Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 269007 Lue lisää

Antell Jou­ka­hai­nen

  • Joukahaisenkatu 9 , 20520 Turku
  • 0207702155
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–14.00

Ravintolan terveiset

Tervetuloa lounaalle arkisin klo 11-14!

Lounas – viikko 49

(5.-11.12.2022)

Torstai 8.12.

  • Chili con carne jauhelihasta (M, L, G*, A)
  • Soijabolognese (Veg, M, L, G*, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G*)
  • Spagettia (M, L, A)
  • Timjamilla maustetut porkkanat (Veg, M, L, G*)
  • Nakkikeitto (M, L, G*, A)
  • Karpalokiisseliä ja kermavaahtoa (L, G*, A)
  • Kahvi (L, G*, A)

Perjantai 9.12.

  • Rapeaa broileria (M, L, A)
  • Mangosalsa (Veg, M, L, G*)
  • Härkis-lehtikaalimoussakaa (L, G*, A)
  • Keitetty riisi (Veg, M, L, G*)
  • Grillitomaatit (Veg, M, L, G*)
  • Punajuuri-vuohenjuustokeitto (VL, G*, A)
  • Omena-kaurahiutalepaistos (Veg, M, L, A)
  • Vaniljakastike (L, G*, A)
  • Kahvi (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Annukka  Holmström

Annukka Holmström

Ravintolapäällikkö
020 770 2154

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta