Antell Hermian Farmi

  • Visiokatu 4, 33720 Tampere
  • 0207702295
  • [email]
  • Kahvila klo 9.00–15.00
  • Lounas SULJETTU 27.6–7.8.2024

Aula p. 020 770 2260, s-posti asiakaspalvelu@hermianfarmi.fi

Ravintolan terveiset

RAVINTOLA SULJETTU 27.6-7.8.2024

Hermian Farmin lounaalla valitset, otatko buffetlounaan vai Delistä keitto-, salaattilounaan. Valitsemallasi lounaalla saat ottaa kaikkia vaihtoehtoja rajoituksetta ja santsata saa. Grillissä valmistamme lautasannoksen tuoreena juuri sinulle. Odotellessasi voit nauttia alkusalaatin lisäkesalaattipöydästämme. Kahvi ja jälkiruoka sisältyvät aina kaikkiin vaihtoehtoihin. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Eläkeläisalennus – 10 %

Antellin eläkeläisalennus on – 10 % lounaan normaalihinnasta lounasaikana. Tervetuloa itte tehdylle lounaalle!

Grilli jää kesätauolle ja kesädeli aukeaa lämpimällä proteiinilisällä

Ravintolan grilli jää kesätauolle 20.5.24 alkaen. Delissä puolestaan aukeaa kesädeli lämpimällä proteiinilisällä. Tervetuloa!

Syö fiksusti Antell-sovelluksen avulla!

Sovelluksesta näet lounaslistojen lisäksi kaikkien lounasruokalajien tarkat ainesosaluettelot ja ravintoarvot. Syö fiksusti -lounasanalyysi antaa tietoa syömäsi lounaan ravintosisällöstä.

Lue lisää

Hermian Farmin ravintola suljettu 27.6-7.8.2024

Hyvät asiakkaamme. Antell Hermian Farmin ravintola on suljettu keittiön lattiaremontin vuoksi ajalla 27.6-7.8.2024. Aulapalvelu avoinna poikkeuksellisesti 20.6 ja aikavälillä 1.7-26.7.2024 ma-pe klo 8-15. Kahvio avoinna 3.6-7.8 klo 9-15. Kahvion valikoimissa pientä purtavaa remontin aikana. Kassa aulan kahviossa 3.6-30.8.2024.

Lounas

Tuleva lounaslistamme julkaistaan 29.7.

Ravintolapäällikkö

Susanna  Rämö

Susanna Rämö

Ravintolapäällikkö
020 770 2295

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta

Kokoustilat ja tarjoilut

Tutustu kokoustiloihimme. Järjestämme myös tilaisuutenne makeat tai suolaiset tarjoilut.

Lue lisää