Antell Akavatalo

  • Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
  • 020 770 2135
  • [email]
  • Avoinna ma–to 8.30–16.00, pe 8.30–15.00
  • Kahvila ma–to 7.30–15.45, pe 7.30–14.45
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen ma–pe 7.30–9.30

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Lounas buffet ja delisalaatti on katettuna klo 11.00-13.00. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀

Keskiviikko 28.2.

  • ∘ Lihapyöryköitä (M, A)
  • ⠀⠀& Kermaista pippurikastiketta (L, G*, A)
  • ∘ Lohilaatikkoa (L, G*, A)
  • ∘ Juusto-pinaattilasagnette (L, A)
  • ∘ Maissikeitto (L, G*, A)
  • ∘ Mansikka-raparperikiisseli (Veg, G*, A)
  • ⠀⠀& Kermavaahtoa (L, G*, A)

Torstai 29.2.

  • ∘ Makkara lajitelma (M, A)
  • ⠀⠀& Puolukkasurvosta (Veg, G*, A)
  • ∘ Lapinukon keitto (L, G*, A)
  • ∘ Itte tehty Härkäpapuherkkusienipihvit (Veg, G*, A)
  • ∘ Arabialainen linssikeitto (Veg, G*, A)
  • ∘ Ahvenanmaan pannukakkuja (L, A)

Perjantai 1.3.

  • ∘ Cheddar Chili Burger kotimaisesta 100% naudanlihasta (M, A)
  • ∘ Merellinen pasta (A)
  • ⠀⠀& Salsa (M, G*, A)
  • ∘ Cheddar kasvisburger (L, A)
  • ∘ Karibialainen kasviskeitto (Veg, G*, A)
  • ∘ Mango-passion piimähyytelö (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Pekka  Vento

Pekka Vento

Ravintolapäällikkö
020 770 2138

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää