Antell Lindström Talo

  • Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki
  • 020 770 2160
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30
  • Kahvila Itsepalvelukahvila 8.00–16.00(LindstömTalonväellle24/7)
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00
  • Aamiainen ma–pe 8–9.30

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan itte tehtyä lounasta joka sisältää kolme lämmintä vaihtoehtoa, runsaan salaattipöydän,

itte leivottua leipää, ruokajuomat, sekä jälkiruoan.

Kauttamme pystyt myös tilamaan tarjoilut juhliin sekä kokouksiin.

Lounas – viikko 13

(27.3.-2.4.2023)

Keskiviikko 29.3.

  • Maissipaneroitua broileria (M, L, G*, A), Ananassalsa (Veg, M, L, G*, A)
  • Perinteinen makkarakastike (L, G*, A)
  • Itte tehdyt pinaattiletut (L, A), Puolukkaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Perunamuusia (L, G*, A)
  • Riisiä (Veg, M, L, G*), Paahdettua vihreää papua (Veg, M, L, G*, A)
  • Briejuusto salaatti (L, G*, A)
  • Mustikkakukkoa, vaniljakastiketta (L, A)

Torstai 30.3.

  • Itte tehtyjä pannupihvejä viherpippurikastikkeessa (L, G*, A)
  • Sitruunainen tonnikala-pastagratiini (VL, A)
  • Butter tofu (L, G*, A)
  • Yrttipaahdettua perunaa (Veg, M, L, G*, A)
  • Keitetty kvinoa (Veg, M, L, G*, A)
  • Paahdetut juurekset (Veg, L, G*, A)
  • Cheddarjuustoa salaatti (L, G*, A)
  • Suklaamousse (L, G*, A)

Perjantai 31.3.

  • Jauhelihalasagne (L, A)
  • Broileria perulaisittain Pollo a la Brasa (M, L, G*, A)
  • Falafel-pihvit itte tehty (Veg, M, L, A), Aioli
  • Gremolata bulgur (Veg, M, L, A)
  • Neulapapu-punasipuli-herkkusienipaistos (Veg, M, L, G*)
  • Aioli-katkaravut (L, G*, A)
  • Kinuski-karpalorahka (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 29.3.

  • Corn-breaded chicken (D, L, G*, A), Pineaplesalsa (Veg, D, L, G*, A)
  • Sausage casserole (L, G*, A)
  • Home made spinach pancakes (L, A), Lingonberry (Veg, D, L, G*, A)
  • Mashed potato (L, G*, A)
  • Rice (Veg, D, L, G*), Roasted bean (Veg, D, L, G*, A)
  • Brie salad (L, G*, A)
  • Blueberry bake, vanilla sauce (L, A)

Thursday 30.3.

  • Home made hamburger pattys, green pepper sauce (L, G*, A)
  • Lemon tuna and pasta gratin (LL, A)
  • Butter tofu (L, G*, A)
  • Herb roasted potato (Veg, D, L, G*, A)
  • Boiled kvinoa (Veg, D, L, G*, A)
  • Roasted vegetables (Veg, L, G*, A)
  • Cheddar salad (L, G*, A)
  • Chocolate mousse (L, G*, A)

Friday 31.3.

  • Minced meat lasagna (L, A)
  • Chiken Peru style Pollo a la Brasa (D, L, G*, A)
  • Home made falafel pattys (Veg, D, L, A), Aioli
  • Gremolata bulgur (Veg, D, L, A)
  • Mushroom, runner bean and red onion bake (Veg, D, L, G*)
  • Aioli-shrimp (L, G*, A)
  • Caramel-cranberryquark (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Heidi  Lindholm

Heidi Lindholm

Ravintolapäällikkö
020 770 2160

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta