Antell Kuohu

  • Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  • 020 770 2302
  • antell.kuohu@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 7.45–14.30
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintolan terveiset

Olemme avoinna, tervetuloa!

Olemme avoinna!

Antell Kuohu on avoinna. Lounas tarjolla 11.00-13.00, tervetuloa syömään!

Korvapuustipäivä 4.10

Tilaa tuotteet osta mukaan sivuilta

Lounas – viikko 38

(20.-26.9.2021)

Ravintola palvelee 7.45-14.30 Lounas 11.00-13.00

Keskiviikko 22.9.

  • Parmesankuorrutettu kanaa (L, G*, A), Curry maustettu riisi (M, G*, A), Chili-limejogurtti (L, G*, A)
  • Chili con härkis (Veg, M, G*, A)
  • Paahdettu paprikakeitto (Veg, M, G*, A)
  • Caesar marinoitu katkarapusalaatti (A)
  • Raparperipaistos, vaniljakastike (M, L, A)

Torstai 23.9.

  • Jauhelihalasagne (L, A)
  • Herkkusieni-cashewkorma (L, G*, A)
  • Hernekeitto (M, G*, A)
  • Välimeren salaatti (L, G*, A)
  • Ohukaiset, kermavaahtoa ja hilloa (L, A)

Perjantai 24.9.

  • Uunilohi (L, G*, A), Paahdetut yrttiperunat (M, G*, A)
  • Papugulassi (M, G*, A)
  • Pinaattikeitto, kananmuna (L, G*, A)
  • Seesam-broileri salaatti (M, G*, A)
  • Pullavanukas, vaniljakastike (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

The restaurant is open from 07:45-14:30 Lunch 11.00-13.00

Wednesday 22.9.

  • Parmesan glazed chicken (L, G*, A), Curry flavored rice (D, G*, A), Chili-lime yoghurt (L, G*, A)
  • Chili con broad bean (Veg, D, G*, A)
  • Roasted pepper soup (Veg, D, G*, A)
  • Caesar marinated shrimp salad (A)
  • Rhubarb frying with vanilla sauce (D, L, A)

Thursday 23.9.

  • Minced meat lasagne (L, A)
  • Mushroom-cashew korma (L, G*, A)
  • Pea soup (D, G*, A)
  • Mediterranean salad (L, G*, A)
  • Crepes, whipped cream and jam (L, A)

Friday 24.9.

  • Oven salmon (L, G*, A), Roasted herb potatoes (D, G*, A)
  • Bean goulash (D, G*, A)
  • spinach soup with eggs (L, G*, A)
  • Sesame broiler salad (D, G*, A)
  • Bun pudding with vanilla sauce (L, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Piia  Eliasson

Piia Eliasson

Ravintolapäällikkö
020 770 2302

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta