Antell Kuohu

  • Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Ravintolan terveiset

Aamiainen Klo: 8.00-10.00
Lounas tarjolla klo: 11.00-13.30

Hävikkiruoan myynti klo 13.15-13.30, 12,50€ kilohinnalla.

Eläkeläis- ja opiskelija-alennus -10%

Olemme luopuneet käteisen käytöstä ravintolassamme-

Tervetuloa.

Antellin rouhea texmex

Tervetuloa tällä viikolla maistelemaan Antellin texmex-makuja! Katso tarkemmat päivät lounaslistalta.

Olemme avoinna!

Antell Kuohu on avoinna: Aamiainen 8.00-10.00 Lounas tarjolla 11.00-13.30 Ravintola 7.45-14.30 Tervetuloa syömään!

Lounas – viikko 47

(17.-23.11.2025)

Lounas tarjolla 11.00-13.30

Keskiviikko 19.11.

  • Meksikolainen beef chili - lihapata (M, G, A)
  • Candy Pork (M, G, A)
  • Meksikolaiset kasvispihvit (M, G, A), Piri piri -majoneesi (Veg, M, G, A)
  • Sopa de feijao preto (Veg, M, G, A)
  • Basmatiriisi (M, G, A)
  • Maalaislohkoperunat (M, G, A)
  • Kahvi
  • Hedelmäsalaatti (M, A)
  • Fajita broileri tai briejuusto salaatti (M, G, A)

Torstai 20.11.

  • Blackened-maustetut kananfileet (M, G, A), Chipotle ranskankerma (L, G, A)
  • Kaalikääryleet, mummon kastike (M, G, A), Puolukkasurvos (M, G, A)
  • Metsäsienikääryleet (M, G, A)
  • Hernekeitto (M, G, A)
  • Perunamuusi (L, G, A)
  • Arroz con cebolla - sipuliriisi (Veg, M, G, A)
  • Kahvi
  • Ohukaiset, kermavaahto ja hillo (L, A)
  • Paahtopaisti tai mozzarella salaatti (M, G, A)

Perjantai 21.11.

  • Jauhelihafajitas (M, G, A), Guacamole ja LimeAioli (Veg, M, G, A)
  • BBQ-kanapata (M, G, A)
  • Härkis-tacopasta (Veg, M, A)
  • Paahdettu tomaattikeitto (Veg, M, G, A)
  • Jasmiiniriisi (Veg, M, G, A)
  • Ancho chili -paahdettu bataatti (M, G, A)
  • Kahvi
  • Mangojuoma (L, G, A)
  • Päivän deliproteiini (M, G, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available 11.00-13.30

Wednesday 19.11.

  • Mexican beef chili - meat stew (D, G, A)
  • Candy Pork (D, G, A)
  • Meksikolaiset kasvispihvit (D, G, A), Piri piri mayonnaise (Veg, D, G, A)
  • Sopa de feijao preto (Veg, D, G, A)
  • Basmati rice (D, G, A)
  • Country-style potatoes (D, G, A)
  • Coffee
  • Fruit salad (D, A)
  • Fajita chicken or brie cheese salad (D, G, A)

Thursday 20.11.

  • Blackened seasoned chicken fillets (D, G, A), Chipotle creme fraiche (L, G, A)
  • Cabbage rolls , grandma's sauce (D, G, A), Lingonberry puree (D, G, A)
  • Wild mushroom rolls (D, G, A)
  • Pea soup (D, G, A)
  • Mashed potatoes (L, G, A)
  • Arroz con cebolla - onion rice (Veg, D, G, A)
  • Coffee
  • Pancakes, whipped cream and jam (L, A)
  • Roast beef or mozzarella salad (D, G, A)

Friday 21.11.

  • Ground beef fajitas (D, G, A), Guacamole and LimeAioli (Veg, D, G, A)
  • BBQ-chicken stew (D, G, A)
  • Broad bean-taco pasta (Veg, D, A)
  • Roasted tomato soup (Veg, D, G, A)
  • Jasmine Rice (Veg, D, G, A)
  • Ancho chili roasted sweet potato (D, G, A)
  • Coffee
  • Mango drink (L, G, A)
  • Deli protein of the day (D, G, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta