Juuri nyt: Katso lounaslistat suoraan Antell-sovelluksesta. Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 962402 Lue lisää

Antell Okmetic

  • Piitie 2, 01300 Vantaa
  • (09) 502 80457
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–15.00.
  • Lounas ma–pe 10.45–13.15.
  • Aamiainen ma–pe 8.00–9.15.

Lounas – viikko 4

(20.-26.1.2025)

Maanantai 20.1.

  • Perinteiset lihapyörykät mummonkastikkeella (L, A)
  • Kermainen lohikeitto (L, G*, A)
  • Metsäsienikääryleet (Veg, M, G*, A), Puolukkaa (M, G*, A)
  • Paahdettua punajuurta (M, G*, A)
  • Keitetyt perunat (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Kalkkunaa Korean BBQ, Cashewpähkinä, Manchegojuusto (L, G*, A)
  • Hedelmä

Tiistai 21.1.

  • Cheddar-kuorrutettu kanaa (G*, A)
  • Karitsakoftat (M, G*, A), Curry-aioli (M, G*, A)
  • Punajuuri-vuohenjuustokiusaus (L, G*, A)
  • Höyrytettyä kukkakaalta ja parsakaalta (M, G*, A)
  • Keitetty villiriisi (M, G*, A)
  • Savulohi, avokado, Cheddarjuusto (VL, G*, A)
  • Hedelmä

Keskiviikko 22.1.

  • Pyttipannu (M, G*, A), Paistetut kananmunat (M, G*, A)
  • Kanaviillokki (L, A)
  • Lehtipersilja-ricotta gnocchi pasta (A)
  • Kesäkurpitsa-punasipulipaistos (M, G*, A)
  • Riisi (M, G*, A)
  • Salvialla maustettu juustokeitto (L, G*, A)
  • Välimerenjuustoa, Gremolata-kanaa, Sweet chili tempe (L, G*, A)
  • Hedelmä

Torstai 23.1.

  • Itte tehty tonnikalalasagne (L, A)
  • Chilillä maustettu meksikolainen lihapata (M, G*, A)
  • Arrabiatta-ricotta ravioli (A)
  • Paahdetut vihreät pavut (M, G*, A)
  • Kurkumariisi (M, G*, A)
  • Porsaaan savupaisti, Caesar katkaravut, kananmuna (L, G*, A)
  • Hedelmä tai Suklaamousse (L, G*, A)

Perjantai 24.1.

  • Kievin kana (L, A), Chili-limejogurttia (L, G*, A)
  • Mausteinen kebabkastike (M, G*, A)
  • Itte tehdyt juurespihvit (M, G*, A), Yrtti-jogurttikastike (L, G*, A)
  • Höyrytettyä kukkakaalta ja lehtikaalia (M, G*, A)
  • Paistettu vihannesiriisi (M, G*, A)
  • Naudan paahtopaisti, juusto, aurinkokuivattu tomaatti (L, G*, A)
  • Hedelmä

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 20.1.

  • Traditional meatballs with granny's sauce (L, A)
  • Creamy salmon soup (L, G*, A)
  • Wild mushroom rolls (Veg, D, G*, A), Lingonberries (D, G*, A)
  • Roasted beetroot (D, G*, A)
  • Boiled potatoes (D, G*, A)
  • Riisi (D, G*, A)
  • Turkey Korean BBQ, Cashew nut, Manchego cheese (L, G*, A)
  • Fruit

Tuesday 21.1.

  • Cheddar-crusted chicken (G*, A)
  • Lamb kofta (D, G*, A), Curry-aioli (D, G*, A)
  • Beetroot Goat Cheese casserole (L, G*, A)
  • Steamed cauliflower and broccoli (D, G*, A)
  • Wild rice (D, G*, A)
  • Smoked salmon, avocado, Cheddar cheese (LL, G*, A)
  • Fruit

Wednesday 22.1.

  • Potatoes and meat hash (D, G*, A), Fried eggs (D, G*, A)
  • Chicken in a creamy currysauce (L, A)
  • Parsley-ricotta gnocchi pasta (A)
  • Zucchini-red onion roast (D, G*, A)
  • Rice (D, G*, A)
  • Cheese soup seasoned with sage (L, G*, A)
  • Mediterranean cheese, Gremolata chicken, Sweet chili Tempe (L, G*, A)
  • Fruit

Thursday 23.1.

  • Homemade tuna lasagna (L, A)
  • Mexican meat stew seasoned with chili (D, G*, A)
  • Arrabiatta-ricotta ravioli (A)
  • Roasted Green Beans (D, G*, A)
  • Turmeric rice (D, G*, A)
  • Roast pork, Caesar shrimps, egg (L, G*, A)
  • Fruit or Chocolate mousse (L, G*, A)

Friday 24.1.

  • Chicken Kiev (L, A), Chili lime yogurt (L, G*, A)
  • Spicy kebab sauce (D, G*, A)
  • Homemade root steaks (D, G*, A), Herb yogurt sauce (L, G*, A)
  • Steamed cauliflower and kale (D, G*, A)
  • Fried Vegetablerice (D, G*, A)
  • Roast beef, cheese, sun-dried tomato (L, G*, A)
  • Fruit

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Minna  Keränen

Minna Keränen

Ravintolapäällikkö
(09) 502 80457

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta