Antell Kuohu

  • Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–13.30
  • Aamiainen ma–pe 8.00–10.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna klo: 7.45-14.30, tervetuloa!

Aamiainen Klo: 8.00-10.00

Lounas tarjolla klo: 11.00-13.30

Hävikkiruoan myynti klo 13.15-13.30, 12,50€ kilohinnalla.

Eläkeläis ja opiskelija alennus -10%

Olemme luopuneet käteisen käytöstä ravintolassamme.

Uutta Suomessa: Ruokalistamme on tekoälyn optimoima
annathan palautetta, kuinka onnistuimme!

Tervetuloa!

Aasia-teemaviikko

Tervetuloa nauttimaan Antellin aasialaisia reseptejä 10.-14.2. Katso tarkemmat päivät lounaslistalta.

Olemme avoinna!

Antell Kuohu on avoinna: Aamiainen 8.00-10.00 Lounas tarjolla 11.00-13.30 Ravintola 7.45-14.30 Tervetuloa syömään!

Lounas – viikko 7

(10.-16.2.2025)

Lounas saatavilla 11.00-13.30

Maanantai 10.2.

  • sis. puuron, leivän tai rahkabaarin, mehun, hedelmän ja kahvin tai teen (M, L, G*, A)
  • Rapeat chicken wings (L, G*, A), Mango-chilimajoneesi (M, G*, A)
  • Chop suey, possupata (M, G*, A)
  • Butter tofu (L, G*, A)
  • Kanakeitto thaimaalaisittain (M, G*, A)
  • Kurkumariisi (M, G*, A)
  • Paistettu nuudeli ja kasvikset (M, A)
  • Kahvi
  • Kookos-ananassmoothie (L, G*, A)
  • Korean BBQ-kalkkuna tai vuohenjuustosalaatti (M, VL, G*, A)

Tiistai 11.2.

  • sis. puuron, leivän, rahkabaarin, mehun, hedelmän ja kahvin tai teen (M, L, G*, A)
  • Tempuraleivitetty turska (M, G*, A), Limeaioli (M, G*, A)
  • Appelsiiniglaseerattua porsaankylkeä (M, G*, A)
  • Herkkusieni-cashewkorma (Veg, M, G*, A)
  • Pinaattikeitto ja kananmuna (L, A)
  • Gamja jorim - korealaiset perunat (M, G*, A)
  • Basmatiriisi (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Persikkakiisseli ja kermavaahto (M, L, G*, A)
  • Vuolukana tai ricotta juustosalaatti (M, G*, A)

Keskiviikko 12.2.

  • sis. puuron, leivän tai rahkabaarin, mehun, hedelmän ja kahvin tai teen
  • Bulgogi beef - korealainen naudanlihakastike (M, A)
  • Thai-maustetut kananmurekepihvit (L, G*, A), Kurkkuraita (L, G*, A)
  • Mifu Biryani - itämainen pata (L, G*, A)
  • Itämainen kikhernesosekeitto (Veg, M, G*, A)
  • Paahdetut yrttiperunat (M, G*, A), Jasmiiniriisi (M, G*, A)
  • Kahvi
  • Mango-passion hyytelö (L, G*, A)
  • Gremolata-maustettu kana tai satay-tofu salaatti (M, G*, A)

Torstai 13.2.

  • sis. puuron, leivän, rahkabaarin, mehun, hedelmän ja kahvin tai teen (M, L, G*, A)
  • Tilli-smetanalohi (L, G*, A)
  • Kana korealaiseen tapaan (M, G*, A)
  • Kasviswrapit tofulla (L, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Pistou-maustetut perunat (M, G*, A)
  • Currymaustettu riisi (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Amerikkalainen pannukakku, kermavaahto ja hillo (L, A)
  • Teriyaki-maustettu possusalaatti (M, G*, A)

Perjantai 14.2.

  • sis. puuron, leivän tai rahkabaarin, mehun, hedelmän ja kahvin tai teen (M, L, G*, A)
  • Porsaan grillipihvit (M, G*, A), BBQ-majoneesi (M, G*, A)
  • Szechuan-kana (M, G*, A)
  • Täytetyt paprikat (L, G*, A)
  • Tom yam -keitto katkaravuilla (M, G*, A)
  • Maalaislohkoperunat (M, G*, A)
  • Dirty rice (Veg, M, G*, A)
  • Kahvi
  • Mangoinen jogurttimousse (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Lunch available from 11:00 to 13:30

Monday 10.2.

  • including porridge, bread or curd bar, juice, fruit and coffee or tea (D, L, G*, A)
  • Crispy chicken wings (L, G*, A), Mango-Chili Mayonnaise (D, G*, A)
  • Chop suey, pork stew (D, G*, A)
  • Butter tofu (L, G*, A)
  • Thai style chicken soup (D, G*, A)
  • Turmeric rice (D, G*, A)
  • Fried noodle and vegetables (D, A)
  • Coffee
  • Coconut-pineapple smoothie (L, G*, A)
  • Korean BBQ turkey or goat cheese salad (D, LL, G*, A)

Tuesday 11.2.

  • including porridge, bread, curd bar, juice, fruit and coffee or tea (D, L, G*, A)
  • Tempura breaded cod (D, G*, A), Limeaioli (D, G*, A)
  • Orange-glazed pork flank (D, G*, A)
  • Mushroom-cashew korma (Veg, D, G*, A)
  • Spinach soup and egg (L, A)
  • Gamja jorim - Korean fries (D, G*, A)
  • Basmati rice (D, G*, A)
  • Coffee
  • Peach jelly and whipped cream (D, L, G*, A)
  • Vuolu chicken or ricotta cheese salad (D, G*, A)

Wednesday 12.2.

  • including porridge, bread or curd bar, juice, fruit and coffee or tea
  • Bulgogi beef - Korean beef sauce (D, A)
  • Thai-seasoned chicken patties (L, G*, A), Cucumber Stripe (L, G*, A)
  • Mifu Biryani - an oriental stew (L, G*, A)
  • Oriental chickpea soup (Veg, D, G*, A)
  • Roasted herb potatoes (D, G*, A), Jasmine rice (D, G*, A)
  • Coffee
  • Mango-passion jelly (L, G*, A)
  • Gremolata seasoned chicken or satay tofu salad (D, G*, A)

Thursday 13.2.

  • including porridge, bread, curd bar, juice, fruit and coffee or tea (D, L, G*, A)
  • Dill-sour cream salmon (L, G*, A)
  • Korean style chicken (D, G*, A)
  • Vegetable wraps with tofu (L, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Pistou seasoned potatoes (D, G*, A)
  • Curry rice (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • American pancake, whipped cream and jam (L, A)
  • Pork salad seasoned with teriyaki (D, G*, A)

Friday 14.2.

  • including porridge, bread or curd bar, juice, fruit and coffee or tea (D, L, G*, A)
  • Grilled pork steaks (D, G*, A), BBQ mayonnaise (D, G*, A)
  • Szechuan chicken (D, G*, A)
  • Stuffed peppers (L, G*, A)
  • Tom yam soup with shrimps (D, G*, A)
  • Country block potatoes (D, G*, A)
  • Dirty rice (Veg, D, G*, A)
  • Coffee
  • Mango yogurt mousse (L, G*, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta