Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 962402 Lue lisää

Antell Okmetic

  • Piitie 2, 01300 Vantaa
  • (09) 502 80457
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30.
  • Lounas ma–pe 10.45–13.15.
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.15.

Lounas – viikko 9

(26.2.-3.3.2024)

Keskiviikko 28.2.

  • Makaronilaatikko (L, A)
  • Tulinen smetana uunimakkara (L, G*, A)
  • Talon kasvispihvit (L, G*, A), Limeaioli (M, G*, A)
  • Kukkakaalia ja lehtikaalia (M, G*, A)
  • Pinaattikeitto (L, A)
  • Katkarapu, kananmuna, salaattijuusto (L, G*, A)
  • Hedelmä

Torstai 29.2.

  • Talon kalamurepihvit (L, G*, A), Piparjuuri-tilliranskankerma (L, G*, A)
  • Bulgogi härkää- Korealainen naudan lihakastike (M, A)
  • Juusto-pinaattilasagne (L, A)
  • Paahdettua parsakaalta (M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*)
  • Vuolukana, Cheddarjuusto, Cashewpähkinä, (VL, G*, A)
  • Hedelmä tai Pappilan hätävara (L, A)

Perjantai 1.3.

  • Porsaanniskaa BBQ-kastikkeessa (M, G*, A)
  • Ruispaneroidut broilerin leikkeet (M, A), Srirachamajoneesi (M, G*, A)
  • Härkis-kaalilaatikko (Veg, M, A)
  • Uunitomaatit (M, G*, A)
  • Maalaislohkoperunat (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Taco jauheliha, juusto, aurinkokuivattu tomaatti (L, G*, A)
  • Hedelmä

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Wednesday 28.2.

  • Macaroni casserole (L, A)
  • Spicy sour cream oven sausage (L, G*, A)
  • Vegetable steaks (L, G*, A), Limeaioli (D, G*, A)
  • Cauliflower and kale (D, G*, A)
  • Spinach soup (L, A)
  • Shrimps, egg, salad cheese (L, G*, A)
  • Fruit

Thursday 29.2.

  • Home made fish steaks (L, G*, A), Horse radish-dill sour cream (L, G*, A)
  • Bulgogi beef (D, A)
  • Cheese spinach lasagne (L, A)
  • Roasted broccoli (D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Rice (D, G*)
  • Sliced chicken, Cheddar cheese, Cashew nut, (LL, G*, A)
  • Fruit or Eton mess (L, A)

Friday 1.3.

  • Pork neck wit BBQ-sauce (D, G*, A)
  • Rye breaded chicken cutlets (D, A), Sriracha mayonnaise (D, G*, A)
  • Broad bean cabbage casserole (Veg, D, A)
  • Baked tomatoes (D, G*, A)
  • Potatoe Wedges (D, G*, A)
  • Rice (D, G*, A)
  • Taco minced meat, cheese, sun-dried tomato (L, G*, A)
  • Fruit

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Vasara

Minna Vasara

Ravintolapäällikkö
(09) 502 80457

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta