Juuri nyt: Katso lounaslistat suoraan Antell-sovelluksesta. Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 962402 Lue lisää

Antell Okmetic

  • Piitie 2, 01300 Vantaa
  • (09) 502 80457
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.30.
  • Lounas ma–pe 10.45–13.15.
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.15.

Lounas – viikko 18

(29.4.-5.5.2024)

Perjantai 3.5.

  • Maissipaneroitua kanaa (L, G*, A), Currymajoneesi (M, G*, A)
  • Bolognesekastike (M, G*, A)
  • Red Thai-curry tofusta (Veg, M, G*, A)
  • Kukkakaali-lehtikaali (M, G*, A)
  • Basmatiriisi (Veg, M, G*, A)
  • Spagetti (M, A)
  • Lämminsavulohi, kananmuna, avokado, (M, G*, A)
  • Hedelmä

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 3.5.

  • Corn breaded chicken (L, G*, A), Curry mayonnaise (D, G*, A)
  • Bolognese sauce (D, G*, A)
  • Tofu Red Thai curry (Veg, D, G*, A)
  • Cauliflower and kale (D, G*, A)
  • Basmati rice (Veg, D, G*, A)
  • Spaghetti (D, A)
  • Warm smoked salmon, egg, avokado (D, G*, A)
  • Fruit

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Keränen

Minna Keränen

Ravintolapäällikkö
(09) 502 80457

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta