomaisen työyhteisön rakentaminen. Nämä näkyvät lounasasiakkaalle muun muassa suomalaisten raaka-aineiden suosimisena ja hyvänä asiakaspalveluna.

Portfoliossamme on noin 60 ravintolaa kautta maan. Antellin lounasravintola voi olla joko yhden yrityksen tarpeisiin räätälöity yksityinen henkilöstöravintola tai yhtä lailla kaikille avoin hengähdyspaikka, kahvila ja lounasravintola esimerkiksi business parkin yhteydessä.

Vastuullisuus

Tutustu tarkemmin Antellin vastuullisuustyöhön.

Vastuullisuus