Juuri nyt: Katso lounaslistat suoraan Antell-sovelluksesta. Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 962402 Lue lisää

Antell Okmetic

  • Piitie 2, 01300 Vantaa
  • (09) 502 80457
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30.
  • Lounas ma–pe 10.45–13.15.
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.15.

Lounas – viikko 31

(29.7.-4.8.2024)

Maanantai 29.7.

  • Häränmurekepihvit (M, G*, A), Bearnaisekastike (L, G*, A)
  • Herne-punajuuripihvit (Veg, M, G*, A), Basilika-jogurttikastike (L, G*, A)
  • Paahdettua parsakaalta (M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Vuolu kanafilee, mozzarellajuusto, marinoitua latva-artisokkaa (G*, A)
  • Hedelmä

Tiistai 30.7.

  • Kanaa kermaisessa valkosipulikastikkeessa (L, G*, A)
  • Munakoiso-quorn curry (Veg, M, G*, A)
  • Kukkakaali-papu (M, G*, A)
  • Mausteinen riisi (M, G*, A)
  • Tonnikala, kananmuna, salaattijuusto (L, G*, A)
  • Hedelmä

Keskiviikko 31.7.

  • Pyttipannu ja paistettu kananmuna (M, G*, A)
  • Juustoinen herkkusienimunakas (L, G*, A)
  • Paahdettua porkkanaa (M, G*, A)
  • Lämminsavulohi, Härän kylmäsavupaisti, viininlehtikääryle (M, G*, A)
  • Hedelmä

Torstai 1.8.

  • Thai-maustetut Broilerpihvit (M, G*, A), Chili-jogurttikastike (L, G*, A)
  • Tonnikalalasagne (L, A)
  • Boltsi kaura-siemenpyörykät (Veg, M, A)
  • Paahdettua ruusukaalta (M, G*, A)
  • Kurkumariisi (M, G*, A)
  • Porsaan savupaisti, Cheddarjuusto, Pistou quorn (VL, G*, A)
  • Hedelmä tai Pannacotta and mangomelba (L, G*, A)

Perjantai 2.8.

  • Chilillä maustettu meksikolainen lihapata (M, G*, A)
  • Tofu green curry (Veg, M, A)
  • Yrttiset neulapavut (M, G*, A)
  • Basmatiriisi (M, G*, A)
  • Broiler, juusto, aurinkokuivattu tomaatti (L, G*, A)
  • Hedelmä

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 29.7.

  • Meatlof steaks made of beef (D, G*, A), Bearnaise sauce (L, G*, A)
  • Pea-beetroot steaks (Veg, D, G*, A), Basilica yogurt sauce (L, G*, A)
  • Roasted broccoli (D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Sliced chicken, mozzarella cheese, marinated artichoke (G*, A)
  • Fruit

Tuesday 30.7.

  • Chicken with Creamy garlic sauce (L, G*, A)
  • Aubergine Quorn curry (Veg, D, G*, A)
  • Cauliflower and beans (D, G*, A)
  • Spicy rice (D, G*, A)
  • Tuna, egg, salad cheese (L, G*, A)
  • Fruit

Wednesday 31.7.

  • Potatoe and meat hash, fried egg (D, G*, A)
  • Cheesy mushroom omelette (L, G*, A)
  • Roasted carrots (D, G*, A)
  • Warm smoked salmon , cold-smoked roast beef, wine leaf roll (D, G*, A)
  • Fruit

Thursday 1.8.

  • Home made Thai chicken steaks (D, G*, A), Chili yogurt sauce (L, G*, A)
  • Tunalasagne (L, A)
  • Boltsi oat and seed balls (Veg, D, A)
  • Roasted russel sprouts (D, G*, A)
  • Turmeric rice (D, G*, A)
  • Smoked pork roast , Cheddar cheese, Pistou quorn (LL, G*, A)
  • Fruit or Panacotta and mangomelba (L, G*, A)

Friday 2.8.

  • Mexican beef stew seasoned with chili (D, G*, A)
  • Tofu green curry (Veg, D, A)
  • Herbal pin beans (D, G*, A)
  • Basmati rice (D, G*, A)
  • Chicken, cheese, sun-dried tomato (L, G*, A)
  • Fruit

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Keränen

Minna Keränen

Ravintolapäällikkö
(09) 502 80457

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta