Antell Akavatalo

  • Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
  • 020 770 2135
  • [email]
  • Avoinna ma–to 8.30–16.00, pe 8.30–15.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen ma–pe 7.45–9.30

Lounas – viikko 49

(5.-11.12.2022)

Ravintola suljettu poikkeuksellisesti ma 5.12 sekä itsenäisyyspäivänä ti 6.12

Keskiviikko 7.12.

  • ∘ Savulohipasta (L, A)
  • ∘ Peshawarin lammascurry (M, G*, A)
  • ∘ Itte tehty* Pinaattiohukaiset (L, A)
  • ⠀⠀& Puolukkasurvos (Veg, G*, A)
  • ∘ Sienikeitto (L, G*, A)
  • ∘ Marjarahka (L, G*, A)

Torstai 8.12.

  • ∘ Riistakiusaus (L, G*, A)
  • ⠀⠀& Puolukkasurvosta ja Valkosipuli suolakurkkua (Veg, M, L, G*)
  • ∘ Ylikypsää possua Ramen-liemessä (L, G*, A)
  • ∘ Täytetyt paprikat soijalla (Veg, G*, A)
  • ∘ Härkäpapukeitto (L, G*, A)
  • ∘ Vadelmakiisseli (Veg, G*, A)

Perjantai 9.12.

  • ∘ Burgundilainen härkäpata (M, G*, A)
  • ∘ Korean BBQ Pulled Pork Burger (M, A)
  • ∘ Feta-parsakaali-pinaatti pannupizza (L, A)
  • ∘ Fenkoli-tomaattikeitto (Veg, G*, A)
  • ∘ Ohukaiset, kermavaahtoa ja hilloa (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Pekka  Vento

Pekka Vento

Ravintolapäällikkö
020 770 2138

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää